egzama olabilir doktora gidin sonuc alamazsaniz komik gelebilir ama yaslilarin tabiriyle bulgur püskürtmesi diyorlar ve bunla ilgilenen kadinlar var kardesimde olmustu inanmadik ama gitti cidden 3 gün icerisinde gecti belki size de bir care olur dye yazmak istedim gecmis olsun
Bisey değil ya kolunu agdayla aliyosun diye ( ki bilmiyorum aliyomusun) ya da stresten çıkmışlardır endişelenecek konu yok sadece uğraşma kaşıma geçerler
Yazık ya :( Doktora gitmeni tavsiye ederim, gidene kadar da limon suyu sür, biraz canın yanar ama bir vakit sonra ne kaşıntı kalır, sızı. Büyük ihtimal alerji, geçmiş olsun..
baharat ve buğday tahılından olur bu bir değer adı ürtiker rahatsızlığı. baharatı ve ekmeğikes bakım kaşıntı ve kabarcıklar çıkacakmı. çok proteinli yiceklerden de uzak dur.
Yok canım ben şakasına dedim allah korusun ebola ciddi ve ölümcül bir virüs genelde onlar fazla proteinin vücut dışına çıkarıldığı zarlar diye biliyorum orası tıkalı kalınca şişme ve kızarma yapıyo kaşımazsan ve sıkmazsan kendi kendine geçer
Alerji olmuş muhtemelen dr spraktin şurup verir ama sen doktoro görün kesin kendin bişey sürme sakın birilerinin aklıyla cildinde kalıcı lekelere yol açabilirsin
Fazla kaşıma ya alerjikdir kaşınıyorsa doktora göster yarın ihmal etme. Bir de o giydiğin neyse o da yapmış olabilir değiştie onu kumaş gibi bir şey giy
En İyi Cevaplar