Doktora gitmeden böyle geçer mesela... ?
? ... ...
... . . ...
? ... ...
... . . ...
Dişimizi ilk karşımıza alırız, sonra sorarız, nereye geçmek istersiniz sayın: Diş: diye oda dilsizse işaret yoluyla anlatırsın 😂😂 habersiz geçirirsek yerinden etmiş oluruz 😂😂
Aspirin içebilirsin bebek aspirini 😊
Ahaha 😊
Vallahi benimde deli gibi ağrıyordu yoruma yazıyorum nasıl geçeceğini
Zeytinin çekirdeğini çıkart. İç tarafı var ya etli kismi onu içine disinde hafif cigne ve üzerine koy. Ağrı hemen geçmeye bilir ama çok az bekle geçecektir. Sonuç kesin
Sagol
Teşekkür ederimmmm :)
Agrinin bulundugu bolgeye karanfil yagi damlat birkaç damla. Dişinol varsa onu damlat (ne bileyim kaldi mi o ilactan piyasada) yarin da doktora gitmeye calis. Iltihap yaparsa tehlikeli
Sagol 😊
Rica ederim :)
Karanfil al aktardan uzerinekoyagriyan disinin sakincigneme
Bunu hiç duymadim teşekkürler
Dis agrisini hemenhafifletiyo kesinlikle dene
Cevap
19Cevap
Oo senin doktorun benim. Doktora gidene kadar uyusturabilirim. Eğer çok sık ağrı kesici kullanıyorsan bir adet apranax işini görür çok kullanmıyorsan minoset plus. Diğer türlü disime tuz da basabilirsin ya da zeytin kabuğu. Kolay gelsin dış ağrısı zordur
Vesselâm.
şu an eczanede nöbet tutuyorum sana önerebileceğim en iyi şey 15 20 dakikalığına kesin ağrısını kesecek dişinol vermek 2 tl dir fiyatı damla şeklinde damlatırsın 20 dk rahatlatır o arada uyuyabilirsen ne ala yoksa sıkıntı
Dişinol YASAKLANDI
şu an 2 tane sattım herhangi bir sıkıntı yok
Dişinol türkiye de YASAK. Bir zamanlar bende kullandım ama şu an YASAK ve kaldırıldı
Ben bilmez 😊 sattim diyor 😊 soru sorun yasak mi degil mi diye 😊
dişinol şu an sistemim üzerinden satışı sıkıntısız bir şekilde yapılıyor sistem verebiliyosa yasaklı bir ilaç değil ama sen dişinden çok dişinolün satışıyla ilgilenceksen şimdiden başla şikayet dilekçene
Kuzum aynisini 2 gun once yasadim agri kesicilerde ise yaramadim hastaneye gittim disime kanal tedavi yapiyorlar dusun yani. bir an once doktora git o yuzden.
Sagol 😊
Öncelikle benim keşfettiğim bir yöntem var aslında :) Ama yarına kadar sabretmelisiniz :D
Benim de arada bir dişim ağrıyor. Her ne kadar doktorlar kanal tedavi yapılması gerekiyor dese de sonuçta para kazanacakları için bunu diyorlar. Bim marketlerinde satılan Ramazan Şerbeti Jucy ile diş ağrıları geçiyor.(İçinde karanfil olması nedeniyle). Fiyatı 2 lira 25 kuruş. Bir denemenizi tavsiye ederim. Saçma demeyin Ben gerçekten kendime uyguladım ve olumlu sonuçla karşılaştım :)
Sagol ☺
birahanlerde genellikle karanfil vardır çercilerde aktarlarda bulabilirsin. çigne bir kaçtane agrıı bir müddet dindirir. ama keisn çözüm doktor
Arveles agri keaici iyi gelio bana iki tane birden icince
ben pense ile çekmeyi denedim olmadı sonra toplu iğne başını akünün asidine batırdım dişimin içine damlattım 3 sene ağrımadı anında da kesmişti
Uyuşturacak şeyler kullanabilirsin şimdilik. Zeytin bastırabilirsinnn. Ama nereye kadar. En yakın zamanda gitmelisin doktora
valla yok gitmezsen hep ağrıyor alternatif tıpta çare yok ona :D:D
Doktora gitmek şart. İnan bana doktora gidersen şu an çektiğin ağrı kadar ağrımaz.
Zor ya dayanican ya da doktora gidicen baska koca kari yontemi ile gecirmeye calismamali
Apranax fort iç bacım
Rakı bas rakı :D
:D 😊
Fırçalayınca geçer diyorlar ama bilemedim yani
Agri kesici ile. Genelde antibiyotik kullanilir.
siyah zeytin koy veya agrı kesici. rakı :D
1000 mg ağrı kesici yutuyordum anca geçiyordu
mesele mg değil hammadde
Tuz basbas disinol al karanfil cigne
Sizin mi ağrıyor?
Bazen evet cok az
raki icerek
karanfil
gçmş olsun tatlım
geçmez boku yedin
sıcak bişeyler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?