dişlerimi beyazlatmak istiyorum
beyazlatanlar bana öneriri mi?
diş minesini falan zayıflatıyor diyorlar
beyazlatanlar bana öneriri mi?
diş minesini falan zayıflatıyor diyorlar
Ben törpü ya da bızzt bızzt diye ses çıkran versiyonunu bilmiyorum ama benim bildiğim senin dişine göre bir kalıp yapılıyo sonra bu kalıba macun gibi bişey sıkıp dişine takıyosun. 1 seferde olanlarını da duydum ama bildiğim üzere gece boyu takıyosun falan öyle bişey. Dişi beyazlatan her şey zarar verir zaten. Ama zamanında dişini sarartıp artık düzenli fırçalıyosan yaptır. Sigara çay kahve içersen pert zaten. Bunları içmezsen bir daha kolay kolay sararmaz. Sadece dişini fırçalamayla bişey yapamazsın. Uzun zamandır fırçalamıyosan fırçaladığında tabi rengi açılır ama zaten işlemiştir o sarılık diş macunu gibi hafif bişeyle çıkmaz o macun reklamları hep hikaye. Sadece sararmasını önler temizler vs vs daha çok sağlık için fırçalama.
yapmanı tavsiye etmm ben bir kere yaptırdım sadece. 300 € ödemiştik mal gibi. dişe zarar verir ve beyazlatma kalıcı bir etken değil. çok az kiktar kabartma tozunu suyla karıştır ve bu su ile dişlerini fırçala, aynı etkiyi görürsün. bu da çok zararlı olduğundan her 3 ayda bir yapılmalı en çok. dişlerim o sayede bembeyaz :D
karbonatlı limon yapmayı düşünüyorum saol :)
Sakın karbonat ve limon yapma sakın! Diş etlerini maf edersin. Kendimden biliyorum.
@Selanıklıı ciddi misin peki ne önerirsin
doğru zayıflatıyo bence deneme bir kere yaptırdıktan sonra sürekli yaptırman gerekiyo doğal olarak önerebileceğim dişini külle fırçala sonra üstüne normal fırçala işe yarıyo
Külle?
ya adam sadece dişinin dış kısmını törpülüyor gereksiz bir şey bide tam beyazlamıyor yaptırma biz ailecek yaptırdık mantıksız gereksiz fırçala yeter
jeli de varmış sanırım
ben de hiç yaptıran görmedim
görmüşümdür de hiç diziler de kiler falan ne yapıyolar da bu kadar kısa süre de beyzlıyo anlamadım
minesi inceliyo işte :(
neyse saol yorumun için
Cevap
6Cevap
Karbonatı dene. Her sabah dişlerini karbonat ile fırçala...
Hergun duzenli fircaliyorum beyazliyo ama bilemedim herkesin ayni mi oluyor :)
ne kadar fırçalasam da beyazlatmanın verdiği etkiyi vermiyor
aynı etkiyi vermez
sigara içiyorum baktım olmuyo fırça macun filan aldım zımparayı bembeyaz çıktı :) ciddiyim
nasıl ne yaptın da beyazladı
zımparaladım :)
anladım :/
6 ay ve ya senede bir yaptırmakta sakınca yok bence. Ben öyle yapıyorum
kola kahfe falan içilmesi yasakmış sanırım?
önerir misin?
Yok artık. Tabi ilk yapıldıktan sonra hemen içmesen iyi olur ama sürekli mahrum bırakmam kendimi. Ben yaptırdım harika oldu herkesin de dikkatini çekti öneriririm yani
nasıl bir işlem yaptı peki?
törpüledei mi
jel mi kullandı?
Bir makine var vızt vızt diye dişin üstünde dolaştırıyor
anladım saol yorumun için :)
Rica ederim tatlım
diş macunu üzerine bir tutam da karbonat dök fırçaya öyle fırçala
önermem... pişmanım
trol değilsen
nedenini sorabilir miyim?
ne trolu :D beyazlattığın dişler sonrasında kendi renginden de sarı oluyor.. içtiğin çay kahve sigara hepsi yapısıyor bu kez. ben cidden çok pişmanım ki drum önermemişti ben ısrarla yaptrmıştım. ayrıca onu yaparken zaten dişlerinde sızı başlıyor hassasiyet sızısı. ama yinede sen bilirsin
haklısın vaz geçtim zaten :)
daha masum bir şey sanıyordum ben
jel falan ama işte :))
kesin bunda da bir şey vardır canısı
Hergün fırçala;)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar