Sünnetsizim nasıl sünnet olunur çok korkuyorum ve cekiniyorum sünnet olunmaz ise ne olur ki kafam karışık
Sünnetsiz kal
Sünnet ol
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Dini açıdan olman gerek onu geçtim sağlık içinde sünnet olmak önemli. Sünnet olmayanların idrar yolu ve böbrek rahatsızlığı riskleri daha fazla. Bence Korkupta olmamazlık yapma zaten hastanede uyusturuyorlar hissetmezsin
idrar yolu rahatsizliklari neden oluyor ki
idrarında olan bakteriler sünnet derinde birikip iltihap'a neden oluyor doktorlar bunun çözümü için sünneti önerir internetten de araştırıp görebilirsin. bu iltihapın uzun süre kalması ilerleyen yıllarda böbrek yetmezliğine neden oluyor.
Peki hergün sünnet derisi geri çekilip temizlense duş alırken ya da CIS yaparken
temizlik önemli tabi büyük ihtimal önleyebilirsin.
Sünnet derisi çok dar olup geri cekilemiyorsa sünnet önermez mi doktor
Evet. Benim sünnet derim biraz dar ama yine de geri cekebiliyorum ve temizliyorum
Nasıl yani sünnetsizsin sen müslüman değil misin? Bu yaşa kadar nasıl sünnet ettirmedi ailen seni anlayamadım ki? Her müslüman erkek sünnet olur.
Çekiniyorum abla kız kuzenler hep korkuturdu kesiyorlar resmen ya 😊
kızlar mutlaka günde 1 defa sünnet olurlar zaten dımı bu konuyu bu yuzden kızlara soruyorsun :D :D
😊😊sen de mi sünnetsizsin
Erkek olsaydın peki sünnet olur musun çok kötü değilmi kesiyorlar resmen 😀😀
Kesmesi kötü yaa tam olarak nereyi kesiyorlar. ne gibi sonuçlar doğurur sünnetsiz olmak. sünnet olmanın faydaları neler
www.turkish-media.com/.../ burdan bakabilirsin.
Evet biraz faydası var. Peki temiz tutulsa yetmez mi dünyanin çoğu sünnetsiz onlar nasıl sağlıkli kalıyor
Sünnetsiz mi sünnetli mi onu nasıl anlıyoruz görünce link var mı bununla ilgili ya da resim
Tabi orasina kimse karisamaz dini hemde sağlık açısından etkılı bir olay
Troll soru olduğu ne kadar belli...
Hastaneye git yaparlar :)
Nasıl bir şey olduğunu söyle ona göre gideyim belki yine olmam
git sünnet ol Adam ol sonra gel
Nasıl yani sünnetsiz olunca adam olunmuyor mu ? Sonra gel diyorsun niye peki
😊😊
Sünnet ol
Olunmaz ise neler olabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar