Arkadaşlar iki gün önce ayagimi merdivene carptim tirnağım mosmor oldu kan topladi şişti ne yapmam gerekiyo çekildigini hissettikce tuylerim diken diken oluyo cok korkuyorum lutfen kendiliginden geçer deyin daha once basina gelen var mi?

Şimdi dur bu benim uzmanlık alanım;
Bende el parmağımı silindire kaptırmıştım bildiğin kopacaktı parmakta kayış boşta dönünce kurtardım. Ona yapman gereken şey öncelikle bir kırmızı et alacaksın kasaptan küçük bir parça ve ezdirip parmağına bağla. ertesi gün çıkar içindeki kanın bir kısmını emer kalan kısmı sen iğneyle patlatıp içerde pıhtılaşmış kanı temizleyeceksin olay bitecek, bu kadar basit.
O tırnak uzamaz çünkü öldü altdan deriden yavaş yavaş ayrılmaya başlar tırnakta başlangıç kısmından parçalanmaya başlar ama bir süre sonra üzerini sarmayı unutma nedenmi çorabına ayakkabına takılacaktır tırnak düşükten sonra yeni tırnak gelir, ne oldu üzerine bir şeymi düşürdün
Merdivene carptim 😯tesekkurler
Hiçbir şey yapmana gerek yok, zamanla alttan bir tırnak oluşacak ve üstteki tırnak kendiliğinden düşecek.
Kendiliğinden düşücek o ya da gidip çektirmen gerekiyo. Ama düşerken falan acımıyomuş
Cevap
16Cevap
doktora gitmeyim kendim geçiriyim diyosan al jileti üstten yavaştan kesmeye başla tırnağı o kanı akıt rahatlarsın benimde başıma geldi
Ayyy ne diyosun 😯😯
ayağıma tepsi düştü ağırdı birazda. kenarı tam tırnağa denk geldi öyle morardı. kendim yapmadım ama biri öyle yavaştan incelterek üstten kesti tırnağı zaten hemen tırnağın altında et kesilmiyo korkma. kan akınca öyle bir rahatladımki çok pis ağrıyo o meret
Cok gecmis olsunda ben o kadarina cesaret edemem galiba
Sağolun sizede çok çok geçmiş olsun. cesaretli biri varsa deneyebilirsiniz :) acımıyo ona emin olabilirsiniz
geçmezse diğer tırnaklarınıda mora boya farkedilmez :)
Hahahaha😊
O tırnak kesin düşecek futbolcu olduğum için 3-4 defa düştü ama çıkar yerine yeniden yara kremi sür
Tesekkurler 😐
6 aya felan anca geçer çıktıkça. Ayrıca benim ayak tırnağım daha bakımlı biraz bakım yap.
Ne yapayim
Ayakların kuru nemlendirici kullan.
Tırnak zamanla düşebilir. Kendini yenilmezse tırnaksız kalırsın.
O ayakda hiç bişey yokki sadece darbe alınca morarıvermiş en fazla 1 haftaya toplar
uzadıkça atar tırnak kendini yenisi gelir
Kendiliğinden geçer de zaman alır biraz.
Ayak tırnağı olduğuna emin misin?
Neye benziyo gerizekali yakin cekim ne bekliyosun
Bende asagilik egolu insanlarla konusmak istemiyorum
hıııııı... aynısı kaynımda var :))
O tırnak kendiliğinden çıkar yeniden gelir
pedikür diye birşey var o ne iğrenç bir ayak yahu
Gecmis olsun. Allah sifa versin
Benim iki tırnağımda öyle
Valla o yakında düşebilir
dursun dokunma zamanla kendisi düşer yenisi gelir
Geçer o ama bu erkek ayağı sanki.
O kanı içinden çıkarasım geldi valla