• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Sağlık

Eroin madde bagimliligi tedavi acil :( ?

Gizli Üye
Gizli Üye
(25-29)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00

Arkadaslar eroin kullanan kullanıp kurtulan kulanan tanidigi olan var mı nasıl hangi tedaviyle kurtuldunuz cip uygulamasiyla ilgili bilginiz var mi gizlidende olsa yazin lutfen?
Kullanıcı Yorumları ve Soruları Ürünleri Kullananların Deneyimleri Uygulama Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Bu içerik tamamen bilgilendirme amaçlı olup, tıbbi tedavi niteliği taşımamaktadır.
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• BerkSancakErdem
    BerkSancakErdem Takip Et
    Xper 4 Yaş: 30
    +1 yıl

2 senedir eroin ile savaş veriyorum eğer gerçek bilgiler duymak istiyorsan iyi dinle.

Eroin hiç bir zaman hayatınızdan çıkmaz tabi girdiyse,
    Eğer bağımlıysanız ve kurtulmak istiyorsanız (benim yaptığım).
    Amateme gidiyorsun tahlil veriyosun ve ilaç alıyorsun SUBOXONE ve ilaç içme isteiğini almıyor ama hastalığını krizlerini çekmiyorsun bağımlılığını almıyor sadece içmeyince hasta olmuyorsun,

Mesela ben eroin kullanırken hayattan yoksun gibiydim tabi sebeplerim vardı ailevi ve aşksal sorunlar yüzünden çöküşteydim eroinmanların dünyası çok değişik ya yaşamdan bilemezsiniz ama tek bildiğim var onları dışlamak yerine sosyalleştiriceksiniz değerli olduğunu onun hayatınızın bir parçası olduğunu göstericeksiniz, Ve ilacı kullandıktan sonra yine kafa içmeye gidicek çünki kendini iyi hissedince tekrar tekrar olucak bu burada kendi nefsi ve sosyal çevresi ailesi devreye giriyo ama hayatı boyunca o yoksunluk devam edicektir

2
    9 Yorumla
    • MOPYorhan
      MOPYorhan
      +1 yıl

Adamsın.

Yorumla
    • Muttsuz1i
      Muttsuz1i
      +1 yıl

@MOPYorhan sizden birileri gorurse cevap verirse sevinirim

Yorumla
    • MOPYorhan
      MOPYorhan
      +1 yıl

Buyur biladerim

Yorumla
    • Muttsuz1i
      Muttsuz1i
      +1 yıl

@MOPYorhan ozelden yazma sansin var mi

Yorumla
    • MOPYorhan
      MOPYorhan
      +1 yıl

Takip etmen lazım beni sana mesaj atmam için

Yorumla
    • Muttsuz1i
      Muttsuz1i
      +1 yıl

Gonder gelsin simdi bir mesaj

Yorumla
    • MOPYorhan
      MOPYorhan
      +1 yıl

Gonderdim

Yorumla
    • Aslıhancc1
      Aslıhancc1
      +1 yıl

Ne bok yicem ben ya bi mucize olsun da şu beynim unutsun eroini

Yorumla
    • Burkkkka
      Burkkkka
      +1 yıl

Van da tanıdık

Yorumla

En İyi Cevaplar

• Ekrem1993
    Ekrem1993 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 32
    +1 yıl

sen bagımlı mısın

1
    8 Yorumla
    • HÜZÜNGEMİSİ
      HÜZÜNGEMİSİ
      +1 yıl

Onu neyacaksin kız bir soru sormuş bunun ne önemi var bilgin varsa cevap ver yeter ..

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Hayir

Yorumla
    • Ekrem1993
      Ekrem1993
      +1 yıl

tamam apla nıye kızıyorsun tanıdıgım yok ama hastanede calıstıgım ıcın ey soru soran bacım ıstedıgın doktora sorayım her turlu yardımcı olmaya hazırım

Yorumla
    • Ekrem1993
      Ekrem1993
      +1 yıl

Allah senı uzak etsın ama bak ıstanbuldayım bıldıgım butun doktorlara sorarım her turlu yardımcı olurum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Hastane amatemde mi yoksa normal hastanede mi?

Yorumla
    • Ekrem1993
      Ekrem1993
      +1 yıl

devlet hastanesı

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Mesaj atsam sorun olur mu

Yorumla
    • Ekrem1993
      Ekrem1993
      +1 yıl

hayır hayır sorun olmaz buyrun

Yorumla
  • _-AngelOfDeath-_
    _-AngelOfDeath-_ Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 64%
    +1 yıl

Ben kullanıyorum 1 ay sonra çip taktıracağım kurtulamadım henüz suboxone kullanıyorum oda eroinle aynı şey bağımlılığı sürdürüyor gerçekten kurtulmak istiyorsan çip taktır bir çip 2 aya kadar vücutta kalıyor çip olduğu süreçte yoksunluk çekmiyorsun eroin içemiyorsun içersen de etkisi olmuyor yani kafa yapmıyor bu çok iyi bir şey hem krize girmiyorsun hem eroin içsende içmemiş gibi oluyorsun kafa yapmıyor çoğu insan 1 çiple kurtulur kimisi 2. yide taktırır ama önemli olan çip eridikten sonra eroine tekrar düşmemektir eğer bir daha başlamayacağına eminsen çip taktır kurtul, çip takılmadan 4 5 gün önce opioid alımı kesilmeli en zoruda bu çünkü kriz çektiğin bir dönem olacak vücutta eroin veyahut suboxone ya da eş değeri bir opiyat varken çip takılmaz takılırsa krizden asla kurtulamazsın o süreçte de lyrica kullanarak krizden kurtulmanı öneririm aklına gelen başka bir soru olursa çekinmeden sorabilirsin yardımcı olurum.

2
    5 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

teşekkür ederim samimiyetle yanıtladığın için.. soruyu soralı ne kadar oldu bilemiyorum hayatımın en çaresiz ama umut dolu günleriydi o zamanlar gözyaşları içinde yazmıştım her cevabı gözlerim dolu dolu umutla okumuştum :) şimdi gelen cevapla bu defa yine gözlerim dolu dolu yutkunmakta zorlanarak yazıyorum.. dediğim gibi teşekkür ederim cevabın için ben değildim kullanan en sevdiğim en değer verdiğimdi sorudan bir kaç gün sonra çip taktırdı haklısın gerçekten kesin çözüm tek önemli nokta sonradan tekrar düşmemek bu konudada haklısın gerçekten bilinçle yazmışsın zaten ve pes etmeyeceğine kurtulacağına inanıyorum çip sırasında ve sonrasında gerçekten herşey yolundaydı hayatı düzene girmişti kilo almıştı bakışlarındaki canlılık herşey gerçekten herşey fazla güzeldi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

sonra çektiği tüm sıkıntıları bildiği halde nedendir bilmem tekrar gitti tekrar girdi içine yavaş yavaş tekrar kötü günlere döndü hep bana bişey olmaz diye gitti bir gün aradım dedim ki amca nerdesin gelicem kızım sen çocuklara iyi bak dedi ses tonundan anladım amca dedim gitme gel nolur korkma dedi bana bişey olmaz gelicem yengen düğünden dönene kadar evde olurum sonra o gün bir daha gelmedi bir kaç saat sonra telefon geldi hastaneye koştuğumda hastaneden onun adının anonsuyla yankılandı beynim başkada bişey duyduğumu hatırlamıyorum :) kalbi durmuş kaç dakika olduğu belli değil mosmor dudakları yüzü sonra kalbi atmaya başladı daha iyi bir hastaneye sevk edildi beynine oksijen gitmemiş yüzde seksen hasar var dedi doktor uyanacağına dair hiç bişey demedi umut ettim dua ettim çocukları vardı biri 4 yasında biri 5 biri 9 doktorlar uyansada sadece gözleri hareket edebilir dedi yinede öleceğini hiç düşünmedim yoğunbakımda yanınada hiç giremedim onu öyle görmeye cesaret edemedim uyanacak dedim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

sonra 9 gün sonra yanına giren yengemle babaannem dediler ki sanki canlı gibi yüzüne renk gelmiş ellerini hareket ettirdi hayatımın en mutlu günüydü biliyodum dedim iyi olacak uyanacak hatta bu ona ders olacak bırakacak uyanmadı o günün ertesi günü öldü ağlayamadım ben hastanede cenazede ağlayamadım bile saçmalıyorum anlatıyorum şu an saçma sapan ama ben nerdeyse 2 yıl olacak hiç söyleyemedim kimseye hiç anlatamadım ölüm sebebi kalp krizi dedim ama bunları hiç anlatamadım ona acısınlar veya hakkında kötü şeyler söylesinler istemedim hiç anlatamadım kendime bile anlatamadım 35 yaşında gitti içime kapanıktım hep hiç amca seni seviyorum diyemedim kızım hep arkandayım derdi hiç sevgimi gösteremedim yoğunbakıma girip yanında olduğumu bile hissettiremedim çipten sonra başlama olur mu nolursun lütfen biliyorum zor biliyorum çektiğiniz acıları belki kimse anlayamaz ama nolur çipten sonra adım atma ona nolur savaş pes etme

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

özür dilerim susmadım bana ne bundan diyeceğin bir dünya şey anlattım ben sadece tutamadım kendimi ölümünden sonra kimseye söyleyemedim kimseye ağlayamadım belkide ikinci defa hıçkırıklarımı tutmadan ağladım sana yazarken tekrar özür dilerim gece gece yazdıklarım için nolursun pes etme

Yorumla
    • Maviiii40
      Maviiii40
      +1 yıl

Yazdıklarını ağlayarak okudum. Çok zor bir süreç olmuştur ailenize. Rabbim bu bataklığa düşüp kurtulmak isteyen herkesin yardımcısı olsun zor ve sıkıntılı bir süreç

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

cip faydalı benım yıgenım onla kurtuldu ama once kendı ısteyecek

3
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

1

Cevap

10

Cevap

• Araştır-men
    Araştır-men Takip Et
    Xper 3 Yaş: 34
    +1 yıl

Madde bağımlılığından kurtulmanın ciddi bir çözümü vardır. O'da KESİN olarak bırakma İSTEĞİ olması ve Profesyonel yardımlar alması. Yukardada bahsettiğim gibi kişi sadece isterse bırakılabilir. Fakat bunun için AİLE boyutu olsun Tedavi boyutu olsun ciddi bir yardım gerekir. Kişi bırakmak istiyorum derse, bunu manevi ve proffesyonel yardımlarla kesin olarak bırakabilir. Bilmeyenler için sadece seçenekler şeklinde belirtmek isterim tedavisi için. A = Kullanıcıların çoğu evet bırakmak istiyorum der, fakat bırakamazlar. Sebebi hatırlatıcı etkenler büyük önem taşır bırakamamalarında, örneğin;eski yürüdüğü yolda gördüğü arkadaşı, kullandığı ortamlar, Vs. aile ortamındaki eski veya yeni ibareli hatırlatıcı konuşmalar bile bırakamamalarında büyük önem taşır. Ayrıca bazı maddeler ciddi fiziksel tepkimelere sebep olur, krizler gibi, isimlerini belirtmeye gerek yok çünküasıl amaç hatırlatıcı olmamak kullanıcılara !!! Bırakmak için önce şartlanmak gerekir, hem kullanıcı hem ailesi bunun bilincinde olması gerekir. Tedavi yöntemleri1-AMATEM 18 yaş üstüne hitap ederken,18 yaş altına ÇEMATEM hitap eder. Buralarda bırakma aşamalarında kullanılan ilaç SUBOXONE'dur. Bunun haricinde PALET (çip) tedaviside kullanılmaktadır. Fakat PALET için gereken şey kişi en az 15 (2 hafta hiçbir şekilde ) gün madde almaması gerekir. Bunun için hastaneye yatış yapması önemlidir.2-İstanbul'da yaşayanlar bilir belki Ağrısız sızısız bir tedavi mümkün, bunun adresi ise MECİDEYE köy içinde Bulunan Özel FRANSIZ LAPE Hastanesi'dir. Burada ücretli tedaviler yapılmakta, Ve 1 hafta içinde kan temizlenmekte uyarıcı maddeden. Bu hastane hergün serumlara karıştırılan ilaçlar ve elden verilen ilaçlar ile ilk günden son güne kadar yatış esnasında hiçbir Kriz (hastalık) yaşatmamaktadır. Belki buna benzer başka hastane vs. kuruluşlar vardır. Bence kullanıcı gerçekten bırakmak istiyorsa bu veya bunun gibi hastaneler kesin çözüm olabilir. Fakat söylediğim gibi KESİN çözüm bırakma aşamasında Kullanıcının şartlanması ve bırakabilirim demesidir ciddi anlamda. Fransız lape gibi hastaneler gerçekten Kaliteli hastaneler olup, bir o kadarda pahalı bir hastanelerdir. Bildiklerim, bilmeyenler için umarım araştırıcı sebepler ve fikirler oluşturmuştur umarım sağlıklı günler dilerim.

0
    0 Yorumla
  • WhiteSmokE
    WhiteSmokE Takip Et
    Xper 2 Yaş: 36
    +1 yıl

Yaklaşık olarak 17 senedir madde bağımlısıyım son 14 senesi tercih maddem eroin başladığım güne lânet ediyorum ama hastalık durumuna düşmemek için zorunlu olarak içiyorum.5 defa amatem de tedavi gördüm tedavi gördükten sonra tekrar 1 kereden bişey olmaz diyerek eskisinden daha beter hale geldim gerek hayat pahaligi Gerek maddeyi temin etmek temin etmek için parayı ayarlamak resmen aslanin midesinden yemeğini almak gibi urasiyoruz. her ne olursa olsun kişi kendine güvenmesi lazım güven yoksa hiç bir şey yolunda gitmiyor kendi adıma konuşuyorum hiç bir zaman maddeyi bıraktım diyemedim tedavi gördüğüm süreçte sadece belli bir süre ara verdim. simdi tekrardan amatem den randevu aldım yatış için talepte bulunucam 32 yaşındayım 1 32 sene daha zor gözüküyor inşallah bu sefer ara vermek yerine bırakıcam. böyle giderse hayat ya bı yerde yüksek doz ile ölüncem ya da yasaklı suç yapıp kendime yediremeyip intihar a kalkisicagim çok kötü bir durumdayım eminim ki madde alıp sevinç ten havalara uçan yoktur

1
    2 Yorumla
    • Aslıhancc1
      Aslıhancc1
      +1 yıl

Hayattamısın ya merak ettim

Yorumla
    • Maviiii40
      Maviiii40
      +1 yıl

Şu an nasılsınız

Yorumla
  • adanalı0147
    adanalı0147 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 33
    +1 yıl

Cip takılsa dahil yine aynı durumlar olur böyle bir durumda kuvvetli etki edicek ilaçlara ihtiyacınız var

0
    1 Yorumla
    • Aslıhancc1
      Aslıhancc1
      +1 yıl

Aşk lazım bence ben onu düşünüyorum artık çocuk çoluk eroindrn başka kurtuluş yok 4 haftadır temizim gel gitlerim çok arttı

Yorumla
  • Rlx6888
    Rlx6888 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34
    +1 yıl

Evet ben bir süre kullandım şu an bıraktım sorun nedir?

0
    0 Yorumla
  • erayizmit
    erayizmit Takip Et
    Xper 4 Yaş: 35
    +1 yıl

ilaclarla kendini toplarsin ama herkeze yol vermezsen kendini ziyan edersin

1
    0 Yorumla
  • Kapicicafer
    Kapicicafer Takip Et
    Xper 4 Yaş: 40
    +1 yıl

Amatem yatarak çip tedavisi ve ayakda ilaç tedavisi suboxane rehabilitasyon. Sorun nedir?

0
    0 Yorumla
  • MOPYorhan
    MOPYorhan Takip Et
    Master Yaş: 28
    +1 yıl

Ben 3 kez tedavi gördüm kurtulamadım.

0
    2 Yorumla
    • Kamiliko
      Kamiliko
      +1 yıl

Kurtulursun inşallah kardeşim uzak dur kullanmayan anlamaz

Yorumla
    • Aslıhancc1
      Aslıhancc1
      +1 yıl

@Kamiliko doğru

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    1 yıl

Eroin herhangi * daha iyi

0
    0 Yorumla
  • Aslıhancc1
    Aslıhancc1 Takip Et
    Xper 1 Yaş: 28
    +1 yıl

Ben bıraktım 1 ay oluyor

0
    0 Yorumla
  • Noproblemm
    Noproblemm Takip Et
    Xper 6 Yaş: 37
    +1 yıl

Bana ulaşın lütfen

0
    2 Yorumla
    • diioz
      diioz
      +1 yıl

Mesaj atamiyorum size soru sorabilir miyim

Yorumla
    • Aslıhancc1
      Aslıhancc1
      +1 yıl

Ne konuda

Yorumla
  • hknyln
    hknyln Takip Et
    Yoda Yaş: 50
    +1 yıl

amatem e başvur

0
    0 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Sağlık > Sorular > Eroin madde bagimliligi tedavi acil :( ?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Gebelikte uyuşturucu? 6 cevap verildi
Uyuşturucu krizi? 15 cevap verildi
Medcezir bağımlılığı? 2 cevap verildi
Ankisyete ilaçları? 6 cevap verildi
Eroin tedavisinde Lyrica Kullanıyormuş nasıl bir ilaçtır bu? 6 cevap verildi
Narkoz nasıl atılabilir? 13 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Manüplasyon yapar mısınız?
  • Benim tosunum nasıl maaşallah?
  • Sevgiliniz “Bana pahalı hediye almak zorundasın” dese tepkiniz ne olur?
  • Kilit ekranınızda hangi fotograf var?
  • Bir ilişkide açık iletişim mi daha önemli, mahremiyet mi?
  • Kek harcıma ne koysam?
  • ​Güvenilir biri misiniz?
  • ​Eski aşk özlenir mi?
  • Gitmek isteyip de gidemediğiniz bir tatil rotası var mı?
  • Eğitim diplomalarının aslı nerede duruyor?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨