Yaklaşık 6 ayı geçiktir sol göz kapağımın üstünde hafif şişlik ve düşüklük hissediyorum. Ancak bu geçtiğimiz 6 ayda oldukça yoğun tempoyla geçen antrenmanlarım ve stressli yaşantım sebebiyle yorgunluktan dolayı olduğunu düşünüyordum ancak tatildeyken bile düzelmeyince, doktora gittim. Doktor, alerjik olduğunu söyledi ve göz damlası verdi. Yaklaşık 10 gündür ise bu damlayı kullanıyorum fakat gözümde herhangi bir iyileşme yok.
Böyle bitkisel falan da olur. Bildiğiniz bir çözüm yolu var ise, lütfen paylaşın.
Geçmiş olsun. Demlenmiş ılık çayın içine biraz pamuk batırıp gözünüze onunla masaj yapabilirsiniz. Temiz bir beze saracağınız buzu da gözünüzün üzerinde tutmanız iyi gelecektir. İnternette göz kapaklarıyla alakalı egzersizlerden bahsediliyor, onlar da işe yarıyor. :)
Peki şey. Ne kadar sürede geçer sizce? Gözlerim büyük biraz, dikkat çekiyor. Sokakta yürürken kimle bakışsam oraya bakıyorlar gibi hissediyorum takıntı yaptım. En kısa sürede geçmeli ya :/
Enfeksiyon olblr bir de çok fazla spor yaptıysan kaslar birbirine bağlı olduğu için göz kasını da etkilemiş olablr ondan enfeksiyon bile kapmış olablrsn...
En İyi Cevaplar