13 yaşındaki oğlumu sünnet ettirmedim ettirmeyeceğim
Siz ne dersiniz acep
Siz ne dersiniz acep
Hayır asla o derideki sinirler ölüyor lütfen bu konularda dogma sabit fikirlerden uzak kişileri bulun hacıya hocaya sormayın bizde her doktor bunu söyleyemez islamcıların tepkisinden korkar sünnet afettir bu konuda bir kadın doktor tvde demeç vermişti google'da sünnetin zararları diye yazın çıkar yabancı doktorlar çekinmeden söylüyorlar kendimden biliyorum çocuk için ızdırap etkisi ömür boyu sürüyor neden hristiyanlarda tecavüzcü yok da müslümanlarda çok ben oğlum olursa sünnet ettirmeyecem ve bunu baştan kabul edecek bilince sahip bir ailenin kızıyla evlenirim sadece
Tecavüz olayı tamamen toplumsal eğitimsizlik ile alakalı bir durum avrupa insanı zaten istediği kişi ile toplumsal bir baskı görmeden birlikte olduğu için tecavüze yeltenmiyorlar. Bunun sünnet ile bir alakası olduğunu zannetmiyorum hangi doktorlardan duydunuz bilmiyorum lakin benim dinlediğim doktorla ise bunun tam tersini söylemiştir
@ZamaneErkeği Hayır tecavüz olayı sünnet de var sünnetli erkeklerin cinsel anında tam zevk ve boşalma olmadığı için hormonlar sıfırlanmıyor ve hep neredeyse azgın şekilde dolaşıyorlar
ÇOCUK İSTİSMARINI DESTEKLEYEN HERKES BU VENALİN ALTINDADIR
Kadın sünneti gibi erkek sünneti de yasaklanmalıdır. Sünnet sağlığa zararlıdır. Sünnet, çocuk hakları ihlalidir, erkek haklarına tecavüzdür. Sünnet dini bir gereklilik/farz olmadığı gibi, cinsel zevki %51 ila %80 oranında azaltan genital bir sakatlanmadır.
Öncelikle yorumlarda bilinmeden konuşulan sacmaliklara kendi hayatımdan bir örnekle son vermek istiyorum almanyada yaşayan bir arkadaşımin oğlu rahatsızdi doktora götürdüler sünnet olarak değil ama sağlık için kestirdiler ve iyileşti şuanda sağlık açısından bir kötülük teşkil etmiyor tam tersi faydali bişey.. ben sünnet ettirmeyecegim diyosaniz kendi fikrinizdir saygı duyarım ama ilerde çocuğunuz niye sünnet ettirmedin diye soylenirse kızmayın ona sorumluluk sizin olur
saglığını eger tetıklıcek durum yoksa ve dinen de rahtsanız bır sorun yok
Cevap
30Cevap
Sağlık açısından iyi bir şey değil. Hadi dini açıyı geçtim..
Avrupa sağlıksız mı
Sünnetin zararları kadar saçma bir şey olamaz.. faydaları belliyken.. Ya her şeyden önce , kabuklu yemis.. iğrenç ya.. Gerçekten iğrenç..
saçmalıyorsun, neden ettirmiyosunki, o deriyi aldır onun altında pislik olabilir ve çocuğun belkide şeyinden mikrop kapabilir, yanlış düşünüyorsun, çocuğun hayatıyla oynamaya hakkın yok, hem nasıl müslümansın sen
Sünnet olmak sadece dini bir olay değil. Sağlık açısından da faydaları var diye biliyorum Ettirmelisin
Bilmiyormuşsun demek ki
yorumlara bak elemanın çükü millete dert olmuş dfgdfgd
Sünnet ettirmek adı üstünde sünnettir, farz değil. Böyle bir zorunluluk yok. Fakat sağlık açısından yararlı olduğunu biliniyor.
Cocuk senin istedigini yapttir istersen dibinden kestir bizene.
İslam'da sünnet var ayrıca tıp açısındanda kötü bir şey değil aksine yararları var yani durduk yere İslam çocuğunuzun o kısmına bakmıyor
Kestirme. Bırak kendi karar versin. Canı isterse 30 olduğunda da kestirir.
sünneti neden İslam dini olmamızı istiyor hiç olmayan kafanla araştırdın mı
Iyi b*k yedin. Çocuk ereksiyon olacak yaşa gelinceye kadar hemen sünnet edilmeli ya da dikişler patlayabilir
Çocuğa temizlemeyi öğretirlerse eriksiyon niye olsun
Kendi probleminiz... Sende git istersen sünnetsiz bir penis taktir, bize ne!!
Hayır değil.
İlerideki psikolojik ve sağlık sorunları ile siz uğraşacaksınız gene.
Herkesin kendi tercihi ancak oglunun basini yakma sunnet ettir sen istemiyorsun diye onu da harcama
Neden ettirmeyeceksiniz ki? Sünnet enfeksiyon riskini azaltır.
hala sünnet tartısması mı var?
araştır bakalım tıpta yararlı mı zararlı mı
ZARARLIYMIŞ
sünet ettirmezsen esi veya kendisi hastalik kapa bilir
evet en iyisi ettirmemen. biraz araştırınca da sünnetin ne kadar zararlı olduğunu öğrenirsin zaten
Çocuk ergenliğe girdiği zaman mı ettireceksiniz ya da damat olacağı zaman mı çok geç kalmışsınız
Sünnet derisini hergün geri çekip temizliyor musun temiz kalması için. Esiniz sünnetsiz mi
Neden ettirmiyosunuz merak ettim?
13 yaşına kadar nie ettirmedin ki?
Agop isen ettirmeyebilrsin
ettirme.. ben oğlum olursa ettirmeyeceğim.
neden ettirmiyorsunuz
al sana bir troll daha
üreme yolları enfeksiyonu olduğunda napacaksınız?
Müslüman değilseniz sorun yok.
Müslümanım
Evlencegi kiz sunnetsiz diye reddederse
Müslüman erkek sünnetsiz olmaz ki.
Buyuyuncee zor olmaz mi
Çokta sünnetli aletimdeydi.
bizene
İnancın yok o zaman
iyi halt ediyorsun
İnancına bağlı
burayı terk et
ettirme kalsın öyl e