Bu kadar beklenir mi ?
Malzeme istese de çıkamaz artık , suyunu iyice kaybettiğinden akışkanlığı kalmamıştır ve gelen de ardına dizilmeye devam eder. Biraz daha beklersen, alttan çıkmayan üstten çıkmaya çalışır. Asıl bu pekliği nasıl yarattın bu önemli , barsak düğümlenirse yani malzemenin zehir etkisi nedeni ile barsak kasılıp kilitlenirse o bölümün ameliyatla çıkarılması hayatını krutarmak için şart olur.
Şu ana dek gitmedinse hemen git acile , bir libalax ile zorla çalıştırırlar ama çalışmazsa o zaman iş baya zora biner. Bundan sonra da sebze ile de beslenmeye önem ver zira insan otobur canlıdır öyle meyvelerle etlerle karbonhidratlarla aslında sistem sadece bozuluyor.
Geçmiş olsun10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılDoktora git sağlıkta utanma olmaz milletide dinleme
104 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEn iyi cevap seçtıgın ıcın teşekkur ederım
Eksi veren eziğe seslenıyorum bıraz cesur olun yaaa cesur olda dersın neyse yorum a yaz Eziksiniz resmen ezik ınan üzülüyorum işte aile planlaması bu yüzden önemli 5 dak zevk ın ürünü insanlar sizi yapıp yapıp sokağa salmayın aileler çocuklarınızı sonra böyle ezik oluyorlar :)- +1 yıl
Haksız yere eksi verenleri kınıyoruz Emperio reis değil mi :D
Cevap sahibi+1 yılKesınlıkle haklısın hayır verdıgım cevaba baksana tıbben dogru olanı yap doktora gıt utanma dedım bunda ne yanlıslık var gıcıklıgına eksılıyorlar varsa derdın yorum yaz eksı ne
- +1 yıl
Ben 2 haftadır tuvalete cikmadim desem ve hergun hamburger yiyorum desem inanmassiniz dimi? :D
+1 yılEczane'ye git kabız çözücü al kullan ve kurtul. Eğer bu yıllardan beri var olan bir problemse hastane git tetkik yaptır.Basur mu var yoksa. Eğer basur var ise aktarcılardan köroğlu adında basur melhemini al kullan en geç 4 ay içinde birşeyin kalmaz. Eğer fransız patentli ve eczanelerde satılan tıbbi basur ilacı kullanırsan ilacı bıraktığında rahatsızlık kaldığı yerden devam edecektir.Fakat aktarcılardaki melhem kesin çözümdür ve rengi mavidir ve nane ve karışım kokuludur.Geçmiş olsun.
11 Yorumla- +1 yıl
Herşeyi ilaca bağlamayın.İlaç zor durumda kalmadıkça kullanılmamaldır.2 ucu keskin bıçakdır.Kabızlık için en güzel çözüm her daim sudur.Bol su bol wc.
1. dubalac ve osmolak diye şuruplar var. yatmadan iki ölçek alabilirsin. kayısı suyu eşliğinde.
2. büyük kase yoğurt içine 3 kaşık keten tohumu
3. bir kase gün kurusu kayısı
4. gece yatmadan önce durelex gibi bir ilaç vardı. mini mini şefaf bitkisel hap, 4 tane yut.
saydıklarımdan birini seçebilirsin10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
59Cevap
+1 yılılk once normalde gunde kac defa veya kac gunde bır gaıta yaptıgını bılmemız gerek.gunde 3 kere cıkanda vardır barsak duzenı o sekılde gelısmıs 3 gnde 1 defa cıkmaya alısmıs olanlarda vardır ve onlara kabız dıyemeyız.ama senın durumun bıraz uzamıs.bulantı ve kusma da baslarsa bu barsaklarında bır obstruksıyon yanı tıkanıklık benzerı durum oldugunu acıklar bıze.farklı seylerde olabılır tabı.bır dr a gıt ve sadece bı ayakta dırek karın grafıne baksın yeterlı olur.ha ınat ettın gıtmıceksın dr a o zamn eczaneye gıt bır BT ENEMA lavman al.kendıne anal yoldan uygula.walla catır catır zıcıcaksın emın ol :D
01 Yorumla
Soran+1 yıl:)
Merhaba size sorunuzun net cevabını verıyorum. DUPHALAC adlı surubu alın bir ölçek kullanın ve sonuç! sonrasında ise biber'i fazla tüketın normal yeşil biber sindırım sistemıne çok iyi gelir , çay yerıne ada çayı gıbı bıtkı cayları tuketın. yürüyüş yapmıyorsunuz sanırım sureklı evdesınız yuruyus yapın ve bol sıvı alın. sonrasında hemen doktora gidin bagırsak tembellıgı olabılır
02 Yorumla- +1 yıl
Ben iki gündür yapamıyom DUPHALAC ama aradan 7 dakika oldu a olmuyo ama arkadaşlar için az biraz iyi geliyo
- +1 yıl
Arkadaşlar DUPHALAC IÇİN RAHATLAYACAKSINIZ BEN içtim tuvaleti yaptım dışkısı kalın olanlar içinde idama dönüşür 1 saatte etkiyi gösterecek geçerken +1
+1 yılGeçici çözüm istiyorsan bir çay var onu önerebilirim 30 dk sonra tuvalete gidersin. sorunu geçici olarak değilde kalıcı olarak çözmek gerekiyor. bağırsakda bulunan faydalı pulcuklar görevini tam yapmadığından sürekli bu şikayetin olacak ve ilerde hemoroid olma ihtimalin yiksek. tamamen sağlığına kavuşmak istersen önereceğim ürünleri alıp kullanman gerekiyor. iyileşince dua edersin artık
00 Yorumla
+1 yıl--kuru kayısı ve eriği bir bardak suya koy sabaha kadar beklesin. sabah aç karnına iç ardından tanelerini ye.
--kuru inciri iyice yıka bir bardak suya koy. bir kaç saat bekle. yatarken suyunu iç, tanesini ye
--bir avuç maydanoz, 3 poşet yeşil çay, 3 kayısı ve 1 limonu 5 bardak su ile kaynat. sabahtan akşama kadar sık sık iç00 YorumlaBk canım eğer dışkın warsa ve kabuz olmuşsan mutlaka tuvalete girmeden once 20 dakka sıcak su ile oturma banyosu yap we ardndan hemen pnotogyvenol diye bir krem war o kremi analın etrafına sür we ondan snra gir dışkı sırasında acı çekmessin we beslenmene dikkat et dışkı yumusatici ilaçlar war hergun kullan
00 Yorumla
+1 yılkardeşim bir hafta beklemese idin .bendede oluyo ama 1 hafta sürmüyo .ilaç kullanmassan çok canın yanar .doktora gidin .ilk tavsiyem sodaya limon sıkıp içmen .birde sebze yiyin .tahminime göre hep hamur yedin bütün hafta .
10 Yorumla
+1 yılHiç tarzım değildir ama bunu yapmak zorundayım :D
https://www.youtube.com/watch?v=YHWVIelimVM
13 Yorumla- +1 yıl
Kusura bakma da böyle soruya böyle cevap; git işte doktora, ne soruyorsun bize?
Soran+1 yıl:)))))))
Soran+1 yılya utandım işte
oda senin problemin içen içebiliyo zeytin yağını kimsede hasta olmuyo :D ..ayrıca herkesede niye -1 verdiğini anlamadım sıçamaman bizim problemimiz mi :D
10 Yorumla
+1 yılZeytinyağı iç? Müshil ilacı al eczaneden? Bunlar çözer de sen önce bir doktora görün. Bağırsaklarda başka ciddi bir problem varsa ameliyat gerekebilir. Basit kabızlık da olabilir.
01 Yorumla- +1 yıl
Lıkır lıkır iç mi dedim? 1 tatlı kaşığı yahu! O da suyla.
Sağlık konusunda 840 cevap paylaştı. Bol su içmeli ve İngiliz tuzu denen bir tuz var eczanede, suya karıştırıp içiyosun, onu kullanabilrsin ama böyle ilaçlar bağımlılık yapar. En iyisi beslenmeni düzene sokmalısın.
00 YorumlaKoyu renkli kuru kayısıyı (adı gün kurusu oluyor) biraz zeytinyağı ve biraz su ile marmelat kıvamına gelene kadar pişir ve yiyebileceğin sıcaklıkta ye soğuk da yesen olur ama sıcak daha etkili
00 Yorumla
+1 yılbenim bildiğim, sıcak su için muz kuru kayısı yiyin. zaaten gizli profil söylemekte bir yanlış yok. kabız oluyor bu durum. kabızlığa çare diye aratabiliriniz netten.
00 YorumlaNüshil ilacı kullanabilirsin bunu doktor verir onu yemekten önce al, bağırsak ve sindirim yollarının açılmasında yardımcı oluyor.
10 YorumlaKapız olmuşsun sanırım sıvı zeytinyağından biraz içtinmi birşeyin kalmaz fazla kuru şeyler yeme sulu yemeklerden daha çok tüket 2 veya 3 güne bir çorba içmeni tavsite ederim tuvalet yaparkende fazla zorlama hemoroid olabilirsin.
00 Yorumlaburda lavman yapıyolar hastahanede daha şimdi yaptık bir hastaya aynı şikayetten, buraya gelmede bir hastahaneye git bence :)
00 Yorumlaçorba salata ye ekmek hiç yeme belli bir süre midede bunlar daha çok erir ve tuvaletini yaparsın
00 Yorumlakabız olmuşun zeytinyag iç bir yemek kaşığı her gün ayrıca ekmek fazla yeme çorba tarzı cıvık şeyle r yemeye bakk
00 Yorumlakeşke götün tıkanacağına ağzın tıkansaydı da konuşamayaydın böyle bir şey soramayaydın
04 Yorumla
Soran+1 yılterbiyesizsin.başkada bir şey demiycem.
+1 yılForever kuru fasulye .Kızı hasta ettiniz.Geçmiş olsun kardeşim.Her denileni yapma bence.Zeytin yağı öyle içilmez.Zeytin tabağına döküp öyle yemeliydin.Tekrardan geçmiş olsun.
00 Yorumla
+1 yılyarım çay bardağı zeytinyağı iç. veya makat yoluyla bir şırınga kadar zeytinyağını kalın bağırsaklarına enjekte etmelisin. bağırsakların rahatlamış olur ayrıca anında etkisini görürsün. hiç bir yan etkisi veya zararı yoktru zeytinyağının.
01 Yorumla- +1 yıl
sonucu yazar mısın buraya merak ettim. acilden sonra sonucu yaz.
Gizli Üye(36-45)+1 yıl
Aynı sorun bendede var hemde 6 aydır 1 hafta çıkamadığım oluyor arasıra az miktar geliyor gibi oluyor çıkmıyor bunun hastalık olduğunu yeni öğreniyorum bende doktora gideyim başka birşey olmasın01 Yorumla- +1 yıl
Hemen DUPHALAC iç 1saatye etkisini gösterir aynı sorun ne nde vardı DUPHALAC içtim şu an isalim. sizde yapin yarım çay bardağı suya 1 ölçek DUPHALAC kar ve onu hiç nefes almadan iç 1 beğen yoklamasına ayıp olur. yeşil biber ye koşu yap çay yerine ihlamur çayı iç abicim eğer etki etmezse kas kitlelerin kitlenmişdir. hastaneye git
Ne yani? Hastaneye gidemez misin? İlla gelip burda kendinizi rezil edeceksiniz.
00 Yorumlabitki çayları iç mideni yumuşatır veya fitil kullan
00 Yorumla
+1 yılKuru kayısı ye , tatlı kaşığı ile z.yağı iç , olmadı doğadan form iç geceden , bol bol su iç ...
00 Yorumla
+1 yılkuru kayısı süt,su meyve suyu bunların hepsinde bol bol ye,iç miden çöplüğe dönecek ama sen de sıçacaksın büyük düşün
11 Yorumla- +1 yıl
sonunda da ironi yaptın anlayana
bagısıklık sisteminde sorun var.
o yüzden nar suyu ic veya kefir icmelisin00 Yorumla
+1 yılgoogle dan ufak bi araştırma yap. yememen gereken ve yemen gereken şeylere bak. araştırma yapmak gerek ufaktan artık herrşey elimizin altında. sormaya gerek yok.
00 Yorumlailaç al eczaneden şurup gibi bişey içiyorsun işte devamı malum :D
00 Yorumlaaynen sağlığın utancı olmaz
derhal doktora git
burdakiler şunu yap bunu yap der sen bunlardan önce doktoru kaile al derim00 Yorumla- Sağlık konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılEczaneye bile gitsen ilaç verirler.Beslenmene dikkat et ama bundan sonra.Posalı ve lifli gıdalar tüketmeye bak.
00 Yorumla
+1 yılsanırım sıvı fazla tüketmiyosun çok su iç çorba iç yiyeceklerinde sulu olsun.Hala daha geçmezse eczaneden ilaç al hemen geçirir :)
00 YorumlaSağlık konusunda 552 cevap paylaştı. Eczacı amcadan kabız için bir şeyler istemen lazım ya da bol bol çorba su falan tüket belki açar
00 Yorumla
+1 yılroka
maydanoz
tere ye bunlarlada çıkmazsa doktora git00 Yorumlabekunis iç..yada kaysı suyu iç..bağırsakları bozar..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılishal eden şeyler ye aklıma gelmiyor ama internetten bakabilirsin...
11 Yorumla- +1 yıl
eksi X eksi = artı diyorsun yani.Herşey mantıkla çözülmez.Daha da beter olabilir.
Gerçekten seni anlayabiliyorum ama en iyisi zeytinyağı içmek yarım çay bardagi zeytin yağı iç şırınga ile popo içine zeytin yağı sık inan çok faydası oluyor
00 Yorumla
+1 yılbol bol turk kahvesi ic o yaptiri kivi ye kayisi kurusu ye ama sakin muz yeme o daha da kabiz eder
00 Yorumla
+1 yıl3 paket cici bebe ye çok pis cırcır yapıyo (denedim garantili yani) senide normale döndürür heralde
00 Yorumlaelma iyi geliyor ve bir kasik zeytinyagi ic tabi tatlikasigi :-)))
00 YorumlaGerçekten bir hafta hiç yapmadın mı? Zeytinyağ iyi geliyor bu arada
00 Yorumla
+1 yılArkadaşlar bende 1 gündür dışkım çıkmıyo 😭😭 korkuyorum arkadaşlar.
04 Yorumla- +1 yıl
Hemde yaşım 11 korkuyorum 2 gündür tuvaletimi yapamıyorum. 😨😭😭😭😭😭😭😭😭😭 alicam
- +1 yıl
Kabızlık önleyen içtim dur bakım inşallah çıkar yorum yapın ve amin deyiniz
- +1 yıl
Inkar e ek ostiyoooom
- +1 yıl
Intihar etceeeem
+1 yılbegenmemişin ama prasa bagırsaklar için cok faydalııı
00 Yorumla
+1 yılacile git 5 dk bosaltrlar içini :) lağman senin sorunu çöz:)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbende son iki gundur az az yapabiliodum bugun cok zorda olsa cikardim ama gittikce sikinti olmaya basladi mushil kullansammi acaba
00 YorumlaSağlık konusunda 509 cevap paylaştı. sıç gitsin ! ! ! ! ! ! !
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılgendine barnak at gerizekalı ne midesizsin gidip doktora sorsana.ishal beyinli
12 Yorumla- +1 yıl
ahaa ha öldüm gülmekten yaa sakin ol altı üstü bir soru sordu yavv:D
Cevap sahibi+1 yılseni ekliyorum:D
+1 yılZeytinyağı iyi gelebilir
10 Yorumla
+1 yılEczaneye git bekunis al..
11 Yorumla
Soran+1 yıldeniycem sağolun
sıcağa yakın su iç. ballı.
10 Yorumla
+1 yılyemek yeme olayın nasıl?
11 Yorumla
Soran+1 yılyani aslında bu aralar sulu yemekte yiyorum ama galiba pek sebze yiyemedim ondan
zeytinyağı iç ..iyi gelir ..
00 Yorumla
+1 yılkuru kayısı üzüm o tarz şeyler ye.
00 YorumlaEczaneye git tıpta ayıp olmaz utanmana gerek yok:)
10 Yorumla
+1 yılAklıma recep ivediğin eczane sahnesi :S
10 Yorumla- Sağlık konusunda 678 cevap paylaştı.
+1 yılkuru incir üstüne bol su
01 Yorumla- +1 yıl
aynen öyle valla
Onu daha fazla tutamazsın içinde...
00 YorumlaBok göbeği de vardır şimdi sende.
01 Yorumla
Soran+1 yıl:))
Gizli Üye(30-35)+1 yılBiberiye tursusu dene icin temizlenir😂
00 Yorumlabir fincan zeytin yağı...
00 Yorumla
+1 yılBetonmu döktün naptin kardesim :)
10 Yorumla- Devamını Gör (24)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı