Erkeklerde bacak boyu ve gövde boyu oranı nasıl olmalıdır ve benimki normal midir?

Merhabalar herkese. Benim bacak aramdan topuk altıma kadar bacak boyum 75 cm çıkıyor. Bel kemiğime kadarsa 85 cm civarı oluyor. Gövdem ise 53 cm yaklaşık. Boyun, kafa toplamımsa 30a yakın. Toplam boyum 164. Bir erkek olarak çok kısayım biliyorum ama genetiğim böyle. Bu yaşa kadar çok iyi beslensemde işe yaramadı.3 sene uzamadım böyle kaldım. Şimdi demek istediğim sizde biraz daha uzun olsam nasıl olur? Ben boyumu öyle çok kafama taktım ki ileride en azından 5 cm bacak uzatma ameliyatı ile uzatmak istiyorum. Bununla birlikte duruş bozukluğumda var ve spor yapmıyorum. Spor yapıp omurgamı düzelterek, pilates egzersizleriyle 4 cm kadar gövdemi uzatmayı planlıyorum. Sizce ölçülerim normal midir? İleride bacak uzatma ameliyatlarında iyi bir gelişme kaydedilirde bacaklarımı 6-7 cm uzatıp,üst gövdeden de 4 cm uzama sağlayıp 173 civarı olursam sizce görünüşüm nasıl olur? Sırf bunun için üye oldum. Saygılı birşekilde cevap verirseniz sevinirim.
Erkeklerde bacak boyu ve gövde boyu oranı nasıl olmalıdır ve benimki normal midir?