Israr etmeme rağmen içkiyi bırakmaması beni sevmediğini mi gösterir?
İçkiyi Bıraktırmam Mümkün Müdür ? Mümkünse Nasıl ?
İçkiyi Bıraktırmam Mümkün Müdür ? Mümkünse Nasıl ?
Niye bagimli olsun bende zaman zaman evde tek basima otururken acar icerim 3 4 bira daha rahat uyumak icin. Arkadaslarimla disari ciktigimdada alirim alkol bu benim bagimli oldugumu mu gosterir hemde haftada iki kez icerim en azindan.
Unun kocası değilde sen bağımlısın.
ben hiç içmediğim için bilgim yok o yüzden sordum ya ilerlerse endişem bu
çocuğun iki kuruşluk zevki varmış,ona da engel olma.nedir bu alkolle derdiniz bilmiyorum ki.günahsa kendine günah,sağlıksa kendi vücudu.benim sevgilim de benim içmemle bozdu kafayı.bi rahat bırakın bizi.
Tabiki günahı kendine haklısın ama yalan söyleyerek içmesi sinirlendiriyo beni
Mümkün herşey kafada biter.Ama 4 5 günde iki bira sağlığa zararlı değildir ve kafayı güzel yapıp kendisine ve sevdiklerine zarar vermesine neden olmaz.
Evet bencede ama onun kafasında bitmio bi =)
bağımlılık hergün içmekle olunur.
Benim alkol hakkında çok bilgim yok o yüzden kafama takıldı zararlı hale gelir mi die tesekkür ederim
endişelenmemin asıl nedeni şuan nişanlıyız evlendikten sonra baş edemezsem die korkuorum çünkü ne desem fayda etmio içmicem dio 2 gün geçio içio
Çok teşekkür ederim gerçekten
Cevap
8Cevap
Hemen benim için şunu yapmazsa sevmiyordur tribine girme. Canı istiyordur içiyordur işte.
2 bira dan nolcak ya..kedi g..tünü görmüş.nolmuş lan benim g.te demiş.gibi bişey senin sorun.
terbiyesizleşme insanların yaşam tarzı farklı olabiliyor
Bu kadar karismamak lazim bence . Haftada 4 5 bira gayet iyi yani bagimli falan degil.
teşekkür ederim
içkiyi kendisi bırakması gerekir israrlar onu dahada çok içkiye iter
ona yanlış oldunu anlatmamın bi yolu yok mu ki
var tabikide olmaz olurmu içkinin ona verecegi zaraları iyi bir sekilde anlatılmalı
bira içicei günler cilve yap içirtme
içiceni nerden anlayım gizlio
içindeki mikropları temizliyor
evet mesela karaciğer bitiyo =)
çok saçma !
nedir saçma olan
haftada 2 birayla bagimli olunmaz gibi geldi bana.
normal yolda şu an...
=)
Gün aşiri olmazsa sorun yok canım...:)
haramın 1 ide bir 1000 i de ... :))
nasıl bırakır ya =( ben onu anlatamıorum
bırak dıceksın bırakıcak :))) ya bırayı bırakıcak ya senı .. yada bırayı bıraktım dıye senı kandıracak :)))
En guzel cevap !
teşekkürler ben bılmem
bira=soda
derken ?
Alakası yok
teşekkür ederim
Hayır değildir.
neden ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar