Bacaklarım çok ağrıyor. lütfen detayı okuyun belki bildiğiniz bir şey vardır?

Düne kadar hiçbir problem yoktu. Akşam 10 gibi eve geldim bacaklarımın ağrımaya başladığını hissettim. Pek ciddiye almadım ama ağrılar gittikçe arttı gece 12 de ağrılar zirveye ulaştı ve hala da öyle devam ediyor. Gece hiç uyuyamadım sabaha karşı bir saat uyuyabildim. Gece ağrı kesici içtim ama fayda sağlamadı. Şimdi yine ağrı kesici ilaç içtim çok az azaldı ama yine çok ağrıyor beni ağlatacak seviyeye kadar çoğaldığı oluyor ağrıların. Her iki bacağımın da diz kapağı da dahil olmak üzere üst ve alt kısımları ağrıyor. Cam açık yatıyordum ve bacaklarım camın önüne geliyordu uyurken. Bundan dolayı ağrıyabilir mi? Ama hiç üşüdüğümü hissetmemiştim. Bana doktor dışında bir öneride bulunun çûnkü iki gün boyunca doktora gitme şansım yok. Bu arada yerken hiç ağrımıyor ben de sürekli yrüyorum dünden beridir. Ağrıyan yerlere masaj yapsam fayda sağlar mı? İşte önerilerde bulunun lütfen. İki ağrı kesiciyi aynı anda içsem bir şey olur mu? Cümleler kopuk ve anlamsız olmuş olabilir onun için de özür diliyorum. Bu arada evde tek kalıyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
Yerken değil yürürken olacaktı.
Bacaklarım çok ağrıyor. lütfen detayı okuyun belki bildiğiniz bir şey vardır?