Arkadaşlar bu yüze nasıl bir ilaç kullanılır doktora gidin demeyin bende biliyorum gitmeyi ama önerileriniz var mı bizzat deneyip sonuç aldığınız kremler olur bakımlar olur şimdiden teşekkürler
Tatlım cilt yenileyici krem olarak acnelys krem, roaccutane, clindoxyl gibi jel krem ilaçlar var ama mesela acnelys kullandığında güneşe çıkmamaman lazım yoksa cikt lekeleri yapar cilt tabakası soyuluyor dikkatli kullanman gerekir. Roaccutane yi söylememe gerek yok sanırım cok ağır bir ilaç sigara alkol bu dönemde tavsiye edilmez ayrıca cildi yoğun nemlendirmen lazım. Sağlıklı bir cevap için gercekten Dr şart sivilcenin türleri olur seninki akne vukgaris fotodan öyle duruyor. Dediğim ilaçlar gercekten ağır cildi çatlatıp kurutuyor bu yüzden Dr şart. Tavsiye ile kullanma bence
1
6 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Bak biri acnelys yazmış kullan iyi diye... Öyle direk kullanırsan cildin yanar leke olur akşam kullanılır güneşe çıkmaman lazım illa çıkacaksan 3 saatte bir güneş kremi sürmen lazım ayrıca acnelys kullanırken fito krem i gündüz nemledirici olarak kullanırsan iyi olur. Verilen bilgiler genelde eksik.
Madem biliyorsun doktora gitmeyi o zaman nasıl buradan ilaç tavsiyesi isteyebilirsin? Hiç yüze tavsiye edilen ilaç sürülür mü? Herkesin cildi farklıdır doğal olarak ilaçların etkisi de farklı olur. Doktorun mutlaka görmesi lazım aynı kızarıklıklar burnunda da var mı?
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yok sadece yanaklarımda biliyorum doktara gitmeyi gittim birşey olmadı hatta sağolsun daha beter yaptı fobim var istemiyorum cildiye doktoruna gitmeyi
İyi doktora gitmemişsin başka iyi bir doktora git bak üstte yazmışlar acnelyse felan çok yanlış bu ilaç hafif doz aşımında ya da yanlış ciltte 1. Derece yanık yapar. Sakın diyorum bak sakın birisinden duyduğun ilacı kullanma pişman olursun. Ben tıp fakültesi öğrencisiyim Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nde eğer istanbuldaysan gerekirse doktor konusunda da yardımcı olabilirim. Bu konularda çok hassasım çünkü yüz ve yanlış bir şeyde telafisi olmayacak sonuçlar çıkabilir ortaya. Ayrıca doktor hormon ve alerji testi yaptı mı? Rozasea başlangıcı da olabilir. Sakın bu işi geçiştirme.
cleocin sivilce icin yaz googleye. Arama yaptıktan sonra GOOGLE. in gorseller de SECENEGINI tikla resim olarakta gorursun.
İlacın kapağını açınca singersi bir tıpa var ağzında. Onu yüze surttukce sıvı şu yüze sürmüş oluyorsun. ben bir tanesinden dahi erkek olarak rahatsız olduğum için yillardir kullanırım. Kullanma yontemim de aklıma geldikçe günde üç dört defa belki bu bir kaç defa daha fazla olabilir. Surerim sivilce üzerine. Ve huyumdur kesinlikle el surmem. İyileşme sürecinde. Çok nadir kurudugunu anlarsam parmak ucumla hafif yoklarim. Tamamen sert kabuklasmis ise hafif tirnakla alırım. Sakin kazir gibi alma aynı yolu izlersen . Ha bundan sonra da eğer birazcık iz kalmışsa gene kurusunu alınca sürer ve üzerine de şu sarı bir yara merhemi var terramycin gibi bir yazilisi olan, hafifçe ondan surerim.
Yagli yemekleri cildin yağ tutuyorsa pek yeme suyu bol iç.
Kullandim onu ama işe yaramadı Yüzüm belli bir zamanda çok iyi oluyo pürüzsüz gibi noluyosa bişeyler oluyo tekrar çıkmaya deri altında saklanmış bir anda ortaya çıkıyo gibi bir durum oluyo
Benim yapabileceğim bu kadar. Nasıl kullanacağına dair TECRÜBE YOLLARIYLA birlikte anlattım. Kalıcı çözüm için burdakiler değil iyi bir dermatolog doktor lazım sana. Cildiyecide olur. Aynı herhalde ikiside
En İyi Cevaplar