Sizce hangi agrı kesiciyi atayım,
600mglikmi yoksa 800mg olaninimi?
🙅🙅🏼🙅🙅🏻🙆🙆🏼🙆🏻
600mglikmi yoksa 800mg olaninimi?
🙅🙅🏼🙅🙅🏻🙆🙆🏼🙆🏻
doktorun önerdiğini yaparsan senin ve bizim sağlığımız için en doğrusu olur... bu sorunun yanıtıydı. sana gelince, ilaçlar konusunda ulu orta yerden fikir alacak kadar nasıl cahil olabilirsin? Ama sende değil kabahat, bu ilaçlara bu kadar kolay ulaşmanı sağlayan sistemde
😄😄😄 ben zaten fazlasıyla bilgiliyim , öyle soru olsun diye sordum.
Ben istediğim ilaca ulaşabilirim çünkü Zaten o alanda okuyorum, yan etkilerini etkilerini hastalıklar i da yeterince bildiğim için boş yere kullanmam, yormayin canınızı siz
istediğin ilaca ulaşabilmen önemli değil. reçete yazabilmen önemli. ulaşabiliyorum diye kullanıyorsan o da bir suç. okuduğun kitaplar bunu yazmıyor mu?
Çok saçma olmuş ilacın mg sinden ziyade etken maddesi önemli ayrıca 600 lük ya da 800 mg lik bir ağrı kesici hatırlamıyorum antibiyotik olmasın o
Arveles 25 mg dır ama bir on tane parola (500 mg lik ) eşdeğer
kullanacağın ilacın ismi ne
İbuprofen dedigim ilac tr de olmayabolir antibiyotuk degil agri kesici
Tamam... İboprofen için 600 de çok
Yarım 300 al yeterdi
Biliyorum cok oldugunu 😅 atiyorsam bilerek atarim ben
Zararini yararini biliyorum olculerinden anliyorum
Ama zaten 600 lükte reçetesiz ulasildigina gore oldurmez 🙆🏻 en zararlisi 800 veya 800+
Bilgiçlik taslıyorsun sorduğun soruya bak
Etken madde ayırt etmeksizin ilacı soruyorsun
Mg ye göre etkinlik biçiyorsun
İyiymiş reçetesiz verilen her ilaç öldürmüyormuş
Ancak bilmen gerekir ki toksik doz reçeteye bakmaz... Ayrıca İboprofenin toksik dozu 800 gibi değil kg başına hesap edilir ve muhtemelen 2000 üzeridir
İkisinin dozu da çok fazla ben olsam 50 mg olanlık alırdım ya da 600 ü 4 e böl😄
50mg mi 😄 cok az amaaa biseye yaramazki
800 gercekten fazla zaten 😅
Ben 50 yi 2 ye bölüyorum😳 çünkü vücut ağrı kesicilere çabuk tolerans gösterir ilerde 800 mg bile yetmez 2 tane içmen gerekir ayrıca bir yerden yapsa diğer yerden yıkar. O yüzden takıl bana :D
Taaam oyle yapim ben 🙆🏻 zaten ayda yilda bir alirim agri kesici, dyanilmaz olunca sadece 😅
Tamam teşekkür ederim :D
Cevap
5Cevap
hapı yutarsın bakk :D
Yutmayi dusunuyorum zaten ahhha
çiğnicen mi
Adet sancısı için mi?
Hayir 😒
600 mg'lık olanı at
sen en iyisi 2 kutuyuda yut rahatla
hiçbirini !
Cok gec !