Ikinci sorum şu : Karşı cinsinize suni teneffüs yapar mıydınız?
Lütfen ikisinide cevaplayiniz ( XP :D )
Lütfen ikisinide cevaplayiniz ( XP :D )
Suni tenefüs yapacak kişinin tıbbi bilgisi olması ve en aşşağı sertifikalı ilk yardımcı olması gereklidir.6 yıldır ilk yardımcı sertifikam var. İş kazası trafik kazası kalp krizi gibi bir çok ilk yardım müdahalesinde bulundum. Ama solunumu durmuş biriyle hiç karşılaşmadığım için yeterli tıbbi bilgim ve sertifikam olmasına rağmen hiç suni tenefüs yapmadım. Eğer solunumu durmuş biriyle karşılaşırsam kadın erkek dinsiyet ayrımı yapmadan kişiyi hayata döndürebilmek için suni tenefüs yaparım.
Hiç yapmak zorunda kalmadım inşallah yapmak zorunda kalmam :(
https://i.hizliresim.com/MWBzE1.gif
Cocugum kresten mi yolladilar seni. Sürekli boyle garip garip giftler gönderiyon -.-
@fundamentalist Senin dikkatini çektiğime göre içine batan o hayranlığını kabalığa vurma. Anlıyorum seni gizli hayranım :D
Kaba mı? Halbuki cok kibarım ^^
@fundamentalist Fazlada kibarlaşma kırılacaksın sonra japon var espirileri yapmak istemiyorum :D
DP= Double Penetration arkadaşlar saçmalamayın lütfen.
Ben birine suni teneffüs yaparsam, yaşayacağım son dakikalarımı babama açıklama yapmak için geçiririm ve nihayet adam kurtulur ama babam benim nefesimi ilelebet keser :D :D Şaka bir yana, hiç yapmadım ama ihtiyacı olan biri varsa insanlık görevi.
Yapmadım, şimdilik yapamam çünkü suni teneffüs nasıl yapılıyor bilmiyorum. Şimdi adama fazla basınç uygulayıp daha beter hale falan getiririm mazallah :D
Cevap
64Cevap
eğer zorunda kalırsam yaparım ölüme gönderecek halim yok ya bunu da cinsel anlama da çekmeyin eğer böyle bir şey yapıyorsan diye söyledim
ya boğulan böle bbişeyse *_* galeri12.uludagsozluk.com/.../...sigara_559788.jpg
Deme oyle insan sonuçta :/
Yapmadim, bu yuzden de bilgim yok yapmak zorunda kalirsam cinsiyet ayrimina girmem, insanlik gorevi sonucta ama korkarak yaparim kurtarayim derken daha erken olmesine sebebiyet vermeyeyim de 😂😂😂
o sırada kimsenin karşı cins mi hemcins mi diye ayırt edeceğini sanmıyorum..
Yapmadım başkası yok mu da bana kalsın suni teneffüs yapmak
Ben normal teneffüs bile yapmıyorum yaa 😁😁
Neden? Klasik inek öğrenci tipisin galiba :D dfhjkj
Ya nedemessin onların söyleşini düşün hic çalışmaz ama dersi dinler 😂
Aynen ya o durum bende de var biraz :D
Sende diyor musun
Onlaf kadar Çalışsam okul birincisi olurum 😂
Ben demiyorum arkadasm diyor :D hatta ona pek çalışmam diyorm hadi hadi yeme bizi şimdi diyor :D :D :D
Inanmiyorlar bana :'(
Zekiler bu yüzden indirimi olamıyor 😂
:D :D XP
Yapmadim. Karsi cinse de yapmak durumunda kalirsam yaparim tabikide o an bir insanin cani soz konusu o kadar tutucu degilim
suni tenefüs deilde kazayapan bir motorcuya ilk yardım yapmıştım sıgara paketini kırıp yarasına tütün basıp sarmıştım kanamayı durdurmuştu
yok yapmadım ama ınsanlık oldumu ıhtıyac olursa erkegede yaparım.. o an saçma sapan sey düşünecek kışı manyak falandır ancak
Yani sağlık okuyorum att stajyer öğrendik ama karşo cinse yapmauın die bişey anlatmadılar çünkü hayat kurtuluyor cinsiyet önemli değil
Yapmadım bilgili olduğum bir şey değil. Zorda kalırsam yaparım
O kadar hassasımki ölmesini izler yine de dudagına yapışamazdım :/ sey yani suni tenefüs yapamazdım :(
Bende paniklerim ya bir bakıma haklısın aslında :/
tenefüse filan gerek yok direk paydos yapıp ahirete postalardım
yapmadım.
yapmak zorunda kalsam da yapamazdım herhalde yanlış bir şey yapmaktan korkarım.
İhtiyacı olmadığı halde çok yaptım. Yine olsa yine yaparım.
Ihtiyaci olmadigi halde mi o nasıl oluyo O_o
Sağlık söz konusu olduğu zaman yapıcak başka kimse yoksa yapardım ya Neden olmasın
Hayır ama seçme lüksüm mü var ölüm kalım durumunda yapılan bir şeyi yani..
Güzel bir kızsa niye olmasın? Çirkinse öleceğini bilsem yapmam. :D
Yuh assd :D
Benden başkası varsa ona yaptırırım eğer ben yapmak zorunda olursam yaparım.
Daha önce yapmadım inşallah yapmak zorunda kalmam.
Yapmadım
Yapardım ölüyor yahu
Hemcinsim olsa 5 sn düşünürdüm ondan sonra ölüyor yahu der yapardım al sana bonus cevap
önünde kaybolan bir hayat varken hala cinsiyet düşünebilcek insan varmıdır ona insan denirmi oda ayrı konu
Kutsal bakire suni teneffüs kişiden kişiye değişir herkese yapilmaz mide lazim çünkü :D
Bir insanin hayatı söz konusu, iyi düşün bence
hayır umarım bunu gerektirecek birşey olmaz nedense herzaman filmlerdeki gibi olmuyor da...
2008 de bir bayana yaptım kız kalesinde 2011 de bir erkeğe yaptım yine kız kalesinde
Lisedeyken ilkyardım konusunda cansız manken üzerinde denemiştim. :D Gerçekte böyle bir durumla karşılaşmadım.
karsı cinsime yaparım kendi cinsimede yaparım hayat kurtarıcaksa, ama öyle bir durumla karsılasmadım
hemcinsime hemde karşı cinse yaptım evet.. yazın akdeniz sahilinde cankurtaran olarak calısıyordum universite yıllarında... ne var ki bunda
hiç yapmadım ama gereklilik durumu olduğunda yok karşı cinsmiş veya aynı cinsmiş diyerek suni tenefüs yapmaya karar vermek bence saçmalık...
Askerde operasyon da iken askerin birine yapmıştım.
Cpr yaptım ama suni teneffüs yapmadım, inşallah gerek duymam :/
yapmadım, yaparım bir hayat söz konusu yapmayan ölsün😀
kalp masajı yaptım her iki cinse de biri hayata döndü öbürü sizlere ömür.
Yapar gibi oldum başkası kaynadı :D Hayat kurtarmaksa mesele yaparım :)
hayat meselesi bu cinsiyet gözetmem, hayata bağlamak için ne gerekiyorsa yaparım.
Yapmadim. Ama eger birinin hayatini kurtaracaksam ve biliyorsam yaparim yani
Yetki belgem bile var , bir canı yaşatmaksa alayına yaparım
Hiç yapmadım gerekirse yaparım cins ayrımı olmaz hayat söz konusu
Alt solunum yollarından mı? Üst solunum yollarından mı? :D
Bademcik ameliyatı da sayılıyor mu?
Hayat meselesi neden yapmayalım sajkdash
hemcinsime yapmam, zorla mı kızam
Yapmadım. Ihtiyacı olan birine tabiki yaparım :)
1. Yapmadım
2. yapardım ölmesin diye tabiki :D
yapmadım ama ölmesin diye yapardım
Evet, yaptim, yapardim.
Yapmadım, zaten ilk yardım eğitimim yok.
Yapmadım.
Yapardım sonuçta hayatı söz konusu :)
Mecbursam tabiki, olsunmu mk?
yok yapmadım bilmiyorum
suni sevmiyorum her şey doğal olmalı
suni tenefüs nası yapılır biliyomki
Guzel kizlari gorunce bogulurum sık sık :D
Zeka fiskiryo sendn iyi bahane :D :D :D
Sen zahmet etme kizlar boğar seni :sssdf
hayır, alevi teneffüsü yaptım
Oldm şu an bu nidirr ya :/
eiglik cevap