Hep siz erkekler yüzünden yok çok şişkosunuz, yok çok zayıfsınız, yok öylesiniz, yok böylesiniz diye diye kadınların psikolojilerini bozdunuz yavrum. Ondan sonrada geçip böyle bir soru mu soruyorsun :) ;) ben her türlü kendimden memnunum allahtan. Kilo alıncada verincede. İnsan kendi ile barışık olunca sıkıntı kalmıyor. İsteyen beğenir isteyen beğenmez no probleme yani :) :)
bu konuyla ilgili çok rivayet var.. bkz eski sevgilim, belınde gamzeleri oldugunu kılo aldgı için belli olmadıgını soyledı ayrılınca kılo verdini gordum üşenmedim sordum inanmadım fotografı ıstedım.. ıkınınca cok hafıf bı cukur olmuş cıdden :D birde hep kilolu oldugunu düşünene ablalarımız var.. bırde hep zayıf oldugunu düşünenler var onlar dahada kotü bkz. şimdiki sevgilim
Aşırı zayıf olmayanlardan bahsedecek olursak, kendisini iyi hissetmez. Aynaya baktığında kendisini şişman görür, karşı cinsin düşüncelerinde kilo faktörünün etkisini bilir çünkü. Ya da en basiti, bir butiğe girer ve bir kıyafeti feci beğenir, bedenine uygun olanı giyer ve ayna karşısında o istediği kıyafetin mankenlerde durduğu gibi kendi üzerinde durmadığını görür. Ciddi bir hayal kırıklığıdır, bir buçuk ay kesintisiz yeme konusunda vicdan azabının habercisidir.
Psikolojisi bozuktur belki... Hayatinda hic bir şeyi kontrol edemediği için kendi vücudunu kontrol edebiliyor olmak tatmin ediyordur belki... Belki de çok çok kilo verip "kadın" bedeninin özelliklerini söndürmek istiyordur, kadin olarak kotu anılar biriktirdiği için... Çok sevdiği bir erkek ondan daha ince biriyle aldatmistir belki... Kilo verdikce mutlu oluyordur belki, birseyide basarabiliyrum diyordur
Popüler kültüre göre güzel kadın zayıf kadındır çünkü. :) Ben katılıyor muyum? Hayır. Kilolu muyum? Evet. Zayıflamaya çalışıyor muyum? Genelde. Takıntılı mıyım? Asla. Sadece sağlık için bakmalı kadınlar kendine. Daha güzel olmak için değil bence.
Espri konusu oldu gerçi ama isteyelim veya istemeyelim bir şekilde kapitalizm köleliği bence. Kimseyi olduğu gibi kabul etmediğimiz gibi kendimizi de olduğumuz gibi kabul etmiyoruz. Bunlar hep doyumsuzluk..
Kilo vermek bir sağlık ölçütüdür. Ancak, hastalıklı derecede kemik torbasını andıran bir görüntüye kavuşacak şekilde kilo vermek ise saplantılı bir aptallıktan başka bir şey değildir. Ve acilen psikolojik tedaviye gerek vardır!
İSTEDİĞİMİZİ GİYMEK İSTİYORUZ! Olay sadece kilo vermekte değil ki, sporda var açıkçası ben ince olmaktan çok kilo verip spor yapıp fit olmak isterim çıkık popo, hafif kas çizgili karın sıkı omuzlar bence bunlar hoş şeyler
çünkü günümüzde ne kadar zayıfsan o kadar güzelsin demek ne kadar zayıfsan o kadar iyi şeyleri hak ediyosun demek çünkü dizilerde sevilen başroller zayıf dergi kapaklarında ki kızlar zayıf çünkü bu bir zorunlulukmuş gibi?
Evde kalmayip evlenmek icin kilo veriyorlar.. cunku evlenince hepsi "balon" gibi sisiyor.. hadi yok desinler.. evlenip kilo almayan kac bayan var acaba.. dogundan sonrasini saymiyorum bile..
zayıflayınca güzel ama eskiden bedenini bulamadığın elbiseler üzerine olur aynaya baktığında kendini daha rahatlamış göze daha iyi görünür olduğunu görünce baya bir mutlu oluyosun çünkü. Ve sağlıklı beslenince insan bir hafifliyo cidden kendini daha iyi hissediyo psikolojik olarak ta
Kendini iyi hissetmiyordur, kafasında kurduğu bir görünüm vardır ve öyle olmak için zayıflamak ister. Bu birazda depresyona girince saçını kestirmek, boyatmak gibi bir şey.
Erkeklere çekici olmak için tabi ki de ulan harbiden din iman kalmamış be zaten pantolonlarını kafalarına kadar çekiyorlar her hatları belli ulan erkek olarak ben rahatsız oluyorum onlar ise popolarını dışarı çıkarıp uluslararası sirk çeviriyorlar zayıflama amaçları da bunlardan biri sonuç olarak evlenme çatısı adı altında birleşiyor nekadar zayıflamayı bunun için kullanmayanlar olsada o pantolonlar kafalarına kadar çekiliyor. hııaa
En İyi Cevaplar