Ne yapabilirim? Yardim lutfen. her iki tirnakta kazaya maruz kaldi. biri bisikletin konusmacinda kaldi arkada otururken. digeri de bavulu yaparken ayagim bavulun altindaydi ve Annem bavulu kaldirdiginda tirnak yerinden cikti. Ve inanilmaz cok aci cektim her iki durumdada. Nekadar sansizim 😔
Tamamen düşmeyen ve renk değiştiren tırnaklar doktor tarafından çekilir. Tırnağın evde ya da kuaförde çekilmesi kesinlikle önerilmez. Aksi takdirde köke zarar vererek, bir daha tırnak çıkmamasına sebep olabilirsiniz. Çekilen tırnağa oksijen tedavisi uygulanır. Doktor tarafından verilen ilaç ve kremler kullanılarak tırnağın sağlıklı ve hızlı şekilde yeniden uzaması sağlanır.
Dikkat edilmesi gereken noktalar nelerdir?
Bu süre boyunca dar çoraplar ve dar ayakkabı giymekten kaçınılmalıdır. Sıkma nedeniye ayağın ve tırnakların hava almasını engelleyecektir. Sert oyunlar oynamaktan ve zarar verecek hareketlerden kaçınılmalıdır. Örneğin, futbol oynamak. Bayanlar topuklu ayakkabı giymemeye özen göstermelidir. Topuklu ayakkabı parmakları öne doğru iterek o yöne baskı olmasını sağlar.
estetik açıdan soruyorsan , önemsiz bir ayrıntı.. sevmediğin birisine , tırnağım olamazsın deyip onları göster.. oturup ağlasın :D .. neyse , şaka bir yana.. gerçekten önemsiz.. zamanla normale dönecektir diye tahmin ediyorum.. olmasa da , ojeni sür olsun bitsin.. sürmesen bile , seni seven erkek onu görmez bile emin ol.. bu bir çirkinlik değil.. benim de bir kez tırnağım tamamen koptu.. bu şekilde çıktı baştan.. sonra eski haline geri geldi.. uzadıkça yavaş yavaş.. üzüülme ya da kafana takma.. gerçekten önemsiz. başparmaklarının sevimliliği yeter :D
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Cok gecmis olsun kuzum.. ayaklarina bakim uygula. Eger cekmek istemiyorsan veya cektiremiyorsan. Hic onemli degil biliyormusun? Bunu aklina bile takmaya degmez.
En İyi Cevaplar