• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Sağlık

Epilepsi hastası bir sevgiliniz olsaydı?

x-ray
x-ray Takip Et
Xper 5 Yaş: 35
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
evet, evlenmeyi düşündüğünüz adam epilepsi hastası olsaydı hastalık bu kararınızı değiştrir miydi?
Epilepsi hastası bir sevgiliniz olsaydı?
Sevgili Soruları Sevgi Soruları Evlilik Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Bu içerik tamamen bilgilendirme amaçlı olup, tıbbi tedavi niteliği taşımamaktadır.
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• cems34
    cems34 Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 83%
    +1 yıl

Evlenmeyi düşündüğünüz adam ...

Yani karşındaki insan epileptik . Herşeyden önce geçmiş olsun.

Epilepsinin 100 de fazla türü, saniyelik yaşananı ya da 10 15 dakika süreni var . Arkadaşının hangi gruba girdiğini bilmek çok önemli . Ancak bilmelisin ki , kendisi bir kaza ya da hastalıktan değil de genetik olarak buna sahipse, doğacak çocuklara da geçeceğini biliyorsundur.

Duygularını anlamakla birlikte, şu nedenlerle arkadaş kalmanı öneriyorum :

1- Yüksek oranda genetiktir ve çocuklara da seyredecektir. Bu durumda eşin bir bebeğin iki epilepsi krizi kaynağı olacak .

2* O hangi tip epileptik olursa olsun , belli meslekler inanılmaz risk demektir. Saniyelik dalıp çıksa bile bunu direksiyonda yaşadığında , ya da makina başında , ya da şuan düşünemediğimiz ama durumda yaşamsal risk oluşturan durumlarda herşey gelişebilir. . Ömür boyu kara haber gerginliği yaşaman çok olası.

3-Senden başka sizden kimse bilmese de , bir gün öğrenilecek zira krizin nerde geleceği belli olmaz. Kendi kök ailenin senden ve çocuklarından uzak durması, eşini dışlaması bir gün yaşanacaktır. Yıllar geçtikçe kriz müddeti artar ve sıklaşır. Günde 10 yada 20 ye çıkabilir, ilaçların da etksi azalır ya da yan etkiler de patlamaya başlar. Orta yaşlarda çalışamaz hale gelebilir ve malulen emekli ( normalden az maaş alır ) olmak zorunda kalabilir.

4-Evliliğin gündüzü böyle ve adeta endişe ile hemşire arası bir düzende , sana da çalışma fırsatı vermeden devam ederken evliliğin geceleri de giderek sıklaşan krizler nedeni ile iflas eder, hatta o iş esnasında bile tetiklenebilir. Uykuda kriz gelebilir, ilaçları almayı unutabilir ve hangi gece nolucak diye senin de gecen kalmaz.

Bu nedenlerden dolayı , eğer o herseye değer dersen evlen ama kafadan başka bir kente yerleşmeyi göze al çünki yerindeki çevre bunu farkederse konuya bulaşıcı hastalık gözü ile bakar . Ve senin seçiminin çocuklara epilepsi aktarmasına da çocuk yapmayarak izin verme.

Veya , gönül arkadaşı olun , gerçekten seven biri seni kendine mahkum etmez . Bu kisilere karşı olduğumdan değil yazdıklarım , aksine uzman gözü ile yazıyorum ve konuyu , artçı dalga etkilerini ve sonucunu iyi biliyorum. Bu yüzden yorumuma saldırası yorum yapmayın duygusal olarak .

İlk 5 sene bir şekilde geçer evlenirsen , ama asıl hayat 6cı yılda başlıyor çünki gençliğin aşkın hormonları dinginleşiyor ve yerini ulvi fedakarlıktan normal sen ben'e bırakıyor. Şahsım adına bende böyle bir durum ya da daha ağır bir konu olsaydı, aşkımdan ben ölsem de evlenmezdim , zira ondan sonraki 40 yıl ne verebileceğimi veremeyeceğimi mantıkla hesaplar kızdan da özür diler ama elini de bırakmazdım .

1
    8 Yorumla
    • x-ray
      x-ray
      +1 yıl

bu güzel açıklama için çok teşekkür ederim genetik epilepsi değil kazadan dolayı oluşmuş ve şuan ilaç tedavisi görüyor ama söylediklerini gerçekten oturup düşündüm düşünmedim değil fakat hala net kararımı veremedim zamanla kafamda oluşan cevaba göre yolumu çizeceğim

Yorumla
    • cems34
      cems34
      +1 yıl

Yorumumu okudugun icin ben tesekkur ederim. cevabınla, tum yorumlara 1 daha baktım . SEN ÇOOK SEVİYORSUN burası kesin ve kalbin ondan yana atıyor, bu melekyürekli olduğunu gösteriyor. Yazmamın nedeni sen ya da o değildi, gelecekteki çocuklara aşılanma riskiydi. Bu anda tek önemli olan, kaza ile başladığının tıbben kanıtlanması ve onarılması. İlaçlara rağmen içmesi dikkat çekici ve çok tehlikeli, zehir etkisi çıkar ama dahası o geleceğe inanmıyor. Seçiminde sen yada o değil çocuklar etkili olmalı

Yorumla
    • cems34
      cems34
      +1 yıl

Demek istediğim; genetik epilepsi ise çocuklara da aktarılma olasılığı yüksek olur, kollarındaki bebeğin epilepsi atağı geçirdiğini gördüğünde seçimi iptal edemeyeceğin ancak çocuğa da böyle bir hayat verdiğini anlamış olursun. Kaza sonrası olup olmadığını cidden öğren zira bu genetiğe dayalı olanlarda hayati derecede sık gelen atakları durdurmak için de ameliyatla bazı sinir merkezlerine kesi atılır, kısmen etkilidir, kısmen felç getirebilir. Bilgiyi ondan dinleme,git bul konuş öğren, karar ver

Yorumla
    • x-ray
      x-ray
      +1 yıl

haklısın kağıt üzerindeki bilgilere göre hareket etmem gerekirdi bu konuda hatalıyım bana yalan söylemeyeceğini düşündüm araştırma gereği duymadım

Yorumla
    • cems34
      cems34
      +1 yıl

Sevginin her zaman sahibisin , buna sözüm yok . Ancak aynı zamanda hayatının ve geleceğinin avukatı olmayı böyle hassas bir durum ve konumda asla ihmal etme lütfen ve denenlere değil eline geçen bilgiye göre hareket et. Arkadaş olarak da sevgi devam edebilir, bayan olmanın ayrı bir sorumluluğu da sorunu geleceğe taşımamak , özellikle çocuklar sözkonusu ise .

Yorumla
    • x-ray
      x-ray
      +1 yıl

çok çok haklısın bu erken uyarı için gerçekten teşekkürler bütün samimiyetimle.

Yorumla
    • cems34
      cems34
      +1 yıl

Rica ederim , geçmiş olsun yine de

Yorumla
    • DilaraÇtnky_18
      DilaraÇtnky_18
      +1 yıl

Yaa Allah’ını seversen epilepsi hastalığı bulaşıcı değildir ya benimde sevgilim epilepsi hastası onunki ergenlikte oldu çok şükür iyi ayda 1 2 dfa oluyor rabbim yardım etsin bütün şifalar versin rabbim hastalrımıza ama sadece yani epilepsi bulaşıcı değildir

Yorumla

En İyi Cevaplar

• madencu
    madencu Takip Et
    Xper 2 Yaş: 36
    +1 yıl

epılepısı lanet olası hastalık kardesım bu hastalıgı yasayanlardan..cılesı agır hem cekene hem katalanan ama ınsana ınsan oldugu ıcın deger vermek gerek hastalıgı ıle vs ıle degıl dıyor herkes...sunu ıyı otur tart dsuun acaba 50 yıl vs gıbı zaman buna katlanırmısın veyada cocuklarında olurmu bu hastalık..ama ben yasayan bırı olarak cekmesı zor bı dert dıyorum bırı elınde erıyor sen onu sevıyorsun ama sen degıl ferıstahı bıle bısey yapamıyor herkes tum dunya ızlıyor ve en on koltukta sensın...bırakma da demem bırakta demem sevgıde ayrı bı durum ama sunu unutma ben bu ısın ıcınde olan bırı olarak yazıldıgı gıbı kolay okunmuyo yasanmıyo o hastalık yane uzaktakı davulun sesıne benzemıyor..

1
    4 Yorumla
    • madencu
      madencu
      +1 yıl

cems34 ısın teorık kısmını anltamıs son paragrafı ıse gayet guzel acıklıo

Yorumla
    • chemistzy
      chemistzy
      +1 yıl

senanın durumu sanırım soranın bahsettiğinden daha ağır. ama ben zaten büyük konuşmuş olmamak için direkt hayır diyemedim. yoksa kolay bir şey değil, annenin kendine ait bir hayatı yok artık :(

Yorumla
    • x-ray
      x-ray
      +1 yıl

kazadan dolayı oluşan bi epilepsiden bahsediyorum şuan ilaç tedavisi görüyor

Yorumla
    • madencu
      madencu
      +1 yıl

arkadasım bu hastalıgın 99 cesıdı var bılmıyorum durumu nasıldır ama yaklasık 15 yıldır bu cıleyı ceken bırı olarak bence kendını ılaca bagımlı kılmasın o ılacların hıc bırı hıc bır ıse yaramıyor..sımdı dıyeceksın kı doktor verdı bu ılacaları nasıl yaramaz kullanmazsa kotu olur vs gıbı ama eger elınden gelıyorsa kullanmasın cunku o ılaclar hepsı bırer baglımlılk sembolu.

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

6 yıldır epilepsi hastasıyım ve 5 kez nöbet geçirdim. İlacıma uykuma yemek düzenime dikkat ettiğim sürece hiçbirşeyim yok çok şükür. Nöbetlerim hep stresli olduğum ya da aç+uykusuz kaldığım zamanlar oluyo. İçki kullanmıyorum çünkü içki çok tetikliyo. İlaçların etkisini azaltıyo. Epilepsi bir kusur değil. Evlenedebilir çocuklarıda olabilir. Bizzat doktora sordum hayır çocuklara geçmiyo dedi. 15 yaşımda başladı benim hastalığım ailemde kimsede yok bu hastalık. Epilepsi hastalarını dışlamayı bırakın artık. İlaçlar bağımlılık yapmıyo onlar beyin dalgalarını ve işlevini düzenliyo. İlaçlarını asla ve asla aksatmasın içkiyide bıraksın. Epilepsi hastalarıda normal insanlar ve epilepsi hastası olmayanlardan daha kaliteli yaşıyolar hayatı. Epilepsi hastası olmayan bir insan içinde uykusuzluk açlık alkol ve sinir stres zarar verici. Ama biz epilepsi hastaları bunlara daha çok dikkat ediyoruz. Allahtan gelen bir hastalık bu. Küçümsemeyin. Ha yine aklında kalacaksa git bir gün nöroloji doktoruna sor merak ettiklerini. Epilepsi hastası olan tanıdıklarım var hepsininde çocukları var ve bu hastalık onlara geçmemiş...
    Geçmiş olsun...

2
    0 Yorumla
  • chemistzy
    chemistzy Takip Et
    Guru Yaş: 42 , eic 38%
    +1 yıl
    Sağlık konusunda 378 cevap paylaştı.

büyük konuşmamak gerek tabi ama sanırım alamayacağım bir sorumluluk olurdu. gerçi aşk varsa gözüme gelmeyebilir. bilemedim

1
    3 Yorumla
    • madencu
      madencu
      +1 yıl

Annemın senayı sevdıgı kadar sevebılırmıydın onu dostum..

Yorumla
    • x-ray
      x-ray
      +1 yıl

sevgimden şüphem yok ben göze alabilirm bende o sabır var

Yorumla
    • nooonaamee
      nooonaamee
      +1 yıl

Iliskiniz ne durumda? Onunla evlenmeye karar verdin mi? Merak ettim @x-ray

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

2

Cevap

8

Cevap

• nutritionist
    nutritionist Takip Et
    Xper 5 Yaş: 44 , eic 69%
    +1 yıl

Gecmis olsun. Elbette kararım degismezdi sonuçta kontrol edilebilen bir hastalık. Hayati boyunca omega 3 ve arı sutu takviyesi kullanırsa nöbet araları belirgin sekilde azalacak ve yasam kalitesi biraz daha artacaktır.

3
    8 Yorumla
    • x-ray
      x-ray
      +1 yıl

çok teşekkürler tavsiyen için not ettim aklıma

Yorumla
    • nutritionist
      nutritionist
      +1 yıl

Tavsiye ettiklerim bilimsel araştırmalar ile etkileri kanitlanan urunlerdir mutlaka kullansın.

Yorumla
    • x-ray
      x-ray
      +1 yıl

yakınında bu hastalıkla mücadele eden birisi var sanırım

Yorumla
    • nutritionist
      nutritionist
      +1 yıl

Evet tamamlayici tip uzmani oldugum için yakınımda bu hastaligiyla mücadele ettigim bir çok insan var :) Keske en kötü hastalık epilepsi gibi olsa.

Yorumla
    • x-ray
      x-ray
      +1 yıl

çok sevindim sağlık alanında pek tanıdığım yok tanışmamız iyi oldu takıldığım bi yer olursa sorabilirim dimi:) epilepsi hakkında bilmem gerekenleri anlatır mısın ?

Yorumla
    • nutritionist
      nutritionist
      +1 yıl

Elbette yardim i olmaya çalışırım epilepsi hastaları için en tehlikeli durumlar stres ( hastanın asiri sinirlenmesine bağlı nöbetler oldukça ağır olur) ve bedenen yorucu isler ile uğraşmasıdir. Bunlardan mümkün olduğunca uzak olması onun sanki hic hasta değilmiş normal saglikli bir insanmis gibi hayatını sürdürmesi anlamına gelir. Bu nedenlerle istemediği bir konuda ısrarcı olmayın mantıklı ve karşılıklı fikir birliği oluşturun.

Yorumla
    • x-ray
      x-ray
      +1 yıl

anladım elimden geldiğince onunla tartışmamaya çalışıyorum uzlaşma yönünü tercih ediyorum ama o yapısal olarak çok sinirli öfkesini kontrol edemiyor ufacık birşeye aşırı geriliyor kafasına biçok şeyi takıyor ilaçlarını kullanıyor ama alkol kullanıyor ilaçlara rağmen:(

Yorumla
    • nutritionist
      nutritionist
      +1 yıl

Hımm anladım özellikle omega 3 ün sinir sistemi üzerindeki olumlu etkileri ve antidepresan özellikleri ve yine arı sütünün antidepresan özellikleri ile mutluluk vermesi öfke sorununa da çok yardımcı olacaktır emin olun.

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Ya ben yanında değilken nöbet geçirirse? Sıkıntı.

1
    1 Yorumla
    • x-ray
      x-ray
      +1 yıl

evet işte orası var yalnız kalamıyor şuan ilaç tedavisi görüyor ameliyat en son çare

Yorumla
  • gülvebülbül
    gülvebülbül Takip Et
    Xper 3 Yaş: 46
    +1 yıl

şunu hep merak etmişimdir epilepsi hastası bir insna yeterinc ekonsatre olunca gelecegi görebiliyor mu ?

0
    3 Yorumla
    • x-ray
      x-ray
      +1 yıl

olsada hatırlayabileceğini sanmıyorum çünkü nöbet sırasında olan hiçbirşeyi hatırlamıyorlar

Yorumla
    • cems34
      cems34
      +1 yıl

Epilepsi krizi esnasında tüm vücut kasları istemsiz kasılır ve beyin bütün fonksiyonlarını kapatır zira hücreler arası kısa devre gerçekleşmektedir ve bundaki aşırı yüklenme de vücut ve bütün organlarda kırılmalara dahi yol açacak kasılmalara sebep olmaktayken , konsantreden söz etmek mümkün değildir.

Yorumla
    • gülvebülbül
      gülvebülbül
      +1 yıl

kriz esnasında demedim ki :S

Yorumla
  • AşkSanaBenzer
    AşkSanaBenzer Takip Et
    Xper 4 Yaş: 40
    +1 yıl

epilepsi hastalığı ne hiç bilmem dur bir araştırayım

0
    5 Yorumla
    • x-ray
      x-ray
      +1 yıl

beyindeki nöronların kısa devre yapması diyelim iki nöron arası elektirik aktarımı kesiliyior ve hasta nöbet geçiriyor olduğu yere yığılıyor vücudu kasılıyor hakimiyeti kaybediyor

Yorumla
    • AşkSanaBenzer
      AşkSanaBenzer
      +1 yıl

:S off ALLAH şifasını versin böyle hasta olanlara.

Yorumla
    • x-ray
      x-ray
      +1 yıl

aynen soruma cevap alabilir miyim şimdi:)

Yorumla
    • AşkSanaBenzer
      AşkSanaBenzer
      +1 yıl

ALLAH büyük konuşmayım ama olmazdım

eğer ileride beni bırakıp gidecekse çocuklarımla kabul edemem üzgünüm:S

Yorumla
    • x-ray
      x-ray
      +1 yıl

ölümcül bi hastalık değil sadece bu hastalıkla bir ömür yaşamayı öğrenmesi gerekiyor hastanın

Yorumla
  • floydian8
    floydian8 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 41
    +1 yıl

Sık sık nöbet geçiriyorsa değişirdi <3

1
    1 Yorumla
    • x-ray
      x-ray
      +1 yıl

nöbetlerin sıklığı strese bağlı olarak değişiyor ya da ilaçlarını aksatırsa

Yorumla
  • angelofdevil
    angelofdevil Takip Et
    Xper 3 Yaş: 37
    +1 yıl

Vardı öyle bir sevgilim.Hiç sorun yaşatmamıştı.

1
    1 Yorumla
    • x-ray
      x-ray
      +1 yıl

söz konusu evlilik olunca aynı evi paylaşacağız iyisiyle kötüsüyle hastalığıyla sağlığıyla..

Yorumla
  • VHdönüş
    VHdönüş Takip Et
    Xper 2 Yaş: 31
    +1 yıl

Sıkıntı olmaz evlenirdim

3
    2 Yorumla
    • x-ray
      x-ray
      +1 yıl

ama bu çok özel bi hastalık hani bende evlilikten korkmuyorum ama insan sevdiğini öyle görmeye dayanamıyor:(

Yorumla
    • VHdönüş
      VHdönüş
      +1 yıl

İyi günde kötü günde seviyorsam sonsuza dek yanındayımdır

Yorumla
  • yaşamakgüzel
    yaşamakgüzel Takip Et
    Xper 2 Yaş: 36
    +1 yıl

Sen meleksin

1
    1 Yorumla
    • x-ray
      x-ray
      +1 yıl

sende öylee

Yorumla
  • arsenium
    arsenium Takip Et
    Yoda Yaş: 34
    +1 yıl

değiştirmezdi

0
    0 Yorumla
  • cappy34
    cappy34 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 43
    +1 yıl

değişemzdi sanırım

0
    1 Yorumla
    • x-ray
      x-ray
      +1 yıl

seviyorsan engel olmamalı dimi nice hastalıklar var bugün sağlıklıyız ama yarın ne olacağımız belli değil

Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Sağlık > Sorular > Epilepsi hastası bir sevgiliniz olsaydı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Epilepsi hastası biriyle sevgili olur muydunuz? 13 cevap verildi
Epilepsi hastası bi sevgiliniz olsa sıkıntı olur muydu? 5 cevap verildi
Epilepsi hastası biriyle birlikte olur muydunuz? 18 cevap verildi
Epilepsi hastası biriyle birlikte olur muydunuz? 12 cevap verildi
Epilepsi hastası bir kadınla birlikte olur muydunuz? 12 cevap verildi
Epilepsi hastası bi kızla beraber olabilir miydiniz? bu hastalığı bilen var mı? yaşayan? 7 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • EN COK KİMİ ÖZLÜYORSUNUZ?
  • Asla birlikte olamayacağın birine âşık olmak hakkında bir kitap yazsaydın, son cümlesi ne olurdu?
  • Evli ablamın evine gidince kendimi misafir gibi hissetmem normal mi?
  • İstese bir şans daha verir miydin?
  • Honda Civic Fc5 1.5 VTEC turbo nasıl sizce?
  • Eski sevgilinle arkadaş kalır mısın?
  • Tav olduğunuz durumlar var mi?
  • Seni kandırmak kolay mı?
  • Ağrı kesici kullanır mısın?
  • Yeşil renk hangi ten rengine daha çok yakışıyor?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨