Gizli Üye(30-35)+1 yılArkadaşlarım yıllarca benimle dalga geçti beni o kadar hor görürlerdi ki.. yılbaşında birbirimize hediye alırdık bana hep çirkin görünümlü şeyler verilirdi.zayıf olmadığım için koyu renk giyerdim istediğim gibi giyinemezdim bana da hediye olarak koyu kahverengi bere falan alırlardı sebebi de ben öyle seviyor musum en yakın arkadışımdı bunu alan bu konudaki üzüntülerimi biliyordu.benim annem de ben kilolu olduğum için benden utanırdı. kıyafetlerimi suratıma atardı kilo vereceksiin diye kriz geçirirdi en sonunda artık alıştım onu sallamamaya başladım kendi kendime karar verdim diyetisyene gittim arada bir eke eke diyet yaptım 15 kilo verdim şuan hala kilo fazlam var ama artık istediğimi giyiyorum. İnsanlar hep sana baskı yapacak hep hor görecek ama sen kendini sev şuan seni çok iyi anlıyorum sürekli ağlardım benimle her dalga geçtiklerinde içimden bir parça kopardı diyetisyen senin sağlık sorunlarına göre bir diyet programı hazırlar mutlaka git insanların seni bu kadar hırpalamasına izin verme
01 Yorumla
Soran+1 yılbende çok yaşadım bunları halada yaşıyorum :(
En İyi Cevaplar
+1 yılBeni dinle lütfen. Pilatese başla hareketleri senin için oldukça zor bu da avantaj. Önemli olan nokta bu nefes egzersizlerini yaparken hangi bölgeni çalıştırıyorsan o bölgeyi sık. Mesela karın hareketinde karnını. Kalçada kalçanı... Bende şeker hastasıydım. Yaşım genç olduğu için Sporla ve diyetle atlattım.
16 Yorumla- +1 yıl
Ve sana şunu söylicem kendine iyi bir arkadaş bul yakın arkadaşlarından olsun ve sana yardımcı olsun sana program yapsın ve dışına çıkmana izin vermesin. Seni anlayan ve seven biri olmalı. Birlikte spor yapın azim etmeni sağlayacak biri...
Soran+1 yılinanmazsın belki ama yok malesef mahallemde tek kızım sülalemde tek kızım okul arkadaşlarım hep uzakta yani geneli evlendi çoğu farklı illere gitti ben tek kaldım dertleşcek biri olsa belki dediğin gibi daha iyi olurdu ama malesef
- +1 yıl
Hangi şehirdesin?
Soran+1 yılİZMİR
Soran+1 yılseni ekledim
- +1 yıl
Bende. Beni ekle belki yardımcı olabilirim. Hatta mümkünse numaranı ver özelden.
senin sevdiğin değil adamda iş yok kusura bakma ama bacı. seni kilon, boyun, posun ,saçın kaşın, gözün için değil seni sen olduğun için seven biri olsaydı kilo ver bilmem ne demezdi yok kilo ver yok saç boya, kot giyme, sesli gülme diyen adamdan ne bekliyorsun bilemedim.seven insan değiştirmez ayak uydurur icabında.kilo sorununa gelince bunun sende bir öz güven eksikliği oluşturduğu aşikar ki bence saçma benim tavsiyem hayattan keyif almaya bak ve kendinle bir an önce barış yoksa senin durum ciddiye doğru gidiyor.
07 Yorumla
Soran+1 yılyapamıyorum işte iyice gücüm azaldı bi iş bulsam belki ortam farklılığından kafam dağılır ama başörtülüyüm diye almıyorlarda... düşün bide üniversite bitirdim ama yok fayda yok herkes heryerden vuruyor bana
Soran+1 yılbilgisayar programcılığı
- +1 yıl
işinde güncel bir meslek bilgisayar bilen birilerine tüm şirketlerin ihtiyacı var.bıkmadan sıkılmadan iş ara bence bulacaksın ve yeni bir soluk olur hayatına da.kilomdan dolayı iş vermiyorlar deme herkes bir değil her iş verende bir değil işini düzgün yaptığın için dış görünüşe önem vermeden işe alabilcek birileride vardır
Soran+1 yılhem kilo var hemde başörtü yaşadıgım şehirse izmir off off öyle zorki bu özelliklerde iş bulmak kimse sormuyor ne mezunusun necisin diye tipine bakıyor ben kapalı çalıştırmam diyor
Soran+1 yılsaolasın
sen bence kimseyi kafana takma.millet konuşsun dursun. senin bununla barışık olman, bu şekilde yaşaman büyük bir erdemdir zaten. elbet zayıflarsın bunun için çaba harcamaktan da sakın vazgeçme. sürekli spor yap etkisi çok büyüktür. bir de tanıdıgım bi kız arkadasım akupunktur yaptırarak bariz kilo verdi 5-6 ay içinde gözlerimin önünde. bi araştır derim, inanmazdım ama gözlerimin önünde olunca şaşırdım :)
010 Yorumla
Soran+1 yılyapamıyorum artık olmuyor sevdiğim adam ailem herkes laf sokuyor kimse görmüyor bunalımda oldugumu :( spora çok fazla gidemiyorum çünkü nasıl diyim fakir bi semtte yaşıyorum öyle spor yapılacka yakın bi alan yok
- +1 yıl
spor demek illa birinci sınıf spor salonları demek değildir. evde kendi kendine de yapabilirsin. sürekli yürüyüş yap, yağ yakıcı hareketleri int'den öğren onları yap sürekli. internetten uygun fiyata aletler al onlarla evde kendin çalış. tabi bunlar söylemesi kolay şeyler ama çaba göstermen lazım. böyle yaparak üzülerek kendini bırakarak bir yere varamazsın. bence o yarım akıllı erkek arkadasını da salla gitsin başından. yapabilenlerden eksiğin ne ki?
- +1 yıl
bak kendine bir hedef koy. hedef koymazsan hiç bir şey yapamazsın zayıflayamazsın. şunları bunları yemeyeceğim, günde şu kadar yürüyüş yapacagım, haftada/ayda en su kadar kilo verecegim diye hedef koy. hedefsiz hiç bir iş yapılmıyor ben bunu öğrendim. seni daha çabuk sonuca ulaştırır.
Soran+1 yılama işte arkamda böyle sağlam biri durmalı beni destekleyecek ama yok hiçkimsem yok :(
- +1 yıl
bence kaçmak için yarattıgın bi' bahane bu. asıl böyle kişiler olmadıgı için, herkes seninle dalga gectigi için bunu yapmalısın. yanında kimseyi bulamaman bir engel değil bunları yapman için sebep olmalı! gerçi ben sana ne diyorum, sen bana ne yazıyorsun. umudunu kestiysen zaten bi yere varamazsın ki. yaşın daha kaç ki, önünde güzel geçireceğin günleri böyle yaparak katlediyorsun, belki de daha ileri dereceye giderek... aferin ne diyim valla.
Soran+1 yıl:((( tam güzel gidiyor herşeyi düzene koyuyorum bi bakıyorum bişey çıkıyor hemen altüst oluyorum çok aşırı duygusalım çok etkileniyorum
- +1 yıl
anlayabiliyorum ama ne olursa olsun bu yola baş koyup geri dönmemen gerek. hatta şöyle birşey söyleyeyim bence bunu yapan başaran insanlarla konuş, hayatlarını oku bir de başaramamış insanların hayatlarını oku. belki sana bi ilham verir, biraz destekleyici olur görürsün en azından. ilerde herşey daha geç olur.
Soran+1 yılbuldum öyle bi site balkıyorum ama genelde ameliyat olmuş onlar
- +1 yıl
genelde ameliyat? herkes ameliyat olarak kilo vermez. doktor eşliğinde olması gerekiyorsa doktora git bu senin hayatın ve insan bir kere daha gelmeyecek dünyaya. bu hayatta yaşayamayacaksan ne zaman yaşayacaksın? ya benzetmek gibi olmasın millet kanseri yeniyor, nasıl? moralle. ne kadar önemli ve etkili oldugunu sen gör. moralini bozup böyle düşünürsen bırak kilo vermeyi ufacık bir engelden bile atlayamazsın.
Soran+1 yılçok haklısın denicem
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
+1 yılKilo almanı sağlayan şeyleri azar kes.Bol su iç.Ekmeği azalt ve sebze-yoğurt ilişkisini bozma.Akşam 21 den sonra yemek yeme.Bunların yanında hafif koşu yap derim.Yanlış anlama bunların belki birçoğunu zaten alışkanlık olarak yapıyorsun yapmıyorsun bilemem.Ama bunlar genelde diyetisyenlerin söylediği şeyler.Ekmek ve hamur işi yiyecekler genellikle kilo aldırır.Şekerli yiyecekelrde öyle.Kontrolü kaybedince kg edebiliyor.Dikkat etmek lazım ve denilen o arkadaşım şöyle diyo böyle diyo ayıplıyor gibi şeyleri takma bence.
01 Yorumla
Soran+1 yılşekerim var zaten o yüzden sıfır şeker... sevdiğim adam bile 1 yıl sonra bunları dedi bana :( görnüşte çok güzelim ama kilom var işte o da gitmiyor çünkü ikiside kilo aldıran hastalıklar
doktordan diyetisyenden ayrılma o zaman. insülin in yüksekse sürekli bi açlık hissi uyandırır sende. yemezsende bayılırsın. polikistik over neyin nesi bilmiyorum ama. doktorun düzeltemiceği bişey olduğunu sanmıyorum. bi kaç ay sonra filinta gibi olabilirsin :) onun dışında erkek arkadaşın gerçekten kaba biri. kendinle olan problemlerini çözerken sana destek olucağına dediğine bak. testesteron düzeyi baya yüksekmiş onunda onuda doktora götür.
03 Yorumla
Soran+1 yılşeker dengeleyici bi hap verdi onla tokluk hissi veriyor ama polikistik over yani yumurtaların tembel olması üretmemesi içinde diane35 kullanıyorum bude tamamen şeker istetiyor normalde şekeri sevmem o hapı içinde şekerli şeyler istiyor hep canım yememek için ugraşıyorum ama çok bunaltıyor 2 hap birbirinden zıt
Soran+1 yılyok biri kadın doğum diğeri dahiliye doktoru
+1 yılsakın böyle kendini üzecek seylere aldanma bırak ne düsünürlerse düsünsün seni bu halinle sevmeyen adamdan ne hayir gelecekki bunlar senin için imtihan gün gelecek göreceksin hersey düzelecek mutlu olacaskın herkesten büyük derdinie derman olan ALLAH var gerisi yalan
05 Yorumla
Soran+1 yılinşallah inşallah :(
- +1 yıl
inş ama gül biraz hayata tutun iyi düşün ne olur :)
Soran+1 yılyapıcam inşallh becerirsem yazcm gelişmeleri
- +1 yıl
inş hadi bakalım :) devam et buda bir gelişme
Soran+1 yılinşallh canım kndimi burda çok ii hissettim sizler sayesinde
Ben anlamıyorum insanları şişmanı şişman diye çok zayıfı çok zayıf diye yadırgıyorlar kimse bakmıyor altında bir hastalıkmı yatıyor diye aileni özellikle çok kınadım kusura bakma ama. Seni kilon için istemiyorsa sen onu hiç isteme hayat bu sonuçta bugün zayıf olup birgün kiloda alabilirdin zaten esrar çekiyor diyorsun bi hayır gelmez ondan.
11 Yorumla
Soran+1 yılçekip gitmek istiyorum hep uzaktn iş bakıyorum ama olmuoyr
Madem şişko olmaktan memnun değilsin yarın ilk iş git bir fitness centera yazıl duzenli olarak ordaki kardiyo derslerini gir ve en onemlisi saglam bir diyet yap seker tuz ekmek a yok alkol kullanıyosan da azalt bırakabiliyosan bırak , yok ben sporla diyetle yapamıyorum diyosan seni kilolarınla kabul edebilen birini bulmaya bak
01 Yorumla
Soran+1 yılyaa bak sorun benim hastalıklarımın iyileşmesinde ikiside biribirini tetikleyen şeyler.. bu yüzden kilo veremiyorum otlardan diyetlere sporlara hatta çeşit çeşit zayfılama hapı bile kullandım
Sağlık konusunda 552 cevap paylaştı. Keşke bu kadar isyan edeceğine azmetsen ve herkese bir çok insanın yaptığı gibi insanın zayıflaya bileceğini göstersen..Zayıflayamıyorum deme sakın bir diyetisyene görün işinde kolaylaşır spor yap azmet terden sucuk su olana kadar spor yap vs vs AZİM lazım sana azim..
04 Yorumla
Soran+1 yılsorun diyette degil millet o diyet programlarını uyguluyor zayıflıyor ben uyguluyorum bi gram zayıflama yok çünkü hem adet düzensizliğim var bu yüzden doğum kontrol hapı kullanıyorum hemde şekerim var şeker dengeleyici kullanıyorum işin kötü yanı zayıflamam gerek ama ilaçlar tam tersi kilo aldıryor
Soran+1 yılbence önce polikistik overden ve şekerden kurtulmalıyım
+1 yılerkek arkadasın neysede hadi o el oğlu annen baban neden böyle yapar destek vermeleeri lazım bişi dicem diyetisyene gittinmi
04 Yorumla
Soran+1 yılvermyorlar ama :( onlara göre ben istemiyorum ben yapmıyorum oluyor :( gittim ama bi liste tutşturdu hepsi bu
- +1 yıl
nasıl vermiyolar ?
Soran+1 yılannem hep milletin kızına özeniyor onları örnek veriyor o bile oldugummgibi kabul etmiyor... babam güya takıldıgını sanıyor kilomla laf sölüyor falan üüzldüğümü anlamıyor kimse :(
- +1 yıl
o zaman doktorların gözetiminde verebilirsin kilo sen bence yılmısın gözünü korkutuyor olumsuzluklar böyle düsünme iyice dibe vurursun hırs yap kendine elbet zayflaman için vardrir bişi
takma dicem işe yaramaz sanırm...şunu bil seni de sen olduğun içn kabul edecek insan mutlaka bi gün bulacak seni ve sağlık sorunun da bi gün düzelir tıp gelişiyor
03 Yorumla
Soran+1 yılinşallah dediğin gibi olurr... insan en çok böyle zamanlarda ihtiyaç duyuyor biri olsun ona destek olsun diye... hayır bana deseki hani zayıf olmanı istiyorum gel birlikte mücadele edelim eyv ama adam resmen şişkosun ben senle evlenmem dedi
Soran+1 yılolur
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞişko patates yarım kilo domates sen var insanın üstüne bir oturursan ölür altaki ayıcık hahahahaahahha
Adam haklı ne yapsın senin gibi şişkoyu hehehehe16 Yorumla
Soran+1 yılallah sanada versin... böle dalga geçiyosunya hasta insanlarla
- +1 yıl
salakmısın olum sen inş 200 kilo olursun
Soran+1 yıl:(((
- +1 yıl
hakettin ama
Soran+1 yılonu ben yaptım soran kişi
adam değil o. takma sen. yaşa bu hayatı. o da yanına alsın bir tahta kurusu, tıngırdasın. sen en güzelisin.
13 Yorumla
Soran+1 yılçok saol :(
- +1 yıl
Bak aşk her şeye rağmen, susturmalı tüm negatif şeyleri. Aşk bir bakış olarak kalsaydı eğer, kim kusur bulurdu aşkında. Ama aşk eğer gösteriş ise, işte o zaman ölçüler ve kıyafetler girer devreye. Ve insan çıkar çığırından. Aynaya baktığında tombiş yanaklarından önemsiz, içinden dışarı yansıyan sevgin önemli. Bırak değer vereni gelsin. Üzülme :)
Soran+1 yıldenicem saol
Gizli Üye(36-45)+1 yılBunda ne var kilolu olabilirsin çok zayıf olabilirsin, bu kötü bir durum değil, erkek arkadasın cok duygusuz ve bence odun birisi sana böyle davrandıgı icin, arkadas cevrenide bence degistirmelisin
01 Yorumla
Soran+1 yılçevrem kalmadıki artık eve kapattım kendimi dışarı bile çıkmıyorum :( aynaya bilr bakmıyorum giysi dolabını hiç açmıyorum :( çok kötüyüm çok
+1 yılBana da diyolarlardı. Ama ben kgmi parçalayıp ellerine verdim.
Berbat bi misileme farkındayım.00 Yorumlasenn tek ihtyacın, kilolarıyla barışmasını öğreteblecek bi erkek.sewdğn çocuk belli ki seni istemyo
011 Yorumla
Soran+1 yılöylemi diyosun...
Soran+1 yılbilmiyorumki 1 yıl sonra böle dedi bana :( düşün 1 yıl b,irliktesin hiçbişey demyo 1 yılın dolunca diyo ama çok zayıf haklı
Soran+1 yılondanm öyle demiştir :( ama beni üzümeye hakkı yoktu :( çekip gitseydi
Soran+1 yılnerden bulcam pazardan sebze almıyoruzki hayat işte her zaman istediğini çıkarmıyorki karşınaa
Soran+1 yılhaniii yok
Gizli Üye(36-45)+1 yılAnnen baban niye makara yapıyor senle onu anlamadım. link
00 YorumlaAminn Cümlemizin Duası Kabul Olsun . :) Dedigim Gibi Sen Her HaLinLe TatLısın Unutma . :)
01 Yorumla
Soran+1 yılsaolasın
+1 yılyaşın kaç ve neden bu kadar çok takıyorsun
06 Yorumla
Soran+1 yıl22 takmamam mümkün değilki ailem bile laf ediyor :(
- +1 yıl
ben de şuan 88-90 kilo civarındayım 10 kilo vermem lazım hem sağlığım açısından hemde görüntü açısından ama bunu takmaman lazım.Kendini böyle sevmelisin yada Fitness e yazılmanı öneririm
Soran+1 yılanladım ama işte başörtülü olunca spor yapabilecğein alanlarda kısıtlı
- +1 yıl
Lv lim yüksek olsa sana bikaç resim paylaşacaktım emin ol Fitness e başlardın çünkü ben kilolarımı fitness ı severek başladım 1 yıl önce 105 kiloydum fitness sayesinde 80 e düşdüm stres sıkıntıdan tekrar 90 kiloya çıktım şimdi bu 10 kilo vermenin hesabını yapıyorum
- +1 yıl
evde yapabilirsin
Soran+1 yılekledim mesajla atarmısın resimleri
Ne yap biliyo musun ? Git ve o adamı terket.
00 Yorumlabence intihar et ve kurtul :D
00 Yorumlapes etme hemen bi hekime görünseydin...
05 Yorumla
Soran+1 yılilaç kullanıyorum ama kilo vermem gereken hastalık ikiside ama polikistik over için doğum kontrol hapı kullanıyorum veremiyorum... neler neler denedim bi bilsen :(
Soran+1 yıl22 polikistik over hastalığı teşhisi kondu onu en çabuk düzenleyen hapta diane 35 miş onunda yan etkisi çok
Sen Her HaLinLe TatLısın ;) :D
00 Yorumla
+1 yılKilo kaç ki ?
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem