Ayağımda şöyle bir yara var bayadır inaılmaz derecede acıyor bu nedir ne zaman geçer doktora gitmelimiyim?

topuk dikeni çıkmıştı ayağımda şekli aynısı. Topuktan başka yerde çıkar mı bilmem ama eğer topuk dikeniyse ihmal edersen yazık olur. Askerden sonra çıkmıştı ayağımda serçe parmağımın ilk boğumu girecek kadar oyuldu. özel merhemler kazımalar geçmek bilmedi. arpa başı gibi şekli incecik kıymık gibi kökü vardı cımbızla çektim kurudu kapandı. ama o andaki acı ayağımı kessen o kadar olmaz gibi gelmişti. ayak sağlığı önemli. umarım biraz korkutur bu yaşadıklarım seni ve doktora biran önce gidersin. Yoksa aylarca çekersin acısını
Geçmiş olsun :/ Baya korku filmi gibi :D
üzerine basınca acı yanma hissediyor musun?
Evet
Kardeş sen ameliyat yap diyorsun
Yok sağol kalsın :D
orasını sen biliceksin bende de vardı ben kendim hallettim bir daha da cıkmadı :D ya da yarın ilk işin genel cerrahi ya da cildiyeye gideceksin asit gibi birsey veriyorlar ondan kullacaksın ya da önce eczaneye git istersen recetesiz satılması gerekiyordu onun hatırladıgım kadarıyla
Genel cerrahimi cildiyemi?
yara değil siğil dermatolojiye git büyük ihtimalle bir bakıp bir ay süreyle günde iki defa verrutol kullan geçmezse de gazla donduracağız hastanede diyecektir :) önemli bişey değil ama fazla ağrı yapar ayak tabanında basınçla dışa doğru büyüyemediği için içe doğru gider. ilaçta yakıyor acıtıyor ama sonu mutlu merak etme :)
Çok teşekkürler doktor hanım :D
doktorluktan değil hastalıktan daha iki hafta önce aynı sebeple gitmiştim de :D:DD
Baya bişeyler öğrenmişsin :D
git doktorada nasır ilacı verin geçmez bu./
Çok teşekkür ederim
abimdede oldu bak 2. haftası yeni geçiyor
cildiyeyemi gitti yoksa genel cerrahamı
cildiye kuzu
O zaman bende cildiye :D
e heralde yani
Teşekkür ediyorum :D
baksana bnmde elimin üstünde çıkmıştı ben yiye yiye yok ettim :D ama sen ayağında deneme şimdi iz bile yok ama sen bilirsin :D
Güzel bir fikir değil :D
:Dgerçektende değil :D
Doktora gittim krem verdi bakalım ne olacak :D
geçer umarım :) şmdiden geçmiş olsun
Teşekkürler :D
Cevap
8Cevap
İnanmazsın ama aynısı bendede var nasır dediler yürürken sorun yokta denk geldi mi beynimde hissediyorum ağrısını yarın randevu aldım genel cerrahiden bilgilendirirm senide geçmiş olsun :D
Bende yürürkende acıyor da cildiyeye degilmi randevu neden genel cerrahiye aldın
Doktor bir tanıdığıma sordum cildiye olmaz genel cerrahiden al dedi o dedi :D
Benimki yürürken ayağın boşluğuna geliyor değmiyor bir yere yürürken o yüzden acımıyor seninki temas ediyordur
Ediyor acısı beynimde :D ya hepte cildiye dediler bana :/ Sana zahmet olmassa ögrenirmisin iyice bir cildiyemi genel cerrahimi diye
Yarın gideceğim akşam buraya yazarım sonucu :D
Söz ver :D
Sööz veriyorum ama sen yinede hatırlat bana unutkanımdır :D
Banane söz verdin bak hem senin lafına göre alıcam randevuyu unutma lütfen :/
Tamam söz valla yazıcam :D
Saat kaçta yazarsın :D
Alla allaaaah nerden bileyim akşamda arkadaşımla buluşacağım saat on bir gibi filan yazarım :D
Ya hep senin yüzünden randevuyu geç alıcam belki vücuduma yayılacak bu yara ölücem tüü yazıklar olsun sana :D
benimki bir aydır duruyor :D Geçer belki diye gitmedim bir şey olmaz :D
Benim bayadır var ya ama şimdi randevu alıcam belki şimdi alsam yarına vericek sen söyledikten sonra alsam 15 gün sonrasına vercek :D Hadi şimdiden git haber ver bana :D
Gittim gerizekalı doktor bir şey yapmadı 😃 küçük bir nasır dedi cerrahi bir müdahale yaparsam dahada kotu olur dedi eczaneden nasır bandı al geçer dedi
o zaman cildiyeye gidicem :D
Onada gittim yüzümdeki noktalar için oda aynısını dedi zaten benim alanım değil ama doğru nasır dedi :D Sen bilirsin benden bu kadar
Teşekkür ederim :D
Su toplamış o ıgne batırıp suyu cıkardınmı ıcındekı
Su toplama değil
ya her gün içini deşiyorum ne ignesi :D Nasırmış
Yara değil o nasır, elleme ayakkabına ortopedik tabanlık al zamanla kendi yumuşar ve geçer.
Ya ben hep elliyorum
Doktora gideyim niye kesiyom
Ama doktor onun üzerine okuyorlar adamın bir bildigi var
Olsun kanka :D
sanırsam siğil cildiyeye git ilaç veriyorlar onu oraya sürmen rek. geçmiş olsun :)
Çok çok teşekkürler
rica ederim de :D aşağıda genel cerrahi demiş birisi bende de siğil vardı cildiyeye gitmen gerek gaz gibi bişi sıkıyolar donuyo sonra bir ilaç veriyo böyle asit değişik bir fırçası var o siğil çıkan yere sürüyosun orası donuyo ve kabuk gibi oluyo ou temiz bir tırnak makasıyla kesiyosun :)
Cildiyeye gidicem ya artık doktor ne derse o :D
gçmiş olsun tekrar :)
Teşekkürler :D
nasır oluyo tavsiyem doktora gözük ilerde çok sıkıntı çekersin ayni sorun kuzenimde de var inan hala çekiyor acisini
Gözüktüm doktora bakalım ne olacak
siğil veya nasır bu cildiyeye randevu al gaz ile temizliyorlar zamanla geçmez çoğalır
Çok çok teşekkür ederim
rica ederim :)
gaz tedavısı uyguluyorlar ıkı günde bır gıdıyorsun ıkı haftaya bişey kalmıyor
Gaz gibi bişey yaptılar krem sür geçmesse gine gel felan dediler
doktora git bendede vardı sanırım siğil bana ilaç verdi geçti
Yok sicak suya sok yarim saat 1 hafta her gun gecer
Eminmisin
Evet ama sudan cikarfiktan sonra soy eger gene gecmezse veya yara cok derinse doktora veya eczaneye git
Soyunacak bişey değilki
Yav sicak suyun icinde deri yumusar al eline bir tirnak makasi ustunu temizle fazla derine inme boyle boyle her gun yapa yapa gider 3 4 gune gitmezse git ecazneye veya hastaneye
Teşekkür ederim
ulan sabah sabah yumurta burnumdan çıktı.. geçmiş olsun
Eyvallah
Bunun adi tavuk götü doktora git hemen gecmez
TAvuk götü :D
Sigil bu cildiyeye git
Teşekkür ederim
cildiyeye git dhaa kötü olur mantara benziyor
Teşekkür ederim
Doktordan daha iyi kim bilir tabiki gitmelisin
Haklısın
Nasir bu cildiyeciye gitmen lazim