30 yaşındayım 2 yıllık evliyim. Ve daha 3 haftalık hamileyim. Ben çocuk bakmak istemiyorum bana ağır geliyor bu olay. Bunu anneme babama söyledim annem babam hemen kızdılar terslediler katil dediler. Şimdi kürtaj yapmazsamda çocuğa bakmam gerekicek. Ayrıca ağlaması falan beni rahatsız eder. Bakıcı tutsam diyorum ama işten eve geldiğim zaman çocuğun ağlama sesi falan ben dayanamam. Eşimede daha söylemedim kürtaj fikrini ben ne yapıcam çocuğa bakmak istemiyorum. Zaten küçük çocukları sevmem fazla. Bakın bir çoğunuz bana kızıcak biliyorum ama kendinizi benim yerime koyun düzgünce ne yapmam gerektiğini söyleyin bir fikir verin. Eşime bunu nasıl açıklayacağım annemin babamı nasıl yumuşatabilirim kürtaj olayını kabul ettirebilirim? Ben özgürüm istediğimi yaparım. Küçük bir çocuğa katlanmak zorunda değilim. Bebekleri severim ama bakamam istemiyorum. Bir fikir verin lütfen.
Cevabın nedir?
Canım çocuğu kendi başına yapmadın eşininde bunu bilmeye hakkı var onun ondan habersiz öldüremezsin.. Merak ediyorumda sen neden evlendin ki? eşin bu kadar bebek düşmanı olduğunu biliyor mu? bilse belki seninle değil başkasıyla evlenirdi neden insanları kandırıp özgür iradelerine mani oluyorsun? madem o kadar istemiyordun korunmayı bilseydin milyon tane yöntem var çalışıyorsun işi gücü olan gayet aklı başında birisn köy yernde olsa korunamamayı anlarımda ki artk ordakiler bile bilnçli yani.. Ancak sende bence fazla bencillik var o çocuğun daha doğmadan ağlamasını dert ediyorsun bebek sonuçta bana ordan sütü uzatıver dicek hali yok heralde? anne olduktan sonra ayrıca şu an anlattıklarını düşünmeyebilrsn de kendin bile şaşırabilrsn kendine çnkü annelik öyle kutsal bir duygudur ve anne oldktan anlayabilrsn ancak..
03 Yorumla- +1 yıl
Bana dediğini sana da der şimdi yobazızya biz
En İyi Cevaplar
+1 yılBebek iki kişiyle yapılıyor olabilir. Ama o bebek senin bebeğin. Sen besliyorsun sen taşıyorsun ve eşin her ne kadar sağduyulu anlayışlı olsa da sorumluluğu hep sana kalacak. O yüzden istersen eşine anlat istersen anlatma. Anlatmadan kürtaj yapmayı seçersen de sakın pişman olma. Yukarıda yazdıklarımı hatırla. Bebek senin bebeğin karar senin kararın. Ne ailenin söz hakkı ne de eşinin. Boşver şu diğer ataerkil yorumları.. Kafanı karıştırmalarına izin verme. Bakamıyorsan ve istemiyorsan kürtaj bebek için de senin için de en mantıklı çözüm.
20 Yorumla
Öncelikle evliyim diyorsun bu demektirki özgür değilsin. Evlenmek tek başına değil beraber karar vermektir. Sen en başında evliliği daha sindirememissin.
Anne olmak bazen süpriz olabilir fakat zaten senin çocuğun olursa anne sevgisinden yoksun buyuyecektirki bu yüzden o çocuk hayırsız ve etrafına zararlı bir birey olarak buyuyecektir.
Bu kararı vermeden önce esin ile Paylaş büyük ihtimalle çocuklara olan nefretin yüzünden eşinle olan evliliğin sonlanicaktir.
Daha yaşınız musaitken erkenden karar verin bu sayede evliliginizi sonlandırip birbirinize daha uygun eşler bularak birlikte olabilirsiniz.00 Yorumla
+1 yılKeşke şu an seni annenin kürtaj yaptırması için bir imkan olsaydı
68 Yorumla
Soran+1 yılSenin gibi yobazların olacağını biliyodum zaten.
- +1 yıl
Yobazlıkla ne alakası var? Ben günahını falan geçtim insan olarak düşün bir. Ben keyfime düşkünüm özgürüm falan ne demek. Eğer keyfini yaşarken korunmaktan erindiysen şimdi onun yaşama hakkını elinden alamazsın.
- +1 yıl
Helal sana bro👍
- +1 yıl
@Trktc Teşekkürler. ama bak yobaz olduk gördün mü?
- +1 yıl
@İ-Sure-Know Eyvallah ;)
- +1 yıl
@Trktc Aynen öyle.
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
32
Cevap
48Cevap
Ön yargılı davranıyosun çocuğunu rahatlıkla doğur bende eskiden çocukların ağlamasınnı sevmezdim ve onlar ağlayınca onları ldürmek isterdim ama şimdi bir yeğenim oldu ve o ağladığında resmen bende onunla ağlamaklı oluyor ciğer tatlıdır benım yeğenim ağladığında ben öyle oluyosam çocum olsa ne yapacağımı tahmin edemem yani diyeceğim şu bak şimdi öyle düşünüyon ama o senin canından bir parça olunca ona kıyanıyorsun rahatlıkla doğur eminim 9 ay sonra bize teşşekkür edeceksin seni kürtaj kararından vaz geçirirsek eğer
00 Yorumla
+1 yılYani 30 Yaşına gelmişsin Ovulasyon dönemini de muhtemelen biliyorsundur yani Bu işi ovulasyona getirip birde korunmadan yapman ne kadar saçma? Yediysen haltı bakacaksın seninki çok keyif keder para da çok gibi duruyor ne bu tavırlar yok onu sevmem bunu sevmem senden karı mı olur?
20 Yorumlaişin batsın senin kaltak katil karı eninde sonunda yapacaksın çocuk ve bakacaksın hayatın anlamı nedir ki sürtük sana bir masa bir delgeç telefon fax fotokopi makinası çok cazxip geliyor değil mi para kazanıyorsun ya kariyer yap sen mikrop şıllık asmak lazım seni soysuz kepaze
40 Yorumla
+1 yılSen o cocugu dogur neden daha onceden Anne olmamisim dersin Insanlarin en buyuk hatasi cocuklari yuk olarak gorurler aksinecocuklar Insana verilmis en buyuk eglence nese kaynagidir Tam bir soytaridirlar ne zaman sizi guldurecekleri belli olmaz yeri gelir derdinizi dinler yeri gelir oyun arkadasiniz yeri gelir yol arkadasiniz olur En buyuk hata ise o cocuga o sansi vermemektir
00 YorumlaAğlaması zaten 1_2 yasina kadar ara sira surer isteykende ya bakici ya da annene birakirsin. Bence kucagina geldiginde yavrun dusuncelerin degisir. Bende bebek leri severim uzaktan yani ama o senin evladin olucak. Sende anne olcaksin ve aglamasi rahatsiz etse bile o sevgi onu örter. Bikez daha dusun.
00 Yorumla
+1 yılPeki karı koca korunmasız ilişkiye girerse sana çocuk olacağından bahsetmediler mi 30 yaşına kadar? Buna madem katlanamam diyorsun ne diye korunmadın o zaman? Evlenirken konuşmadınız mı çocuk meselesini? Ortada hiçbir sağlık problemi yoksa, bu çocuk tecavüz çocuğu değilse aldırmana şiddetle karşı çıkanlar sonuna kadar haklılar..
00 Yorumla
+1 yılBebeği taşıyacak vücudun sahibi sen olduğun için bu konuda başka kimsenin karar verme hakkı yok. Zaten daha bebek sıfatını alacak kadar gelişmediği için katillikle de alakası yok, baskı altında kalmadan kendin için doğru olan karara ulaşırsın umarım. Bir dahaki sefere bu sorundan kaçınmak için etkili doğum kontrol yöntemlerini denemeni öneririm.
10 Yorumla
+1 yılKimisi ister olmaz... kimisi de aldirir işte napacan.
Tekrar düşün derim ben, anne olmanin fazileti ve duygusu cok farkli oluyomuş, hem gunahlarindan temizleniyorsun.
Şu an başkasinin çocuguna taklanamiyorsun ama o kendi çocuğun yani sonuçta.
Evet tekrar düşün guzelce bence.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO zaman korunucaktin gerizekali eger onu oldurursen ahirette bunun hesabini veremezsin ve o cocuk senin yuzune bakmaz asla affetmez bile annen yardimci olur sana bakiciya da ihtiyac yok agliyor diye cocuk oldurulur mu o kafanin icinde beyin yerine saman mi var senin eger oldurursen Allah iki cihanda da senin yuzunu guldurmesin en agir cezalara maruz kalirsin insallah
20 Yorumla
+1 yılEmin olki o melek dünyaya geldiginde iyiki kürtaja gitmemişim iyiki yolumu kesenler varmış diyeceksin bunu tekrar düşün ve pişman olmayacagın bir karar alın eşinizle çalışmanız bir bebege anne baba olmaya engel degil emin ol aglaması diyosun sende bende o dönemlerden geçtik ve bizim anne babamız katlanmış onlarda kolaya kaçabilirdi gerçekten iyi düşün
00 Yorumlaailen ile aynı şehirdeysen beraber bakarsınız. gerçekten hiç güzel bir seçenek değil senin seçtiğin...
önlemini alsaydın hiç gebe kalmasaydın.
o çocuk doğduktan sonra vicdanın şimdiki düşüncelerinle baş başa kalacak. o cocuk gerçeği bilse neler hissedecek...10 Yorumla
+1 yılKürtaj olayı en son başvurulacak şeydir.
Tıbben çok temiz ve hijyenik bir ortamda yapılması şarttır
Yoksa bir daha ömür boyu hamile kalamayabilirsiniz.
Sizin aile planlamanıza asla karışamam , burada bir sürü insan karışacak şimdi.
Ama başka yöntemlerde var , bunun için ulaşınız01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYauvv madem hazır değilsin doğum kontrol hapları diye bişey var değilmi biraz bilinçli olun evet katilsin zalimsin. Bide ızgırım ıstıdığımı yıpırım diyosun o zaman evlenmesen kardeşim etmesen çocuk skmese seni kocan keşke annende sana hamileyken kürtaj etseydi.
00 Yorumla
+1 yılKendimi senin yerini koyuyorum ne olırsa olsun aldırmqzdım, neyine bakamıyorsun kanından canından olan birinemi?, tamam sen bakamazsan ben bakarım takmışsınız bir özgürlük özgürlük hikayesine çocuğun o senin ya😤
10 YorumlaKendimi senin yerine koydum şimdi düşünüyorum 😒 yine de çok bencilce bir hareket senin zevkine bir can gidiyo bir köpek olsa herkes kendini yırtar bir ağaç olsa ülke bölünür konu çocuk olunca ben sevmiyorum can o can !!
00 Yorumla
+1 yılKızılıcak bir durum yok. Bence daha hazır değilsin. Hamile kalmak öyle kolay bir olay değil belki 1-2 sene sonra keşke doğursaydım diyeceksiniz ve bir daha çocuk sahibi olamıyacaksınız. İyi düşünün derim
20 Yorumla
+1 yılBen de istemem ama başta neden düşünmedin ki :/ keşke dikkat etseydin. Tatlı dille anlatıp ikna etmelisin onları. Arkalarından iş çevirirsen daha kötü olur.
10 Yorumlamanyakmisin ya dunyanin en guzel duygusundan mahrum mu kalcan? :(
hem sen bilmiyon kac kisi isteyipte cocuk sahibi olamiyola :(20 YorumlaHer kadın anne olmak istemiyor bunu yazın artık aklınızın bir kenarina. Yok kadınlar anactir, her kadın anne olmak ister vs. Hayalleri olabilir, hazır olmayabilir, çocuk sevmiyor, istemiyor olabilir... Sonuç olarak iki kısım yaptığı çocuk doğdu gunda sadece kadına yük oluyor. Bütün Sorumluluk kadında oluyor. Erkek normal yaşantısına devam ediyor. Demem o ki kürtaj hak tır. Hickimsenin bir kadının bedeninin üzerinde fikir sahibi olmaya hakkı yoktur.
00 YorumlaAllah sana bu canı verdiyse azrail canını almadan kimsenin hayatını elinden alamazsın onun vebali boynuna iki yakan bir araya gelmez. Peki hiç gece yastığa başını koyduğunda şurda bebeğimle uyusaydım demeyecekmisin? Veya eşin bu olayı normal mi karşılayacak. Birgün yolda giderken karı koca bebeğiyle gördüğünüzde vicdanınız rahat olacaksa hemen şimdi git aldır o bebeği...
00 Yorumla
+1 yılHaline sukret isteyipte o kadar hamile kalamayan var ki. O küçücük cana nasıl kıymayı düşündün? Madem bebek istemiyorsun niye korunmadınız? O bebeğe çok acıdım senin gibi annesinin olacağı için. Katil.
11 YorumlaSağlık konusunda 756 cevap paylaştı. kendinden bir parca dünyaya geldiğinde bütün fikirlerin değişir... Allah içine annelik duygusunu serpiştirir.. iyi düşün eşin bunu duysa ne kadar sevinecek kimbilir
00 YorumlaEşin de olumlu karşılıyorsa aldır. Tabulara kulak asma. Hayat sizin, ilişki sizin. Toplumun kurduğu baskısal adetlerin hayatlarınızı mafetmesine izin verme.
12 Yorumlaşu anki fikrin böyle... çocuğun olduktan sonra herşey değişecek... şu anki mantığınla bunu anlaman zor. kürtaj yaptırma
10 YorumlaSağlık konusunda 592 cevap paylaştı. 3 haftalik hamilelik hamilelik pek sayilmaz belki kendilinden durmayip gider... Benim ilk doktor terminim 7 veya 8 haftayfi ve o vakit kesin oluyor..,
00 Yorumla30 yaşındasın zamanla menapoza girersin hiç çocuğun olmaz görüyorsun insanlar çocuk yapmak için 15 sene falan uğraşıyor hata edersin.
00 Yorumla
+1 yılO çocuk doğacak ve sende ona bakacaksın.
Kusura bakma bir çocuğun hayatına sırf ben özgürüm diye son veremezsin. Ha çok istiyorsan çocuk doğduktan sonra sen intihar edebilirsin bu daha iyi olur.30 Yorumla
+1 yılOnu yapmadan once dusunecektin !
Simdi adam olda onu dogur ve iyi bir anne olmaya bak hem yakinlarinda yardimci olur
bencillik ve vijdansizlik yapma20 Yorumla
+1 yılSen o bebegi kucagina al bakalim boyle dusunebiliyor musun. Allahin verdigi cana da kiyarsan aynen katil olursun o cocuk da hakkini alir senden
20 YorumlaSağlık konusunda 2,1b cevap paylaştı. O zaman daha hazır olmadığını anlat. Ancak kürtaj yaptırırsan bir daha çocuğun hiç olmayabilir.
15 Yorumla
Soran+1 yılOlmasın zaten istemiyorum.
- +1 yıl
Çocuğun olmayabilir düşüncesini kızı korkutmayin uzman bir elde olursa sorun olmaz eğer gebe kalamaz sa bu kürtajdan değildir başka bir sorun var demektir 3 4 haftalikta kürtaj olmuyor 5 ustuler yapılıyor işlem sorunlu olmaması için biraz kanulun uç kısmına gelmesi için ama evliymis bence yaptirmamali çok azap cekicek
+1 yılBebek bakmak istemiyorsan korunsaydın çok mu zordu? Prezervatifin varlığından ya da korunma ilaçlarından haberdar değilsin galiba. Şimdide utanmadan kürtaj diyorsun. Yaparken aklın nerdeydi?
00 Yorumla
+1 yılsizde insansınız evet sen bir katilsin çocugu yaparkende bize sormadın umarım cahilmisiniz dayanamazmış edemezmişde özgürmüş içine boşalttırmasaydın sende korunsaydın
00 Yorumla
+1 yılAllahın Verdigi Bir Canı Alıyorsun Mucize Bir Bebek Dogurmak Bence Bak Anne Olmak Kadar Güzel Birsey Olamaz Diye Düsünüyorum Kimi İnsan Cocugu Olmuyor Diye Servet Harcıyorlar..
10 Yorumla- Sağlık konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılKeşke annen de seninle aynı fikirde olsaydı zamanında.
10 Yorumla
+1 yılArkadaş çocuk konusunda fikirlerin bu kadar net ve kararlı iken korunma yolları bu kadar gelişmişken ufak bir operasyonla bu noktaya gelmezdin şimdi sana yöneltilen katil vs vs gibi cümlelerede maruz kalmazdın
00 Yorumla- Sağlık konusunda 558 cevap paylaştı.
+1 yılBen sana fikir versem de senin beynin bunu almaz. Dolayısıyla hiiç çenemi yoramam!
00 Yorumla
+1 yıldelimisin sen arkadaşım çocuk istemiyordun neden evlendin hem o bebeği kucağına aldığında tüm fikirlerin değişecek emin ol.
00 YorumlaO zaman sen bu dünyaya geldigine isyan etmelisin baban ananda senin sesinden çok rahatsız olmuştur yazık olmuştur be onlara sesin hep rahatsız etmiştir ne kadarda pişman olmuşlardır seni yaptıklarına
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılkafandan uyduruyorsun bence sen bunları trolsün ayrıca evliyim dmişşin korunmanın birçok yolu var eşine söylemeden ailene söylemen cok tuhaf sen istemiyorsun belki kocan istiyor konuşmadınız mı daha önce
00 Yorumla
+1 yılYapma bence yanı cocuga bakmak istemiyorsan bile cinayet işleme. Git bir cami avlusuna bırak ama yinede doğur. Vicdan azabı cekersın ama geri gelmez.
00 YorumlaKORUNCAN o zaman ! Senin 5 dk lık zevkinin bedelini neden daha oluşmamış bebek minicik canıyla ödüyor? Yapmayacaksın KORUNACAKSIN o zaman !
00 YorumlaSoru biçiminde olmayan paylaşım diye şikayet edin çok cevap gelsin diye xper almak için sorulan trol sorulardan birisi.
00 Yorumlacocgu degil beynini aldir gelmissin burada soruyorsun birde Allah sana bir hediyr bir lutuf gondermis
ama sen annelik duygusunu haketmiyorsun
bebek katilisin !!00 Yorumla
+1 yılher şeyden önce günah onun suçu yok ama yinede sen bilirsin. bunun ikna olunacak yanı yok maalesef
10 Yorumla
+1 yılbak düşünsene anne olacaksın ne mutlu sana o bebeğin günahı ne senin zevkin için o bebeği bulamayanları düşün..
00 Yorumla
+1 yılO zaman hamile kalmasaydın ! o çocugun hiçbir suçu yok
00 Yorumla
+1 yılBelkide çocuğun olması için son fırsatı tepiyorsun.
10 YorumlaSenin yapcak bişeyin kalmamış ama keşke zamanın annen de senı kürtajla aldırsaymıs
00 Yorumla
+1 yılBir severim demişsin bir sevmem demişsin baya çelişkili konuşuyorsun.
20 YorumlaKorunsaydın... Bunun gibi birçok yöntem varken burada ağlamanın faydası yok, kürtaj cinayettir evet bunu dinen söylemiyorum fakat karnında yaşayan bir canlı o
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBence doğur ondan sonra düşün bakamazsan bana verirsin ben bakarım ama büyüyünce vermem ona göre
20 YorumlaCan'ın kanın o senin, Doğdu mı tüm fikrin değişecek bence öyle deme
00 Yorumlaama bu yaştan sonra sana zarar. ilerde çocuk dogurmak için. birde bu piskolojiyi kaldırabilecekmisin
00 Yorumla
+1 yılDoğurduktan sonra fıkrın deısebılır buda sana tuyo olsun
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMadem çocuk istemiyon neden izin veriyon icine bosalmasına. s
20 YorumlaBöyle dusunme o çocuk doğduğu zaman bu düşüncelerinin hepsine yanlış düşünmüştüm diyeceksin
00 YorumlaSenin gibiler ölsün ya valla öl
10 Yorumla
+1 yılKeske korunmayi deneseydiniz
11 YorumlaAllahın verdiği cani alma çocuk katili olma
10 Yorumla
+1 yılAnne olmak istemediğini söyle
00 Yorumla- Devamını Gör (20)
Devamını Gör(65)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi