Ayak tırnağımın batan kısmı çekdi ve dikiş atıldı. Ve ben çok korkuyorum dikiş aldırırken ağrıyacak diye.
Cevabın nedir?
Valla benden sana tavsiye kardeş yakın zamanda 5 tane dikiş aldırdım dikiş alınırken çok fazla acımadı. Doktor üç gün su değdirme dedi üç günün sonunda banyo yaptıktan sonra aynaya bir baktım kaşımın orada mavi bir ip var yara hafiften kabuk bağlamıştı cımbızla ipi çekiyorum çekiyorum gelmiyor bende yara kabuğunu kaldırıp bakınca ipin düğümünü bile gördüm. meğer benim sevgili doktorum bir dikişimi almayı unutmuş 😡😡😡. Tekrar gittim doktora dikişimi aldılar ama bu sefer dehşet bir acı çektim çünkü iyileşmeye başlayan yaradan dikiş aldılar çok uzadı ama seninde böyle bir şey yaşamanı istemem dikiş alındıktan sonra iyice inceli yaranı bazen doktorların böyle ahmaklılkları olabiliyor... Sevgiler...
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
bir sağlıkcı olarak söylüyorum derinize temas dahi olmuyor düğümün atıldğı yer cımbız gibi bir aletle kaldırılıp deri seviyenizden yükseltiliyor sonrasında ufak bir neşteri o ipe dokundurup ipi çekiyolar hiç hissetmiyosunuz ve canınız acımıyo geçmiş olsun :)
13 Yorumla
Yeni tarz dikişler zamanla kendiliğinden yok olan türden. Sargı açıldıktan sonra yaranın durumuna bakılıp temizlik yapılacak. Üzerinden zaman geçtiği için de yara kabuk tutmuş olmalı dolayısıyla eski hassasiyeti kalmamıştır. Kaygılanmanı gerektirecek bir şey yok yani.
00 Yorumla
Sağlık konusunda 1,1b cevap paylaştı. 2 tane dikiş aldırmaya gittim toplam 20 dikiş aldı doktor. Ağzımdan. Sadece az çekiştirince acıyo kesince direk çıkıyo. Her dikiş alırken 1sn den az cız ediyo. Hiiç korkma sende 2 dikiş vardır. Sinek ısırması olur !!!
04 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
20
Cevap
37Cevap
+1 yıl20 gün önce sırtımda 5 dikiş alındı doktor geldi sırtımda ipleri çekiştirdi biraz acıdı ama çok değil ben sandım daha yeni başlıyor acıyacak dedim içimden doktor bitti dedi yani öyle korkcak bişey yok hele ayağındaysa hiç bişey olmaz
15 Yorumla- +1 yıl
Tamamda dikiş ayağının neresinde tam anlamadım parmağında mı
- +1 yıl
Birde bazen dikiş alınırken böyle kaşıntı gıdıklanma tarzı bir histe oluyor o neye göre değişiyor bilmiyorum sen gıdıklanıyomusun ayaklarından öyleyse acımayabilir
- +1 yıl
Korkma ya üzerinde konuşulacak birsey değil rahat ol :)
+1 yılBen hastanede çalıştıgim için biliyorum hastalar dikiş aldırmaya geliyorlar çok kolay ve ağrısız bir işlem günde kaç kere alıyoruz hiç dert etme sen:-)
14 Yorumla- +1 yıl
Ne demek canım için rahatladiysa ne mutlu :-)
- +1 yıl
Ne demek tatlım :-)
+1 yılTırnak batması vardı, batan kısım kesildi. O bölgeye dikiş atıldı tabi, sonrasında dikiş alındı. Canın hiç yanmıyor, sanki sinek ısırır gibi oluyor. Doktor küçük kesici bir şeyle yavaşça kesiyor onları.
01 Yorumla
+1 yılhayır en kolayı dikiş aldırmaktır.. ip çürümüş oluyor... benim elimdeki dikişleri kendim almıştım günü gelince doktora gitmeden.. gerçi benim çok fazla dikişim yoktu ama olsun yine de acıtmıyor :)
01 Yorumla
+1 yılAcimaz hic endise etme. Nesteri ipe değdiriyorsun parmağin tereyaği, ip kil misali cekiyorsun. Tirnak makasiyla sen bile yapabilirsin o isi. Tabi henuz paketten cikmis olmali:p
00 Yorumla
+1 yılYok ya, acımayı bırak anlamıyorsun bile. Ama tırnak bölümünde bilemem. Benim kolumda ve ayağımda vardı.
10 Yorumla
+1 yılBen kafamdan aldırdım ve acıdı yani hiç hissedilmez bişey yoktu diyemem allah aşkına siz nerde nasıl aldırdınız😄
10 Yorumla
+1 yılYa dikiş atılması daha kötü nasıl dayandin? Ayrıca dikiş alınması hiç acitmaz merak etme. geçmiş olsun tatlim
01 Yorumla1 estetik ve aynı saatte 28 normal dıkıs aldırdım ne sorun varsa cekınme sor :)
02 YorumlaBen aldırdım, hiç hissetmiyorsun.
Ayrıca benimkini 75 yaşındaki yarı kör dedem almıştı, endişelenme hakkına sahip değilsin.00 YorumlaSağlık konusunda 497 cevap paylaştı. Aynı acıyı 2 kez yaşadım ve 2 kez çekildi abartılı bir şekilde acımıyor sinek ısırığı sonrasında da biraz kaşıntı oluyor
01 Yorumlaçocukken kafama çok dikiş atıldı alınırken hiç bir acı hissetmiyorsun sadece hafif kaşıntı oluyor rahatça gidebilirsin bu konuda fazlasıyla tecrubem war
11 Yorumla
+1 yıldikiş aldırma kaldı mı ya artık özel iple dikiyolar ip içerde eriyor
01 YorumlaSanki vücudundan et parçası koparırmışçasına acıyor, ızdırap içinde inlemen bütün hastaneyi ayağa kaldırıyor.
Şaka yapıyorum tabi ki, acıma falan olmaz, çok az hissedersin sadece.00 Yorumla
+1 yılBen trafik kaZası yaptım ve ölümden döndüm Yok birşey olmaz öyle benim sırtımdan kuyruk sokumuna kadar dikiş vardı aldılar bişey de olmadı
02 Yorumla- +1 yıl
Göstermesinde geliyo işte insanın başına tırnak falan küçük birşey ben hayatım boyunca 8 tane platinle dolaşacagım
Yok hiç acımıyor korkmana gerek yok en kötü aşaması dikiş atılırken kendi yaranı görmek insan kendinden geçiyor
00 Yorumla
+1 yılYok be ne ağrıması gıdıklanıyorsun hatta :D Süper bişe :D
19 Yorumla- +1 yıl
Ya hiç acımıyor ya :D 3 defa dikiş aldırdım :D
- +1 yıl
Sıkıntı yapma aynen bu soledgm gbi olucak ^^
- +1 yıl
Dikiş aldırmak değilde dikiş attırmak çok acıtıyor aldırmak zevkli olan kısmı gıdıklıyor hoş bir duygu 😆😆
- +1 yıl
@Destinationfinal umarım ciddisinizdir
- +1 yıl
@Destinationfinal Sebebi neydi ki? :D Sen diktirdin mi hiç?
- +1 yıl
Evet bende diktirdim aldırmak daha güzel diktirirken uyuşturuyorlar ama alırken uyuşturmuyolar oyüzden alırlarken güzel oluyor bişey anlamıyorsun bile gıdıklanıyor 😆😆
- +1 yıl
@Destinationfinal Vay be uyusturmak falan adamlar elametlu calsms :D
Çok fazla dikiş aldırdım. En son burnumdaki dikişleri kendim söktüm alışkın olduğum için. Biraz acıttım ama başardım sonunda.
00 YorumlaSırtımın sağında 22cm lik dikiş izi var ve aldırırken çok azda olsa bir acı olmuştu ama öyle rahatsiz etmiyor.
00 Yorumlaçok acımıyor sadece ipi çıkartırken derinden kayma hissi kötü hissettiriyor
01 Yorumla
+1 yılBenim vucudum dikis izleriyle dolu. Hic hissetmiyorsun bile icin rahat olsun
01 Yorumla
+1 yılYok ya kendim cikardim ben dikislerimi ve sende kendin cikar bence
00 YorumlaAldım ben hiç acımaz merak etme, tabiki stapler ile atılmadıysa gerçi o da acıtmaz pek
04 Yorumla
+1 yılevet önceden aldırdım acımaz ama pazartesi aldırcam yine dikiş
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDun aldirdim ben cok sıkı dikmisler az acidi cekerlen baskada birsey olmafi
00 Yorumla
+1 yılsen tırnağı çektirirken düşünmedin dikişimi düşünüyon :D
04 Yorumla- +1 yıl
e yani sen o cesarete kafa atmış insansın :D
- +1 yıl
git aldır bu gazla dikişi :D
+1 yılBen de tırnak batması dan ameliyat oldum 1 hafta sonra aldırcam acımaz herhalde
00 Yorumla
+1 yılçok acımaz hafif kanama olabilir çok sıkıntılı bişey değil :)
00 Yorumla
+1 yılHissedilmiyo ki
12 Yorumla- +1 yıl
Rica
Hic hissetmitorsun bile...
10 YorumlaSağlık konusunda 2b cevap paylaştı. of ayak tırnağı aldırma çok kötü geçmiş olsun
02 Yorumla
+1 yılAcısada öldürmez ;) merak etme dikiş acıtmıyor
00 YorumlaHissetmezsin bile, rahat ol. Acımaz.
00 YorumlaAcımıyo
11 Yorumla
+1 yılAcimaz ben kendim almıştım
04 Yorumla- +1 yıl
Nerde yaptırdım?
- +1 yıl
Hangi hastanede ameliyat oldun
Acımıyor kaşıntı oluyor biraz
00 Yorumla
+1 yılDerini canli canli yuzseler daha az acir
00 YorumlaBu yaşta dikişten mi korkuyorsun?
02 YorumlaSağlık konusunda 2b cevap paylaştı. normalde de acır , tırnak kısmını dusunemıyorum
00 Yorumla
+1 yılEriyen dikişler çıktı artık
00 Yorumla
+1 yıldoktor iyi alıyosa acımıyo
00 Yorumlaacımıyor hiç hafif hissettiriyor
01 Yorumlanir sey olmaz cok dikiş aldırdım
04 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe korkuyosun ben organımı aldırdmm be
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSoa ne acı cektim ama almıstm gecti
Cevap sahibi+1 yılSağol
Cevap sahibi+1 yılAmin:(
+1 yılkendi kaşımdan çekmiştim
00 Yorumla- Sağlık konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yıldizimden aldirdim acimiyor
00 Yorumla Kafama atmislardi pek acmiyor ya korkma
00 YorumlaSağlık konusunda 784 cevap paylaştı. ıyesınce kendı kendıne atar
00 YorumlaAcirda agrimaz
01 Yorumlaacımaz dert etme
10 Yorumla- Sağlık konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılBiraz acıyor.
01 Yorumla
+1 yılBiraz acıyor :)
02 Yorumla- +1 yıl
Çok büyük bir acısı yok korkma
Bisey hissetmezsin😊
01 Yorumlaalmırmadım hiç.
02 Yorumlahissetmezsin bile
00 YorumlaYok acimiyo
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKorkak olmayın.
00 Yorumla