lütfen doktor varsa bir yorum yapabilir mi ?
birşey varmış gibi batıyor bende doktora gidecem ama önce sormak istedim
birşey varmış gibi batıyor bende doktora gidecem ama önce sormak istedim
Muhtemelen reflü.
Yediklerin midenden kaçarak boğazına çıkıyor. Mide asiti boğazını tahriş etmiş. Doktorunuzun yazacağı bir takım ilaçlarla 1 aylık bir tedaviyle kurtulabilirsiniz.
Sigara içiyorsanız orada balgam birikiyor olabilir. Yine doktorunuzun yazacağı bir balgam söktürücü ilaçla bu durumdan da kurtulabilirsiz.
Son olarak psikolojik bir durumdan kaynaklı olabilir.
bir aydır mide ekşimesi var bende ama sadece geceleri etkili oluyor onda bir sıkıntım yok ama bazen akşam yatmadığım oluyor mide ekşimesi ... burada sanki ufak bir tel parcası değiyormuş gibi oluyor sigara kullanmıyorum hiç kullanmadım piskolojik olarak hiç bir şeyim yok ki çok şükür hiç bir sıkıntım yok ama mide ekşimesi var bende ondan olma ihtimali olabilir mi ?
sağolun çok tşkr ederim yorumlarınız için hayırlı günler
sağol
Belki gerçekten vardır.
Ekmeğin içini ıslatıp ye hala devam ediyorsa doktora gidersin.
yemek yememde bir sıkıntı yok rahat yiyorum sol çenemin altında birşey batıyor gibi bir his var sabh parmağımla hafiften yokladım birşey değimedi elim hemen fişimi kestim yarın için ama yinede sormak istedim olabilir de olmayada bilir sadece bir his var fark ediliyor yani
yorum için tekrar çok tşkr ederim size sağol hayırlı günler
Gerçekten boğazınızda da bir şey olabilir. Batma hissi varsa doktora gidin. Ben aynı sebeple gitmiştim doktor boğazıma takılmış bir yemek parçasını çıkarttı.
Yarın sabah gidecem inşallah bilgilendirme icin tskr ederim
Cevap
0Cevap
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar