Bu konuda kendi deneyimlerinizden yararlanarak yazar mısınız? Birde kaç saat bakıyorsunuz onuda yazınız
bozar
bozmaz
bilmiyorum cevapları görmeye geldim
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bozar. Özellikle kısık ekran ışığı ile kullanmaya gayret edin. Başta renkler kötü görünüyor gibi gelebilir ama merak etmeyin bir süre sonra beyin alışıyor. Özellikle 8 saatten uzun süre aralıksız kullanıldığında gözde ağrılara neden olabiliyor. Mümkünse gözler bir iki saatte bir bir iki dakika dinlendirilmeli. Bunun için en iyi yöntem uzaklara bakmaktır. Hem dinlendirir hem de gözün odağını uzağa alarak denge sağlanır.
Bozmaz gözün bozulması büyük oranda genetiktir ailenizde gözlüklü insan çoksa sizinde gözler bozulacaktır yüksek ihtimalle
Gözü Bozar Uzağı Göremeyen Miyop Hastalığını Tetikler.
Göz Yakın Uzaklığa Baka Baka Kendi Normal Mercekleme Açısını Unutur !
Cevap
13Cevap
Hayır bozmazlar. Eski tip monütörler vardı televizyon gibi olanlar onlar göz bozardı ama yeni olan Lcd televizyon veya bilgisayarlar göz bozmaz sadece gözleri yorarlar o da 1 saatden aşkın bakarsan. Telefonlar da aynıdır bozmazlar yorarlar.
Kitap olumak bile bozuyor gözü kalmışki telefon bilgisayar sürekli başında durulan şeyler günümüzde tabikide bozacaktır..
ben araştırmasını okudum öyle birşey yokmuş şehir efsanesi
parlaklık ve mesafe uygun oldugu taktirde bozacağını düşünmüyorum
bozmaz ama yorar yorgunlukta bozulmanın sebeplerinden yani sigara gibi bir şey.
kaderin önüne geçemezsin, bozulacağı varsa bozulur...
Bu durum küçük yaşlarda oluyo yani gelişim cağındaki çocuklarda ama ilerki yaşlarda bozmuyor
Bilgisayar ve türevleri gözü bozmaz gözü yorarlar
Bozar, gereksiz kullanmayın derim.
bozar hertürlü uzagi görmede sıkıntı çıkar
bilmiyorum cevapları görmeye geldim
Benim gözüm ondan bozuldu heralde
Kaç numara
benim gözlerim hayatımda bilgisayar yokkende bozuktu ama sonradan ilerledi 2 mi 4 mü ne
Aksine düzeltir... Allam yareppim
bozar
Bozmaz mı
bozmaz
Astigmat yapar 😐
Bozar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar