Doktora gitsem bu küçük şey için mi geldin der. Bilen varsa söylesin de nasıl gecer bu şey :( kötü görünüyo rahatsz oluyorum

benim küçük kardeşim gözündeki bu şey yüzünden kör oldu böyle küçüktü sonra ilerledi ve kanama falan başladı doktora kesinlikle git derim çok pişman olursun. fakat telaşta yapma aynı şey olmayabilir de.
ya korkutma :( :( :( :(
korkulacak bir durumu yok doktora gitmezsen kork sadece.
Bendede vardı geçti sakın elleme doktora gittim aynıaıydı patlatsam falan daha büyük çıkar
patlatmadim. doktor ne yapiyo gidince
Hiç birsey yapmıyor zaman la geçer diyor benki 1 yıl sürdü ama iz bilr yok sakın elleme ilaç ta sürme tehlikesi var
ne tehlikesi var?
yayilaniliyomus
yayilabiliyomuş
Bence karışma çirkinde durmuyor fla abartma sevgilin falan korkma ilerde geçer
insllah :)
İnşlh :)
Kolestrolün etkisi bunlar yediğin fazla kuruyemişler ve yağdan oluşuyor. Haftada 2 defa yüzünü buhara tut. Zamanla geçer ya da doktora görün aldırttır.
ciddi misin bilmiyodum. kuruyemis yiyorum cok evet. Tamam tutaym onun bir zarari yok demi :) yok be zamanla gecsin doktor mudehale etmesin bence dogal gecmesi dha iyi
saol :)
İncilik derlermis nasil gecer bilmiyorum bendede var bitane kucucuk seninki buyuk
buyuk degil bnce o kadar
Cevap
4Cevap
bendede vardı kapakta. 2-3 yıla kendiliğinden geçti. doktora görün istersen.
goruneyim de beni kovarsa.
ufak biseeey. bikac yıl once gttm kizarıyodm Doktor benim yuzumu ellerinin arasina aldi ve dediki kizarklik sana yakisiyo tatlim :D ve bunu soyleyen bir erkek
ay biri bu yuzden kör olmuş
Kendi kendine geçiyor bunlar elleme
annem patlat dedi ama ellemedim iz kalmasin diye
Yok kendiliğinden geçiyor unut onu 1 2 hafta sonra yok olur zaten
ama 2 aydan fazladr var
Bilemiyorum o zaman
Korkma yav ben gibi bir et parcasi
ama gecsin
ben takntli dgilim de annem kotu duruyo patlat dedi
patlatmadim
yağ bezesi kolay kolay gitmez o
of gercekten mi :( olsn ya bu na sukur
Benim de üst göz kapağında var ondan
yorumlari oku bak bir tanesi buhara tut dedi :)
hayır bak valla cildi sıkılaştırma ozelligi de var buharn. Olumsuz bisey oldugunu da duymustm da neyse
Beze o bence.
nasi gecer ve neden oldu sence
Nedenini bilmiyorum, benim ablamda da olmustu. Doktora gitti doktor kucuk ince bir seyle yaktı o yag bezesini, bidaha da cikmadi. Ama fazla beklersen yayiliyomus, seninki de her tarafa dagilmadan git bence doktora
oha yayiliyomuymus gercekten.
Yayiliyo evet. Doktor kendisi soyledi.
buhar banyosu mu yaptrym doktora mi gideyim
Doktora git😅. Bu doktorluk bir iş.
tamam :) ama yakarsa iz kaldı mi ablanda?
Hayir, iz kalmadi😄😊
saol :)
Rica ederim😄😊
et beni?
yok daha yeni cikti
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar