Merhaba arkadaşlar. Ben geçen hafta bugün yani 1hafta önce sol kolumun orta kısmından direğin bulunduğu ön kısımdan kan aldırdım (tahlil için 2 tüp). Kan alma bittikten sonra kolumu bükemiyodum çok acıyodu ve 5dk içinde kan alınan yerin kenarı şişti ve 5dk sonra gözüm karıncalandı baya hafif bayılcak gibi oldum karıncalanma 30/40saniyede geçti. Kolumu zorla oynatmaya çalıştığımda cırt cırt diye ses geliyodu kan alınan yerden hemşireye sorduk eklem yerinden aldım dedi pamukla bastırın dedi yolladı beni. Şişlik 1-2 saat sonra geçti. Ama kolumu hareket ettirirken çok acıyodu ve dümdüz yapaarken çok acıyodu geriliyodu. Ertesi gün vücudumda kas seğirmesi ve damar atmaları olmaya başladı (sürekli kolumu düşünmekten olabilir mi? İğne ucu kırıldıysa falan diye düşünüyorum hep. Her yerde oluyor) Koluma baktığımda hiçbirşey yokmuş gibi duruyor ama kolum bükük gezmek zorunda kalıyordum ertesi gün. Düz yapmaya çalıştığımda çok acıyodu.3. günü kan alınan yerde değilde 3cm ilersinde mor çizgi oluştu. ellerim arada uyuşuyor gibi oluyor ve daha çok düşündükçe kolumu daha çok uyuşuyor. 5. günü kan alınan yer değilde 3/4cm ilersinden başlayıp 10cm ielrsine kadar yani ön kol kısmı hafif mor gibi oldu- yeşil oldu bir ara (benim kan alınan yerden ziyade asıl kan alınan yerin uzak kısmı ön kol kısmı renk değiştiriyor ve orası çok acıyor oyüzden çok tedirgin oluyorum). Kolumu hala dümdüz yaparken baya acıyor bugün biraz iyi gibi ama daha rahat ağrı kesici almıştım dün akşam acısı baya geçti ağrı kesiciyi alınca ama kolumda çok uyuşma oldu çok korktum sabaha bişeyi yoktu çok korktum (ilaçtan olabilir mi?). Bugün acısı diğer günlere göre azaldı ama uyurken cok kötü oluyor birde vücudumda ani acımalar oluyor sürekli düşündüğümden mi oluyor aklımda hep İĞNE UCU KIRILIP vücudumda geziyor var oyüzden mi oluyor bu atmalar acaba beynime felan gidip gözümü etkiler falan var aklımda hep gözüm acıyor psikolojik mi yoksa gerçek olabilir mi? İğne ucu kırılmasından çok tedirginim. Dün acile gittim doktor pek ilgilenmedi kan yayılmıştır geçer dedi iyide morluk aşırı morluk değil hafif morluk büyük ama 6. günü oldu 6. günü olması normal mi? İğne ucu kırılmış olabilir mi vücudumda gezdigi için ani acımalar ve damar atmaları seğirmeler sırt kaslarım felan acıması ondan mı oluyor?
Güncellemeler
+1 yıl
Yardım :(
Güncellemeler
+1 yıl
Yardım arkadaşlar
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler