Sağlık Güneşin kızlarında oynayan Tolga Sarıtaş'ın göz bebekleri neden hep anormal büyük? 👀 resimli? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Dizide göz bebekleri sürekli kocaman. Farka bakın!Normal hali: LinkGarip halleri;Resmen tipi kaymış. Sizce neden böyle oluyo? Normal değil bu gözler!!! Güneşin kızlarında oynayan Tolga Sarıtaş'ın göz bebekleri neden hep anormal büyük? 👀 resimli? Cevapla Bebek Soruları Dizi Soruları Resim Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Ragnar_Lodbrok Takip Et Master Yaş: 34 , eic 64% +1 yıl Gözleri ışığa duyarsızdır. Normalde çok iyi görüşü yoktur falan. Ya da alkollü çıkıyordur sete ne bileyim. 0 0 Yorumla
siyahpaltoluadam Takip Et Yoda Yaş: 38 +1 yıl Haplanmis sanki 0 1 Yorumla siyahpaltoluadam +1 yıl Teşekkür ediyorum eig icin Yorumla
tuzlulimonnn Takip Et Xper 7 Yaş: 30 +1 yıl ya evet bende farketmiştim bunu bence büyütüyolr bilerek ama hoş duruyo böylr 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bilerek nasıl büyütsünler ki canım Yorumla tuzlulimonnn +1 yıl bunun için damlalar var bende kullanıyorum Yorumla
MrtKrcn Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Adamın gözleri ışıklı alanda bile ışığa doymuyor demek ki göz bebekleri ışığa doymasıyla küçülür yeterli ışık alabiliyorsa küçüktür alamıyorsa büyür işte kendi gözüne yap görürsün 1 6 Yorumla Soran Uyuşturucu olmasın? Yorumla MrtKrcn +1 yıl Yok o farklı oluyor :) gözlerinden sorunu vardır belki bilemezsin Yorumla Soran +1 yıl Esrar ve kokain kullanan insanların göz bebekleri büyür. Kendimden de biliyorum. Işıkla alakası yok:) baksana bambaşka birine dönüşüyor Yorumla MrtKrcn +1 yıl Kullanıyor musun sen waaaovv bravo zararlı bacım kullanma Yorumla Soran +1 yıl Kullanmıştım daha önce. Hala ışık olduğunu mu düşünüyorsun:) Yorumla MrtKrcn +1 yıl Işık ışık bence öyle😃 Yorumla
emreekayar Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Kokain çekmiş çünkü içenlerin göz bebekleri böyle olur 0 0 Yorumla
kjfghjjkh Takip Et Xper 2 Yaş: 39 +1 yıl diziden birine aşık olmuş 0 2 Yorumla Soran +1 yıl O da olabilir:)) Yorumla kumralhatunnnn +1 yıl hande erçel tabıkı Yorumla
deryam3302 Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 33% +1 yıl Çoook tatlı yaaaaa 0 1 Yorumla SümeyyeN +1 yıl Evett Yorumla
Tükenmişnick Takip Et Yoda Yaş: 110 +1 yıl Tatlı çocuk bu ya 0 1 Yorumla SümeyyeN +1 yıl Bence de Yorumla
En İyi Cevaplar