kalça yüzeyimde çıktı bayadır vardı ama şimdi biraz acıyor dokununca ve kızarmıs libom deniliyor internette ama bir şeyde ısırmıs içine zehrini bırakmıs olabilir mi ya da cinsel ilişkiyle ilgili bir şey mi ama bu onu yasamadan öncede vardı ama kızarmamıs ve agrımıyordu

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
46Cevap
Sivilce iltihabı gibi sanki ama ilaç lullandın mı krem falan batikon da şyş gelir bak. Sivlceyse de gerçi o kadar büyük olur mu acaba? Doktora git
elleme o geçer istersen bir limonu ikiye böl hafiften ovala 15 dakika sonra su ile durula ve iç çamaşırını değiştir aynı tene temas ettikçe yayılır
Daha kötü olmasın
Ama çamaşır taraf8nda değil aslında
limon iyidir antiseptiktir zararı olmaz
Bir şey ısırınca böyle oluyor bende de sonra beyaz olan kısım kızarıyor ve kendiliğinden geçiyor bir iki güne merak etme alerjik bir şey
Benim bayadır bu var ama 4-5 aydır ama ilk defa kızarıp agrıdı
Madem onca zamandır var neden cildiyeye gitmedin zaman kaybetmeden git
Belirti vermemişti ama ilk defa belirti gösterdi
Sence cinsellikle ilgili mi ya da ölümcül bir şeyle cinsellikten öncede vardı ama ilk defa kızarıp belirti gösterdi bir kaç gündür
Cinsellikle ilgili olduğunu düşünmüyorum ama burada çözüm bulamazsın cildiyeye gidip baktır
Yinede gideceğimde bakalım genelde yalnız gitmeyi sevmiyorum biri gelir aileden işte ondan olduğunu duysunlarda istemem :)
O zaman yalnız gitmen gerekiyor kimse duymasın diye
İşte onlarla gidersem ancak gittiğim için zor oluyor :(
Tek gitmeye çalış 🙂
:(
🤔
Neden ailene göre cinsellik normal değil mi?
Seni leylekler mi getirdi Dunya ya?
Kraliçe bu kadar açık çekmeseydin keşke, bir şey ısırmasına küp şeker ıslatıp üzerine koyun diyorlar ama
Açık çekmedim ki kalça yanında özel bir şey görünmüyor
Küp şeker faydalımı ki
Ağrısını alıp, şişliğini dindiriyor diye okudum
www.instagram.com/p/C9ptE7Wo-Cn/?img_index=1
Hm denerim sağol 🙏
Rica ederim. Böyle geniş çaplı çekme derim resmi, burası biliyorsun cinsellikten düz duvara tırmananlarla dolu
Doğru ama gizliden sordum zaten ve tamamen kalçayı cekmedigim için sorun yok bence
Düşüncene saygım sonsuz, lakin fütursuz görüşler iğrenç geliyor artık o yüzden düşüncem
Kaldırırım onları abartırlarsa
O zaman saygılarım seninle
Tesekkürler :)
Bilmukabele :)
Bu bel mi kalca mi anlamadim ama biraz dedigin gibi sivilce iltihapi gibi ya da iste isirmis zehir falan da benziyor gibi geldi
Kalça ama kalça yanları ortası değil
İçte ağrıyan bir şey gercekten
Bir sey sokmus olabilir
Ne gibi 🙈
Valla o kadarini bilemicem artik😅yakindan bakmak fark eder mi bilmiyom da bir sey olmus orasi kesin jajssj
Çıban dedilerde onunda belirtilerine uyuyor
Evet resimlere bakildiginda ayni gibi zaten ama hic mi gitmedin doktora simdiye kadar
Yok gitmedim düsünüyorum ama cinselliğe bağlamasında ondan önce vardı ailemle gidersem falan
Yasin kac ki. Cinsellikle alakali genelde genital bolgende ya da agzinda olur oral vs oldugu icin
Yaşım 24 ama yaparsam sevgilimle ailemin haberi olmaz yani
Olmaz da ailenle neden gidersem dedin onu anlamadim da neyse
Genelde onlarda merak ediyor ve hastahaneye tek gitmeyi sevmiyorum
He ama iceri doktorun yanina tek girersin herhalde dimi
Evette sonradan neden kaynaklandığı sorulmaz mi veya ilaç verilmez mi reçete falan illaki yine sorabilirler
O zaman yalniz tek gidecen kanka
Onda da onlarda illaki gelmek istiyor hiç daha önce tek gitmediğim için
Ya zaman aldigini soyleme disari cikarcasina cik iste
Hastahane óyle yakín değil ki bir de randevusu masrafí yine bir şeyler verdiklerinde para gerekiyor çok derdi var yani :)
Hmm o zaman mecbur beraber gidecen kanka ama cinsellikle ilgili olacsgini sanmiyom. En azindan bu fotoya bakarak belki de ben baska yerde saniyom
Kalçada evet cinsellikten basımsız bir şey ama bilmkyorjm 🙈
Anlamadim
Yani cinsellikten bağımsız bir sey gibi bu sanki
Evet bencede oyle. Popo mu bu foto bakip bakip anlamaya calisiyorum ajshs
Evet popo ama pop yanları yani arkadan çekmedim bacağın bitti kısım popo yanları yani :) detaylı da çekmedim
Neden ki detayli farkli mi duruyor
Oraya soğanı kozle eyli kabuğunu sar oradaki iltihabı toplar biraz sıcak sorarsan iyi olur
Ama içten değil mi bu durum
Dışarıdan közlenmiş soğanın mikrop ve bakteri öldürme özelliği vat doğal antibiyotik o yüzden oradaki mikropları öldürür iltihabı bir noktaya toplat
Doktora git
Hersey olabilir
Gö.. dtünü gösterip burdan yardım alamazsin
Bir şey ısırmış olabilir, kaç ay olmuş şu an koşarak doookkktorrrrrr diye koşman lazım cildiyeye yani ben olsam öyle yapardım
Normalde etkisi yoktu bir kaç gündür var
Bir sürü şey olabilir
Bence çok bekletmeden acile ya da polikliniğe başvur
Yan kalça kemiği mi yoksa popo yanağı mi orası? Kız kardeşim cildiye doktoru ona atacağım ondan sordum
Kalça yanları ortası değil 🙈
Niye utandın ya 😉 popon çok güzelmiş bu arada çok beğendim şu yara sayesinde bi güzel bişey gördüm günümün kalanı güzel geçecek demek ki
Yarayı kafaya taktım ya
Gel gel ilacıni soyleyecegim
Hayır onun için atmadım fotoğrafı :)
Ya ciddiyim ben kardeşim ilaç söyledi
İlaç dışında cözüm lazım bana ilaç sevmem :)
Gel sen bi korkma gel bende ilacın
vajina dudaklarının üzerinde ya da içinde değilse cinsel değil..
bu ısıran bir böcek belli ki..
Orada değil kalça yanında sadece ama babada böcek gibi geliyor aylardır geçmedi ama ilk defa böyle kızardı
doktora da bir göstersene
Doktorda kötü bir şey der diye endişeliyim :)
bu arada arka plandaki kumaşlara bakarak yayla vs ortamında olduğunu anlıyorum... belki diken falan batmış kıymığı kalmıştır.. ormanlık bölgelerde normal..
kremli vs iken eline sertlik geliyor mu?
Yok ya İstanbul'dayım hep annem seviyor o kumaşları 😄
:)) o zaman hemen en yakın hastaneye gidiyorsun.. kalçanda çıkmak yerine göğsünde çıksa çift meme ucu olacak :D sağa sola atlamasın kontrol edilsin
Ya atlar mi diyorsun iyicene korktum :/
bu nedir anlamak lazım işte..
Öncelikle gecmis olsun bu sorunu tibbi bir yerde arastirsaniz daha iyi olabilir ve daha detayli fotoğraf var mı acaba
Teşekkür ederim ancak bu kadar cekebildim sanki soğan biraz s9ndürdü ama yine yaparım devam ederse giderim doktora
Birsey ısırmış yani böcek
Öyle mi duruyor sence 🙈
Evet öyle gibi
Değil mi
Çıbanın belirtilerine de çok uyuyor 🙈
Bence çıban değil
Belirtileri çok uyuyordu ama
Biraz bekle zaten belli olur
Yani kıl dönmesi ile çıban gibi görünüyor
Üzülme doktora göster ya da anlayan birisi baksın
Genital siğile benziyo, Cinsel ilişkiye girdi mi hiç
Genitalde değil ki ama bu ve girdim ondan öncede vardı bu kalça kısmında ama kızardı şimdi ağrılı biraz
Sorunu beğendim, Biraz daha yakından çekip atar mısın
Daha cekemem ama bu kalça yanında yani içinde değil bir şey ısırır ya aynı o şekilde ve cinsellikten öncede vardı sadece bu aralar kızarıp ağrıyor biraz
Ortasi acıyo mu dokununca
Evet
Sen bence bi doktora git, Genital siğile benziyo
Siğil analda olur ama değil bu kalcamda çıkan bir şey sende iyicene korkutma ailemden biriyle gideceğim cinsellik yaşadığım ortaya çıksın istemiyorum ki bu yaşamadan öncede vardı
Tam da kalçada olur, Fotoğraf tam net değil o yüzden bişey diyemeyecem, Amacım seni korlutmak değil, Bu arada doktor ailene söylemez merak etme 🤗
Söyler bence :( ya da ailem bana sorar ilaç vs olur ilaçta sevmem bu arada
İlac mecbur yazacak
Siğilleri biliyorum eskiden çıkmıştı 2018 gibi ama sonra geçtiler kendiliğinden ondan da korkmuştum ama bu daha başka bu anal bölgede değil kalçada ve cinsellik yaşamadan öncede vardı sadece bir kaç gündür belirti gösterip agrılı ve kızardı
İlaç sevmiyorum işte 🙈
Balım zaten genital siğil illa analda değil kalçada olur ve tam da söylediğin belirtileri verir
Ama dedim ya cinsellikten önce vardı bu
Bu sinek ısırıgı gibi duruyor çıbanın belirtisi ne de çok uyuyor
Umarım öyledir 🤗
Ne zamandır cinsel ilişkiye giriyosun
İyicene gitmek istemiyorum doktora :)
Git git, Sağlık bu sonuçta
Haziranın başından beri
Kaç gündür böyle
3-4 gündür ama bu şiskinlik baya bir kaç aydır var yaşamadan öncede vardı birden cıktı bir şey mi ısırdı diyorum bende ama ısırsa kasınır geçerdi herhalde ilk defa kızardı agrılı
Ortasinda su toplamıș gibi tümsekler var mı
Nasıl yani
Böyle yanık olunca su toplarya hani orası
Bir kere bendede olmuştu böcek ısırığı
Benim aylardır var ilk defa kızarıklık ve ağrı var biraz bir kaç gündür seninki nasıl geçti 🙈
Kendiliğinden geçti ama biraz uzun sürdü dokununca ağrıyordu tam neresi çıktığı yer bilemiyorum seninkini
Böcek ısırmış gibi duruyor 😀
:/
Tamda ısırarak yeri iyi bulmuş 😅
Evet ne ısırsa orayı ısırıyor 😑
Sürekli orayımı ısırıyor
Genelde oraları kolu falan
Ağzının tadını biliyor ozaman ben böcek olsam bende oraları ısırırım 🤣
Rahatsız edici ya :)
Demek ki en tatlı yer orası
🙈
Birde gizli olmasan çok iyi olurdu
Hala yok 🙃
Böyle sorularda gizli olsam daha iyi :)
Ben hariç olabilirmi 😁
tatarcık ısırmış bi bok yok
O ne
sivri sinek yavrusu
Ama bu kasınmıyor ki ve aylardır var
yağ bezesi gibi bir şey olabilir
Galiba evet:(
enfeksiyon var görünen.
Ne enfeksiyonu 🙈
dediğin gibi ya böcek ısırdı ya bir şey battı ve enfeksiyon oluştu yani iltihab var içerde ve yakında patlar.
Kendisi patlıyor mu yani
giderek daha büyüyüp patlayacaktır ya da beslenme şekline göre o ödem küçülüp yok olur patlamadan. ödem yok edici besinler tüketirsen..
Ne gibi besinler
şimdi birşeyler sayıp seni yanlış yönlendirmek istemiyorum belki sana dokunacak şeylerdir. ve her cevabında soruyu açışımda çıplak kalçanı görmek artık tuhaf hissettriiyor , soruyu burada bıraksak iyi olucak. :D bende erkeğim ve kalça görüyorum
Peki :)
ve yine gördüm. bari tam gösterseydin ya malzeme çıksaydı 31 için.
Bir de evlisin ne bu azgınlık :)
yaa bak ama hala cevap veriyorsun ve yine gördüm o kalçayı :) ne yapim böyle tetikleyen şeyler çok var etrafta..
Eşine sadık ol bencr oda sana olsun o nasıl evlilik
yaa bunları derken bile gözüme gözüme sokuyorsun o kalçaları ama haksızlık değilmi bu bari başka soruda yaz ya da mesajda. her seferinde soruyu açıp o kalçayla karşı karşıya kalmak abaza bi erkek için zor bir durum
Tamam bu son daha yazmıyorum bye bye :)
yaa off yine mi :P başka soru sormalısın bana da link atmalısın ona da cevap veririm
boşalırken oraya degmis ondan
Ama ondan öncede vardı o nasıl etkili olabilir ki mesela ailemden biri gelse hastahaneye benimle birlikte bu tarz bir şeyin ortaya çıkmasını istemiyorum
o boşalma sivilce yapabilir birilerini bebeğim onun için gitmene gerek yok doktora gel bana hallederim ben
O bayadır var ondan öncede vardı bir kaç gündür kızardı sadece anlamadım ve konu dışına çıkma bence
🤣🤣🤣 konuş dışı daha güzel be
çıban çıkmış, aile hekimine görün
Sağlık ocağı olur mu
olur olur
Bırak bişey olmaz geçer bu ya
Aylardır var ama ilk defa kızarıp agrıdı
Sen burada saçma sapan cevaplar alacağına cildiye doktoruna gidip sağlıklı bilgi ve tedavisini alsana ya
Doktorda tümör falan derse diye endişeliyim bir de ilaç sevmiyorum ilaç dışında bir cözüm sunsa iyi olurdu
Ya ne tümörü saçmalama ya basit bişey bu ya
Ne bileyim korktum ya da cinselliğe bağlamasında ondan önce vardı zaten bayadır var sadece kızardı
Yok ya cinsellikle hiç bir ilgisi yok bunun o kadar büyütülecek bişey de değil yani takma bu kadar
Yorumlarda ki sapık sapık insanlara da aldırma boş ver amaçları yara değil popo nu görmek istiyorlar onlara da güvenme yani 🤷♂️
Tabiki onların amaçlarını biliyorum zaten önemsemiyorum
Evet ondan öncede vardı bu iz bayadır sadece son zamanlar belirtileri oldu
Sen önemli bişey değil o boş ver takma bu kadar kafana
Biraz takıyorum :)
Takma sen ya geçince takmaman gerektiğini anlayacaksın
Evli misin bu arada sen
Yok bekarım sevgilim var sadece
Evette işte hemen geçse soğan deneyeceğim :)
Soğanı nasıl deneyeceksin ya 😂😂
Eşin ne diyor peki buna
Eşim yok ki benim sevgilim var 😄 soğan deneyip o iltihabı deneyen var
Ya bırak soğanla falan olmaz ya 😂😂 sen doktora git sağlıklı tedavini gör
Onu deneyeceğim doktor hemen ilaç veriyor ilaç sevmiyorum ya da olası bir cinselliğe dair bir belirti derse ailemde varken endişeliyim :) bunu denerim devam ederse giderim
Ya sen anlamıyorsun galiba cinsellikle alakası yok onun ya 🤦♂️ bırak şu cinselliği
Endişeleniyorum 🙈
Sakın ol sen sadece ya dediğimi yap doktora git sonra rahat rahat ilişkini yap 😂😂
🙈
Yani sen dediğimi yap keyfine bak ya. 🤷♂️😂
Bişey sorcaklar bey hallere geliyorlar
Ne alaka merak ettim doktor biraz endişelendiriyor beni
Doktor mu endişelendiriyor 🤔 sivilce ya da bişey ısırmış olabilir sabunlu suyla yıka.
Evet işte bir de ilaç pek sevmiyorum ilaç dışında başka bir şey verse krem gibi iyi olurdu ama içten bir şey gibi
Kaşıntı mı var
Yok ağrı var hafif dokununca
Geçmiş olsun, çıban gibi görünüyor
Sağol kötü bir şey mi bu
Sivilce gibi düşün, acıya dayanabiliyorsanız sterilize ettiğin bir iğne ile deriyi del ve ordaki iltihabı dışarı akıt.
Peki doktorda aynı işlemi yapar mı belki ben yapsam mikrop kapar
Onlar da aynı işlemi yapacaklar
Başka bir nedeni yoktur ama dimi cinsel falan ama ondan öncede vardı ebdekilerden biriyle gitsem bu özel bilgimin ortaya çıkmasını istemem
Ne zaman cinsel ilişkiye girdin
2 hafta oldu
Ama bu şisme bayadır var girmeden öncede ama ilk defa kızardı biraz ağrılı bir kaç gündür
Özür dilerim özel bir soruydu. 😔
Biraz özel bir soru olacak ama cevap vermek zorunda değilsin.
Partnerine güveniyor musun?
Ne anlamda güvenmek
Senden başkalarıyla da cinsel ilişkiye giriyor mu
Benim sevgilim yalnız bana sadık olduğunu düşünüyorum bunu yapıyorsa 😑
Cinsel ilişki ile bulaşan hastalıklar için sordum
Yoksa özel hayatını sorgulamıyorum
Korkuttun ha iyicene :) bir de çoğu kişi bir birini aldatıyor evliler bile bunu bulastırabilkyor ama bu ihtimali düsünmek istemiyorum ki bunu ona desem kızar bana cinsel hastalık vs diye ve güvenmedigimi düşünür onun dışında bu kalcamda ondan öncede olan bir şeydi hiç seks yapmadan öncede ama son bir kaç gündür kızarıp biraz agrıdı
Bir de cinsel bölgede değil bu kalça yanında
Seni korkutmak için söylemedim sadece sordum, kalçandaki iltihaplanma cinsel yolla bulaşan hastalıklardan kaynaklanıyor demedim.
Evet evliler de bulaştırabiliyorlar o da aldatmaya bağlı bir şey
Evet :/
O yüzden de sevgiline güvenmesen daha iyi olur bence
Çünkü o bir erkek ve söz konusu cinsellik olunca %99,99'una güven olmaz
Partnerin şanslıymış bu arada
Siğil başlangıcı, yüzde yüz eminim
Furacin antibiyotik sür. Geçer.
çibann
kalçaya bak düm düz
Bu kalça yanları bacağa yakın kısım kalça ortası değil düz değildir tam tersi doğrudan kalçanın hepsini cekemezdim :)
şaka yaptım kız fsaf asfsafsa
boy kilo kaç zaten tahmin ederiö
kıvrımlı genelde vücudum boy 1.65 falan kilo 46
kilon biraz az gibi ama dolgundur kalçan belki bilemem bu kiloya göre küçük olurda
Dolgun zatende bunu niye sana diyorum bilmiyorjm gerek yok bence :)
anonimiz kızm ne olucak asdfasdsadsad
utanma
bir şey ısırms cinsellik le alakası yok
Ailemle giysem mesela cinsellikle ilgili bir şey der diye endişeliyim ama ondan öncede vardı sadece kızarmaya başladı ilk defa
Peki sertlik var mı orada bir bakacam fotoğrafı ss alsam sizin için problem olur mu birine gösterecem
Kırpıp alırsan olur ve evet sertlik var
Buna benzer bir şey benim ayak tabanımda çıkmışti ara ara kasma sızlama oluyor dimi
Atmm müsait olunca döner ama biraz anlat nasl bir ağri ne oluyor
Rahatsız ettim galiba kusura bakmayın
Frankül diye bir şey dedi onun için tedavi olması gerek dedi yaktracak
Buradan yazabilirsin ağrılı ve kızarıyor önceden beri vardı bu belirtiler yoktu ama
Yazdım ben birkaç soru sordum ona cevap vermedin adam fotoğrafa bakark. soyledi
Benim ayağımdakini soğuk bir şey ile yakmsti
Soğuk ne ile
Sprey vardı buz gibi onu 5 seansta kuruttu
:( yani ilaç vermiyor dimi hiç sevmem
Yok vermiyor ilaçlık bir durum söz konusu değil
Hm ya da başka bir şeye baglamasınlarda cinsellik vs tek gitmeyi sevmiyorum hastahaneye biri gelince de buna bağlamasından endişeliyim
Bağlayan ahmaktr ne alaka ama gitmezsen büyür ve sana problem olur
Kan vs tahlilinde falan istenirse
Bazıları kendiliğinden patlarda diyor ama. gitmeyi de düsünüyorum tabi ama kaygılanıylrum :)
Tamam istesin ne olacak patlamasını bekleme acısı artacak diyen saçmalams
Haklısın
Yani gitmen de fayda var buradan haberlesirz yorum atarsb
çıban temiz tut
Tutuyorum genelde 🙈
Daha farklı açı yok mu
Gerek yok ona burada :)
Başka yerde de olur
şu an yok
Anladım olur demeni isterdim
Çıban olabilir mi
Evet büyük ihtimal 🙈
Geçmiş olsun, dikkat et
Tesekkür ederim
Cildiyeye gitsene
Oda hemen ilaç vs vermesin ya da kötü bir şey çıkmasın
Bilemezsin ama o kadar kötü bişey olduğunu sanmıyorum. İhmal etme
Cinsellikle ilgisi yoktur dimi ondan öncede vardı
Hiç ihtimal vermiyorum
Kan verme falan olursa ailemden biri gelirse bu ihtimal korkutabiliyor 🙈
Hamile olduğunu düşünmüyosun dimi?
Regl oldum bu ay ama yine süphe olabiliyor içimde 🙈
zaten beta istemez sana. öyle bi şüphe yapmana gerek yok. git doktora
Beta mı
Evet. Gebelik testi
Ama kandan belli olmaz mı ama dedim ya regl olmuştum zaten ama yine korkutuyor
Beta istemediği sürece bişey anlaşılmaz ki regl de olmuşsun. Hiç korkulacak bişey yok
İşte benim endişelerim ya da cinsel hastalık riski ki genelde prezartatif takar ve hastalıkta illaki olacak diye bir şey yoktur herhalde bir kaç kez çok az onsuzda yapmıstı kaygılarım olmasa keşke :)
Başka diyebileceğim bişey yok
Soğan deneyeceğim devam ederse giderim artık doktora 🙈
Kız orayamı bo şaldı
Ondan önce vardı direk oraya bosaldıgın hatırlamıyorum sevgilimin o vardı cinsellik yaşamadan öncede vardı ama son bir kaç gündür kızardı ve ağrı oluyor biraz
Böcek ısırmasıdır
Aylardır var ama son zamanlar kızarmaya başladı sadece
Belki deri altı sivilce falan dır
Bişey ısırmış
Çıban çıkmış 😬
Nasıl geçer:(
Cildiye şart
İlaç dışında cözümü yok mu
Cilt hastalıklarında rastgele ilaç kullanılmaz ters etki yaparsa heryerine bulaşır
Yok rast gele için demedim de genel olarak vermez mi yani antibiyotik ten nefret ederim mesela
Antibiyotik ne alaka ona ya 😃 sen doktora git git
Her şeye onu veriyorlar iltihap diye genelde
Apse yapmış, cerrahi işlem olabilir 😎
Nasıl ameliyat falan mı
Belki küçük bir operasyon olabilir
Patlat rahatlarsın
Mikrop kapar ama
Kapmaz rahat ol
Çiban patlayacak
Nasıl patlayacak.
Zamanla patlar bir kaç güne
Patladığında mikrop kapmaz mı
Hayır iltihap akıcak
Patlatılıyor mu
Hayır
çıban
Kötü bir şey mi 🙈
büyük sivilce
Nasıl geçer peki
Onun İlacı bende var
Dr git ilaç al
Sivilce.
Doktora bir git
Çıban
İltihap toplamis
sivilçe
Rahatsız edici ama
evet çok kaşınır çok açır
bir ikigüne olgulaşır çözülür
Kaşıntı yok ama ağrı ve kızarıklık var biraz
kocakarı uygulaması biliyorum aam kurusoğan haşla ılıt ve orata sar sabah tertemiz çok yaptım ben
soru sağlık sorusu cinselik ne alaka
Haklısın cinsellik lafı da geçti ya kendisi etiketliyot
sivilceden nasıl açılıkı cinsellik çıkarıyor
Cinsellikten olabilir mi dedim ya soruda
cinsekkil düşünülmez sağlık
çiban