bu tip ürünler bana kas gelişimi için fayda saglarmı hani direk mikro dalgada ısıt pratik açıdan yemek nasıl olur hani yag yaparmı yoksa kas olarakmı döner örnek resim
Dondurulmuş tavuk veya hindi füme köfte gibi ürünler nasıldır?
Kas olarak protein dönmez şeker... Çalışman lazım. Birden fazla değişik protein kullanımı diğer protein dizilimini çökertir. Doğru kullanım ve dozaj şart. Bunlar aminoasitlere dönüştürülecek ve travma geçiren kas yapını tamir edecekler. Kaslarını yırtmadan kas yapamazsın ok... Sırf protein de yeterli değildir ayrıca. Bunları karbonhidratlar taşır kaslarına kan vasıtasıyla... İkiside gerekli velhasıl...
0
11 Yorumla
Soran
+1 yıl
yani kısaca örnek resimdeki gibi alıp yesekde olurmu onu soruyorum tvuk haslama vaktim yok bunu alsam olurmu
Kas gelişimi diyorsun ama. Spor yapmazsan mükemmel yağ biriktirmeye başlarsın. Bir faydası olmaz yani. Hem kas yapmak isteyip spor yapsan ve bu ürünleri yesende pek yeterli olmaz. Hem masraflı olur hemde çok yemen gerekir. Supporter kullanmak gerekiyor ne yazıkki. Tabiki gelişir ama çok uzun vadede. Vegeteryan gıda ile spor yapanlarda var bu arada. Bitkisel proteinler ile...
zaten bunları alsam epey masraf oluyor binde bir alsam yine yeter sanırım oyüzden sanırım elde ne varsa onlarla devam spor hocam besin listesi yazdı yumurta yulaf pirinç tavuk et balık bunlarla devam ozaman ama hani hergün aynı yemiyim diyordumda neyse
Abi besin olayı çok önemli. Kas yapmak istiyorsan. Uyku düzenin önemli. Alacağın besinlerin sırası yani spordan önce, spor esnasında ve spordan sonra... Bunlarda çok önemli. Kafana göre beslenemezsin. Spor yapmadan önce, spor esnasında ve sonrasında vücutta farklı kimyasallar ve tepkimeler oluyor. Beslenme ve spor uzmanları eşliğinde bu desteği almak en mantıklısı. Kilo problemin var mı yoksa zayıf ya da normal bir vücudun mu var?
göbeğimde yag vardı ama yazın 10kg verdim şu an üst karın kasları görünüyor suplement satan bir arkadaşımın hocası var onunla görüştüm 3 haftadır bulk yapıyorum bir liste yazdı verdi kilo alman lazım falan dedi hani adam işi biliyo çünkü tüm arkadaşlarım tanıyor kendiside zaten vucutcu beden eğitimi hocası o listeye göre beslenmeye çalışıyorum mesela ant önce elma ve ant sonrası muz iki tanede bonibon şeker
Evet şekerler... Çok önemli mesela antrenman sırasında alırsan mükemmel yıkım olur. Hepsinin riski var. Ukalalık yapmayayım. En iyisi uzman hoca eşliğinde yapman zaten... Karın kası zor gelişen diye bilinir aksine kolaydır ama en vefasız bölgedir. Antrenmanı bırakırsan hemen söner. Yağlar yüzünden baklavaların gözükmez halbuki yapmışsındır. Supplamenter alman hem ekonomik hemde daha faydalı olacaktır zaten... Bazı ürünlerin içinde gizli steroid olanlarıda var ama korkacak bişi yok. Az steroidin bir zararı yoktur vücuda. Vücudunu dinlendirmeyide unutma. Kardiyo yapıyormusun bilmiyorum ama yapıyorsan şöyle yap. Çok sıkıcı biliyorum ama bir gün sırf kardiyor bir gün dinlen bir gün kas yapımı bir gün dinlen bir gün yine kardiyo öyle gidebilirsin. Ben şanslıyımki kilolu değilim. Antrenman öncesi yarım saatlik kardiyo yetiyor bana. Sonra antrenmana devam...
sguat falan yapıyorum ama ant öncesi kardiyo güçsüz düşürmezmi agırlık falan kaldırırken bence en son yapılmalı 5 dakika ısınmak için yapılabilir protein bar alayım ozaman ara ögğün için yoksa hergün hindi füme vs vs bulmak zor ve pahalı olur eldekilerle beslenmeye devam ozaman dimi birde light ürünler alıyorum peynir kaşar süt vs vs gibi sıkıntı olmaz dimi
3 normal ürün 5 lighth ürüne eş değer ise mesela ; ve sen yine 5 tane tüketirsen lightlığının bir anlamı kalmıyor. Takviye en hesaplı ve güzel seçim oluyor ne yazıkki. Kardiyo yorucu o yüzden bir gün sırf kardiyoya ayırmak gerekiyor. Dediğim gibin ben yapmıyorum. İhtiyacım yok kilo bakımından ama spor öncesi şart yinede. Bir bakımada ısınma yerine geçiyor. Spor sonrası yapmak da olabilir. Ne alaka diyeceksin ama kardiyo şart spor için. Yapmazsan ilerde büyük riskler oluşturur sırf antrenman. Kardiyo farz yani. İlerde ölüm riskini aza indirmek için. Ağır oldu biraz değil mi :)
bulkda amaç kilo almak oldugu için kardiyoya fazla yüklenmek doğru değil bence define olurken dediğin olur kardiyo olarak neyapıyosun birde 3 normal 5 lght olayını anlamadım
yani örnek verdik. 3 tane normal bir ürün tüketiyorsun diyelim bir günde. Bunu nasıl olsa light olarak aldım daha çok yiyebilirim ya da tüketebilirim diye 5 tane tüketirsen aynı hesaba gelir. Ona örnek verdim. Lightlığı kalmaz yani. Kilo almak için evet kardiyo yapma. Ama ilerde oluşacak riskler için yinede yapmalısın en azından 30 dakika falan. Kardiyosuz antrenman hiç olmaz. Birde ilk başta dayanıklılığını arttır, kas yapana kadar. Yani aynı ağırlık ama tekrar çok. Tamam gelişmeyeceksin ama ilerde tam tersini yap. Sayı aynı kalsın ama ağırlığı arttır güce odaklan. Birde kas lifi tipini öğrenmen gerekiyor esasında. Daha spor yapmaya başlamadan önce. Off bir ton olay var ben uzman değilim en iyisi ya araştır ya da uzmandan yardım al :)
Sen gerekli enerji yakımını yapıyorsan bir şey yapmaz ancak hazır gıdaları mikrıo dalga fırında ısıtmak hiç iyi değil tavsiye etmem.. Normal fırında ısıtın daha iyi.
En İyi Cevaplar