Türk erkek boy ortalaması kaö sizce?
Kaç kaç kaç
Kaç kaç kaç
170
175
180
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
En son yapılan araştırmaya göre Türkiye'de ki erkeklerin boy ortalaması 1.72 m kadınların boy ortalaması ise 1.61 m'dir. Türkiye'de en uzun erkeklerin ortalaması 1.81 m ile İzmir; en kısa erkeklerin boy ortalaması ise 1.68 m boyla Trabzondur. Dünyada en uzun boya sahip ülke Hollandadır. Hollanda da erkeklerin boy ortalaması 1.84 m kadınların boy ortalaması ise 1.71 m'dir. Kizlarsoruyor. com'da ise erkeklerin boy ortalaması 1.89 m kadınların boy ortalaması ise 1.78 m'dir.
İstisnalar kaideyi bozmaz sayın salak efendi skinnyxxx. İşte boyu uzun olanın aklı kısa oluyor. Neden hiç uzun bilim adamı yok, neden hiç uzun boylu düşünür yok bu da bunu göstergesi.
benim dedem zaten uzun boyluymuş, ayrıca bulgaristan göçmeni 2 metre boya sahipmiş rahmetli, bu yüzdende gerek dede tarafına gerekse avrupalı olarak 1.91 boya sahibim. babam ve annem çokta uzun boylu insanlar dğeiller, benim yapım genlerim dedeme çekmiş. bir türk erkeğinin ortalama boyu 1.75'dir. eğer spor ile ilgileniyorsa zaten otomaik olarak boyu uzamaya başlar.
Cevap
12Cevap
1,70 e yakın hatta daha az ama yeni nesil biraz daha uzun gibi :D
Tr'de 170 Ks'de 190
Bu ne yaman çelişki anne..
Tam tersi o ksde kısa erkekler var 165im diyen erkek gordum ksda
@Şirinbebekk şirin bebek ben dikkat etmeyeli normale dönmeye başlamış demek ki işler :)
Galba :D
1,74 falan benim 1.75-6 falan
Haha en iyi görüş yapan çok güzel örneklemiş :)
175tir
1.75 bence
175-180 BOY İDEAL.
173 cm
Geneli 175 küsürdür
1.70 tabiki
22 cm ideal bence
Oha
175.
180 gibi
175tir
rahat 1.75 dir :)