Arada grip olduğumda horlamamdan rahatsız olup uyanıyorum(grip olduğum için horlama söz konusu oluyor).
Sizde var mı böyle bir durum?
Sizde var mı böyle bir durum?
ben bazen uykudan sıcrıyorum rüyada bi yere basıp düşüyo gibi olunca, horlamayla alakası yok ama hani uyku diyince aklıma bu geldi bu cevap olurmu sayılırmı O_o
O değilde ben bazen ıslıkımsı bir melodi çıkarıyormuşum.
Hoooohj ppiiiiiiişşşşş
Genelde horlamam hatta hiç horlamam arada "mırr mırr" tarzı sesler çıkardığım oluyor ona uyanıyorum..
Cevap
13Cevap
kendi horultusundan uyananı şuan burda görüyorum:))
Uykum hafif.
uyuduktan sonra adım söylenmediği sürece uyanmam kolay kolay
horlama diyip geçme.bazı hastalıkların habercisi olabilir.
hadi canım sen de
off ya detayı okudun mu?konuşuosn ordan bilmiş bilmiş.
Zaten grip(bir hastalıktır kendisi) olduğumda horladığımı söyledim.Yani bi hastalıktan dolayı horlamış oluyorum.Grip geçince horlama da geçiyor.
bak grip olduğun zaman burun akıntısı oluyorsa ve bu ters akıntıya dönüşüyorsa horlama yapar.bunun da anlamı burnunda yada genzinde bi problem olduğunu gösterir veya gripten dolayı bademciklerin iltihaplanmıştır oda horlama yapabilir.sonuçta birbirleriyle bağlantılı.sadece olay grip bunu tetikliyor.anlatmak istediğim bu evladım.
Ben horlamam ama babam horlar bide sayiklar bana der bırak su amk kemanini die sayiklar :)
yok ben uyudum mu hayat orda bitmiştir benim için :D
Yok ben horlamam :::::
ben uyanıyorum kendi horlamamdan :(
Horluyorum diye alt dairenin kirası ucuzmuş.
Uyurken kendi horlamanı nasıl duyuyorsun?
Birisi sana uyanman için seslendiğinde nasıl duyuyorsan, ben de öyle duyuyorum ve uyanıyorum.Uykum çok hafiftir.
Evet.allahtan sadece gripken yaşadığım bi durum.
komşular uyanıyorda ben uyanamıyorum henüz
grip oldugumda olmustu
uyuyamayanlar düşünsün ben keyfime bakarım
zannetmiyorum kimse duymaz horlamasını :D
Yanlış.
bir uyuyorum top atsalar uyanmam
ben olmadım hiç
Horlamam :))
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar