İç hastalıkları doktoru sigara içtiğimi anlar mı?

arkadaşlar 19 yaşındayım bir buçuk yıldan beri sigara içiyorum grip oldum geçti 2 hafta sonra tekrar başladı geniz akıntısı vardı kbb gittim iki tane antibiyotik yazdı ama ben hala sigara içmeye devam ettim tabi normalinden daha az. çok fazla balgam atıyodum boğazımdaki enfeksiyon o şekilde gidicekmiş neyse zorlukla atmaya başladım ama bu süreçte antibiyotikleri saati satine içmedim ama yinede balgam atıyodum neyse haplar falan bitti bende hala öksürük ve balgam kuru bir öksürük yok hırıltılı hep, çünkü balgamı tam anlamıyla boğazımdan atamıyorum. ailem sigara içtiğimi bilmiyor bu yüzden iç hastalıkları doktoruna gidicem babam ciğerimden geldiğini söyledi öksürüğün oda artık kuşkulanmaya başladı uzun süredir öksürük ve balgam var baya bir korkuyorum anlaşılır diye nefes testi akciğer röntgen testi kan testi falan varmış doktor babamın yanında söyler diye baya korkuyorum ama şöylede düşünüyorum bir buçuk yıldan beri içiyorum sonuçta hemen vücüduma yansımış olabilir mi? lütfen cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar
İç hastalıkları doktoru sigara içtiğimi anlar mı?