4 senelik ilişki. 3 4 ay nişanlımla sürekli kavga ettik. her sorunda sen suçlusun dedi allah belanı versin dedi sen insan dglsn dedi türlü türlü şeyler söyledi. ağzına geleni söylüyo ve brakmıyo beni. bende doktora gittim bugün.2 tane ilaç verdi. bi ilaç sakinleştiriciymiş.olaylara karşı sakin oluyomuşsun. diğer ilaçta hayata karşı istekli olmakmış. hani mutsuz olmamaymış.ben en ufak şeyi kafama takan briyim. sizce fayda eder mi
Cevabın nedir?
eder ama kokten degil. yani, sen kendi ozu sorununu sen cozmelisin, halletmelisin. is sende basliyor. anlatigina gore, o nisanlin anlayisli kisi degil. ilk basta o probleminle ugras. nisanlin degissin ya da bence karismak istemem sizin ozel iliskinize ama sagliksiz geliyor bana. ya duzelsin ya da ayrilin. evlenmeyin. eger baslangic boyleyse, bakalim sonununz nasil olacak? bence hos degil. son karar yine sende bitiyor. ii dusun. artisini ve eksigini dart ve ona gore adimini at. sinirli birisine benziyor nisanlin. kendine hakim olamiyor, saygisizdir. insan nisanlisina hakaret etmemeli eger deger veriyorsa, seviyorsa. ona her yonden yardimci olmali. bende psikiyatri ilaclari kullandim ve hala da kullaniyom ama en az dozunda. dozu az oldugu icin benim beynimi tamamen uyusturmuyor, beynimi uyutmuyor deyim artik. bunlar hep bir sure icin gecici faydasi var. aslen en onemlisi sen hayata hos, olumlu bakmayi ogrenicin. bunu sadece sen yapabilirsin. dene, kendine inan ve guven. basarirsin. ben tavsiye ederim, gorusunu degistir. pozitif ol ve inan hersey oldugunu gidiyor, variyor. insanin elinde 50% var oburu de diyelim kismet, nasib. sana basarilar, mutluluklar dilerim.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Sorun sende degil ki ilaç kullanması gereken sen degilsin. o adamdan ayrrılmazsan kendini 10 sene sonra 2 cocukla ortada kalmıs dul ve hayattan sogumus bı kadın olarak bulacaksın. yapman gereken cok net. kımse kısılıgını yada kısılıksızlıgını kolay degıstırmıyor. vazgec. kolay gelmesede vazgec.
10 Yorumla
Bilim İnsanları Doktor Bir Kılıkta Sapasağlam,Herhangi Bir Hastalığı Olmayan Bir Adama 'Karaciğerinde Tümör Olduğunu Ve Kurtulmanın İmkansız Olduğunu' Söylemişler.Adama Birkaç Test Yapması İçin 5 Ay Sonra Gelmesini İstemişler.
Adamın Psikolojisine Öyle Bir Yerleşmiş Ki Bu Tümör Meselesi Adamın Hiçbir şey Olmayan Karaciğerinde Bir Süre Sonra Tümör Oluşmuş.5 Ay Sonra Gelmiş Ve Bilim İnsanları İstediklerini Gördükten Sonra 'Karaciğerindeki Tümör Yok Olmuş ' Demişler Adam Sevinerek Gitmiş Ve 5 Ay sonra Kontrol İçin Gelmesini İstemişler. Adam Geldiğinde Hakikaten Tümörün Yok Olduğunu Görmüşler.
Demek İstediğim İlaçlar Palavra.Hele Hele Psikolojik Olanlar.(Bazı İlaçlar İstisna)
Sana Verir 'Sakinleşirsin' Der Ve Sen De İlacı Kullanırsın Fakat Öyle Bir İnandırmışsındır Ki Kendini İlaç Hiçbir Etki Göstermez Ama Sen Yine De Sakinleşmiş Olarak Görürsün Kendini.
Herşey İnsanın Kendi Psikolojisi...01 Yorumla
bence o ilaçlara hiç başlama ben asaı yukarı on senedir kullanıyorum ve artık resmen bagımlısı oldum onlar olmadan rahat edemıyorum hastalıklarım daha da artıyo o yuzden yol yakınken hıc kullanma derım ayrıca senı seven bı ınsan bu tur hakaretler ıcerısıne gırmez bence tabı senın kendı kararın önemlı ama bu ılışkıyı bıtırmelısın
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
47
Cevap
54Cevap
eğer davranış bozukluklarına yol açtıysa bu durum psikiyatriste alanında uzmansa ne derse yap derim. benim panik atağım vardı başlangıç safhasıydı.. bende senin gibi hassas bi insanım ki zaten böle olduğum için böyle çabuk psikolojikmen yıkılmaya meyilliyim..ve 1 buçuk sene kullandım. ilacı düzeldiğimi anladıkca doktor dozunu azalttı ve bıraktırdı şuanda panik atağımda gecti ve ilaçtta kullanmıorum. allah razı olsun o doktordanda.. yani demek istediğim doktorlara güven micen de kime güvenicen onlar zaten sen düzeldikce dozunu düşürüolar ama en önemli şeyde seni mutsuz eden etmenleri ortadan kaldırman..sevdiğin çocukla ayreılman çok zor bi karar burda sölemesi basit oyuzden otur durumunu anlat seni hala anlamıosa evlenme kesinlikle bi müddet görüşmein onu o şekilde cezalandır.. sora pişman olduğunda da değişmiosa bitir bence.
00 YorumlaÖncelikle çok geçmiş olsun.
Keşke ayrılmak buraya yazdığımız gibi kolay olsa. Malesef zaman ilerledikçe eğitimimiz kültürümüz arttıkça güçlü kadınlar olacağımıza daha da güçsüz ve bağımlı oluyoruz. Tehlikelere tacizlere daha fazla maruz kaldığımız için daha fazla güvenmek daha fazla korunmak istiyoruz. Ama karşımıza yanlış insanlar çıkıyor. Nişanlın da senin için yanlış bir insan güzel kardeşim.
İlaçların faydasını muhakkak göreceksin. Allah yardımcın olsun ve güç versin. Umarım bir gün yanlışından dönecek gücün olur ve karşına gerçekten doğru bir insan çıkar.00 Yorumlao ilaçları kullandığında nişanlın değişecek mi? kendine yazık etme nişanlından inan bir sürü önce sen kendine değer vermeyi bil ki karşındaki de sana değer versin sen kendini bence eksik hissediyorsun nişanlının yanında hayatını birleştireceğin insanla eşit olup birbirinizi tamamlamalısınız ama bu mümkün görünmüyor nişanlın seni kendinden aşağı görüyor böyle insanla bir adım bile atmamalısın çünkü sen hep bir adım geride gideceksin karar senin biz ne dersek boş ama ben senin yerinde olsaydım o ilaçları kullanmayı bırak doktora bile gitmezdim bana bu şekilde zarar veren insan benim yanımda varla yok arasıdır yani olmasa da olur.
00 Yorumla
+1 yılarkadaşım madem sürekli kavga halindesiniz peki neden o adamla hala nişanlı kalmaya zorluyorsun kendini ve bir sürü doktorlar kimyasal ilaçlarla uğraşıyorsun. derdin ne. ayrıl gitsin. sen kendine düşmanmısın. neden eziyet ediyorsun. daha nişanlı iken hakaretler arşa çıkmış. böyle iken evlilik olur mu. evlilik saygı gerektirir. hakaret oldumu evlilik biter. bırak gitsin
20 Yorumlaokuduğumda tek düşündüğüm şey nişanlının söyledikleriydi daha evlenmeden sana böyle şeyler söylemeye başlamış evlenince ne olacağını zannediyosun ya bunu yazma gereğini şuan kendimde buluyorum çünkü annem ve babam boşanmanın eşiğindeler ve sebebide bu hakaretler o bu hakaretlerin getirdiği soğumalar nefretler eğer problem sendeyse kendini toparlamadan bi evlilik yapma çünkü boşanır kalırsın benden söylemesi
11 Yorumlaya inanma ilaçlara hiç bi faydası olmuyo bağımlılık yapıyo sürekli uyutuyo ruhsuz oluyosun bişeye ne gülebiliyosun ne ağlayabiliyosun bence sen bu ilaçları kullanıcağına nişanlından ayrıl böyle insan mı olur herşeyde seni suçlu bulan seni aşağılayan insan yerine koymayan bugün bunu yapan yarın neler yapar evlenince kesin boşanırsınız evlenip ayrılmaktan iyidir nişanlanıp ayrılmak bırakmıyosa da ailenle konuş gerekirse ailesiylede konuş
00 Yorumla
+1 yılAntidepresan ilaçlar yerine omega 3 ve arı sütü kullanın ayrıca Çin tarçını, portakal kabuğu, Madagaskar karanfili, Jamaika’dan yatıştırıcı baharatlar, zencefil, rezene, papatya, böğürtlen yaprakları ve Aloe vera çiçeğinin karışımlarından oluşturularak hazırlanan bitki çayı size çok yardımcı olacaktır.
00 Yorumlaben şahsen tanık olmuşum böyle bir hastaya ve ilk gittği doktorun verdiği ilaçlarla kafayı yedi az daha ama başka bir doktor vardı allah ondan razı olsun 10 günde iyi etti valla.. bi de ilaçlardan biri şu an 570 lira sakın kimse uyuştucu falan anlamsın ve ilaçın isminide istemesin zaten doktordan başkasına bu ilaçı vermiyorlar
00 Yorumlacanım tecrübeli olarak konusuyorum, psikiyatri ilacları yalnız ama yalnız beyni çürüterek seni unutkanliga sürüklüyor dogru düşünemiyorsun.unutkan olunca da haliyle bi seye takamıyorsun unutuyorsun...sevgiline gelince inanır mısın bilmiyorum ama seni sevdiginden oyle yapıyor.arkadaslar arasında da böyle olur.insan sevdiginin herseyine takar, herseyi gözüne batar.onunla uzlaşmaya bak ve bu hakaretlerinden rahatsız oldugunu onunla anlasmaya çalıştıgını söyle.
00 Yorumlailacına göre fark eder.kimisi bağımlılık yapar,uyku yapar kimisi hiç uyku yapmaz,bağımlılık da yapmaz.bilen birine birebir sormalısın,yani bu işin içinde olan birine.eczaneye sor mesela? ve doktor seni 5 dk dinleyip mi verdi bu ilacı yoksa birtakım testler yaptı mı? geçiştirmek için vermişse,fazla ilgilenmeden vermişse başlamanı önermem
00 Yorumlabu antidepresanlardan oldum olası nefret ederim eski kız arkadaşımda boni bon gibi kullanırdı , bence kullanma onlar kafa yapar sadece yaa reçeteli uyuşturucu bence... ben onun yerine bira votka içiyorum... kavga o duruma geldiyse evliligi düşün ona göre ayrılma yada devam kararı ver bence..
00 YorumlaO ilaclari icme... care cok net: o adami uzaklastir kendinden... onla olmaz zaten anladigim kadariyla... gelecegine yazik etme eger onla olmaya devam edersen birak ilac icmeyi gozetim altinaalinirsin mazallah... saglikli bir iliski bulman ve kurman dilegiyle...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılburdaki tüm cevaplaı okudum. ben bir sene kullanıp bırakan biri olarak kesinlikle kullanamanı önermem. dozu düşükte olsa bir süre sonra bağımlılık yapıyor. O ilaçlar olmadan başka bir yerde kalamıyorsun.Bi kere içmeyi unutsan aynen uyuşturucu bağımlıları gibi krize giriyorsun, titireyip, soğuk soğuk terliyosun, başın ağrıyor. ve en kötüsü sadece senin beynini uyuşturuyor, düşünmeni engelliyor. dün ne yediğini bile hatırlayamaz duruma geliyorsun zamanla. bence başlaman hata olur.
00 Yorumla
+1 yılsakın o ilaçlara başlama.. direk psikologa git. biraz pahalı ama konuş saatlerce dök içini. o da sana terapi uygulasın. o ilaçlara başlayınca mallaşcaksın bi süre. daha sonrada alışacaksın onlara yıllarca kullanmak zorunda kalıcaksın. bizim doktorlarımız hemen ilaç veriyolar. bi seni mallaştıran o sakinleştiriciyi, birde cesaret ilacı veriyolar o istekli olmanı sağlayan ilacı... sakın başlama diyorum...
00 Yorumlabir psikoloğa gidip kafana her şeyi takma davranışının altında yatan sebepleri irdelersen kalıcı çözümlere kavuşursun. ilaçlar hastanın atak dönemlerinde fazla zarar vermesini yada görmesini engellemek içindir.
00 Yorumlatek bildiğim bu tarz ilaçlar başta iyi gelir . Sonrasında bağımlılık vs vs vs. Zamanında ben de kullandım bir yığın yan etkisi var. Ki en kötülerinden bir tanesi kıllanma, diğeri kilovsiye . Hiç tavsiye etmiyorum
00 YorumlaSağlık konusunda 575 cevap paylaştı. ilaçlar hayata daha pozitif bakmanı sağlıyor ama önemli olan problemi ortadan kaldırmak yani nişanlını. nişanlının sana davranış şekli değişmediği sürece ilaçlarla sadece leyla gibi dolaşıp sorunları önemsiz görürsün
00 Yorumla
+1 yılmal gibi dolaşmak istemiyosan içme yeni yazdı bana da bi sürü ilaç. içmiyorum dışarı çık biraz farklı uğraşlar bul ilaçlar sadece o anı kurtarıyo senin sonrası içinde güçlü olmayı öğrenmen gerek eğer ayrılmayı düşünmüyorsan
00 Yorumlaters yada sorunlu bir ilişlkiyse ki öyle gözüküyo ilaçla o ilşkideki
belirtilerle başa çıkamazsın sana kökten tedavi lazım yani ilişkiyi düzeltmek. huzuru ilaçlar vermez sadece destekler00 Yorumlaediyomuş... benim bi arkadaşıma etmiş... allah razı olsun o ilacı üreten firmadan diyodu en son görüştüğümzde... ayrılmak üzerelerdi.. şimdi evlenmeyi düşünüyolar
00 Yorumla
+1 yılbence o cocuktan ayrıl psikolojini bozmuş resmen haplara gelince hiç kullanmadım ama sadece uyutr boş bakmanı saglar hayata bence içme ama sen bilirsin :/
00 YorumlaFayda edermi bilmem cunku dusunce seklini deistirmezsen faydasini zor gorursun..ama bence asil tedavi olmasi gereken nisanlindir..o ne bicim konusuor senle oyle..şu an sana saygisi olmayanin evlenince saygi bekleme ondan..
00 Yorumla
+1 yılNişanlın daha evlenmeden bunları söylüyosa evlenince şiddet görürsün benden demesi.Bence ayrılmalısın ondan.O sözleri nasıl alttan alıp onunla çıkıyorsun sen öyle
00 Yorumla
+1 yılTerapisiz olmaz bu bir.
İkincisi sordugun soru ya ben kanser oldum ama ilac kullanmayayim, kemoterapiye girmeyeyim gibi bir sey. Tip mi okuduk biz? Hayir. Ee yani. Adam okumus bitirmis. Ustune uzman olmus. Bir zahmet bizden iyi biliyor.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHaline çok üzûldûm yanında olup seni teselli etmeyı çok isterdim.anlaşamıyorsan ayrıl bence düşünme bile bu konuda .Hiç bir şey senin mutlulugundan daha önemli degil. Kendini umarım iyi hissedersin en kısa zamanda . Kötü bir erkegi seçmisşin . Keşke bunlar yaşanmasaydı.
00 Yorumla
+1 yılEn iyi ilaç yakın dostlarındır. Kafan dağılır. Yeni tanışabileceğin insanlarda bazı şeyleri unutabilmene yada oyalanabilmene fırsat tanır.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsaç döküyo antidepresnlar kullanma mallaştırıor bi de hiç bişe içi üzülmeye değmez bu dediklerimi sonradan anlıycan iş işten geçecek keşke herkes işin içindeyken olayların doğru mu yanlış mı olduğunu anlıyabilse
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılaldığın ilaç ne prozac mıı
+1 yılya seni daha beter eder o ilaclar.Sakin icme ayrica böyle bir nisanli ilede hala birlikteysen ailene durumu söyle ayril. ne demek birakmiyor.
00 Yorumla
+1 yılsenin ilaca değil konuşmaya dertleşmeye içini boşaltmaya ihtiyacın var. o ilaçların o etkileri verme sebebi beynini oyuşturması bence fazla kullanma
00 Yorumlaantidepresanlar beyni uyuşturup aptallaştırmaktan ve uyku vermekten başka bir şeye yaramıyor. oysa senin en çok aklına ihtiyaç duyduğun zamanlar. boşver onları.
00 Yorumla
+1 yıldüzeleceğine kendin inanırsan ve düzelmek için istekli olursan ilaçların faydası olabilir. Sonuçta her şey kişinin kendisinde başlar senin istemen önemli
00 Yorumlabende kullanıyorum ama onları kafana göre alıp kesme sakın düzenli olarak doktora gözük
04 Yorumla
Soran+1 yılkılo yaptı mı ?
Soran+1 yılbana dedı iştah varmı. moralım bozuk olunca cok yerım dedım ona goremı verdı acaba
inan bir süre sona faydasını görüyosun etkisi olmuyorsa belli bir sure sonra doktora gidip ilacların mg yükseltebilirsin ama dikkatli ol uyku ve kilo yapıyor arkadaşım geçmiş olsun inşallah kurtulursun en yakın zamanda
00 Yorumla- Sağlık konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBen de depresan kullanıyorum faydasını gördüm ama öyle hissiz falan olmuyorsun öyle mucizeler bekleme yani.
00 Yorumla Papatya iç. Günder 3 bardak. İnan bana faydası oluyor. Bende aynı dertten aynı şekilde ilaç almıştım. sadece budala gibi yapıyor. Papatya sakinleştiriyor çabuk sinirlenmiyorsun :)
00 Yorumla
+1 yıl"Allah belanı versin" 5 yıllık sevgiliye söylenecek söz haline geldiyse vay sizin evliliğinize...
00 Yorumla
+1 yıl10 YorumlaDüzenli kullan,bırakırken de doktor gözetiminde bırak faydasını görürsün.Yan etkisi falan olursa yine doktora gidip belirtirsin.
00 Yorumlasen içme ilaçları nişanlın içsin... yada direk bırak böyle birini. niye birliktesin ki sürekli sorun çıkaran biriyle .. şu kızları hiç anlamıyorum.
00 Yorumlaözelden ilac adlarını ögrenebilir miyim. benim kullandıgım beni sadece uyutmaya yetiyor acıkcası
00 Yorumla
+1 yıletmez kesinlikle salak saf gibi olursun teyzem kullanmıştıda :(( iyi bi ark dertleşecegin biri o ilaçlardan daha faydalı :((( üzülme jayırlısı nasipten öte yok :(
00 Yorumla
+1 yılben o sakinleştiriciden kullandım 2-3 sene de bi değişiklik olmadı hep aynı sinir tek fark çoık uyutuo olması sözde uyutarak tedavi ediomuş da diğerini bilmiorum
00 Yorumlailaçları kullan diyemem ama mutlaka bir psikolojik destek al
00 Yorumlahala o insanla nasıl birlikte oluyorsun bırak onu.ilaçları da kullanma.doktor tabi ilaç verir seni düşündüğünden değil ilaç firmasını düşündüğü için.
00 Yorumla
+1 yılbu işler ilaçla olacak işler değil. 4 sene diyorsun dile kolay geliyor ama dolu dolu 4 sene bu .. Mutlu yada mutsuz iyi yada kötü. Temele bakmak lazım demekki sağlam zemine oturmamış ... Konuşarak halletmeye çalış ilaç sağlığa zararlıdır
00 Yorumlakullanma sakın mayıştırıyor beyni ve bedeni salak gibi oluyor genç yaşta haplara tutunma
00 Yorumlabence nışanlından ayrıl. senı daha evlenmeden sınır hastası ettıyse,evlendıkten sonra ne olur bılmıyorum.
00 Yorumlaanında etki etmez en az iki hafta geçer bende kullandım bir ay sonra başladı etkisi bide sakın düzensiz kullanma saati çok önemli
00 Yorumla
+1 yılilaçların adını söyler misin nolur. bende istiyorum ihtiyacım var
00 Yorumla- Sağlık konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılTabi ki faydası olur ilaçların düzenli kullanım da.Aksatmadan kontrole git ama doktora.
01 Yorumla- +1 yıl
İlaç isimleirn ne bu arada?
+1 yıladamın adresini ver tesseli edelim o ne haldedir kim bilir ...
00 Yorumlaben ılaco tasvıp etmıorm bagımlılık yapıyor ılaclar
00 Yorumladüzenli kullanıp doktorada gidersen faydası oluyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıloyle biriyle evlilik yapmak istediginden eminmisin :S
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsana karşı neden saygısız olduğunu hiç düşündün mü ilaçlara gelince evet işe yarar insanların sıyırmasına çok yardımcı oluyorlar
00 Yorumlapsikiyatriye giden biri olarak, verdiği ilaçlar halsizlik yorgunluk yapıyor tavsiye gitme
00 Yorumlaçook dikkat et aklını kaybetme ve çok uyursun söyleyim ...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇok uyku yapıyor bir arkadasım 2 sene önce depresyona girmişti , psikiyatri ilaçları kullandı iyi geldi düzeldi ama ilaç kullandığı sürede çok uyku yapmıştı
00 Yorumlafazla uzun kullanma güçlü ol.seni yoran seylerden uzak dur
00 Yorumla- Devamını Gör (41)
Devamını Gör(86)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı