Hiç sinir krizi geçirdiniz mi? Geçirdiyseniz nasıl bir şeydi?1
Geçirdim
Geçirmedim
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sandalyeler havadaydi, kendimi kaybetmistim.. pencereye yumruk atmistim kolum parçalandigi halde bişey hissetmemistim, çığlık atiyordum sinirden zaten uyandığımda hastanedeydim. Çok Zor ya sinirlendigim anda uzaklaşıp gitsin diyorum herkese. Zor sinirlenirim ama çok zor.. ben ortamdan uzaklaşır giderim eğer saygı duyduğum biri ise beni sinirlendiren.
geçirdim sinirden beynin uyuşuyor yavş yavaş baygın gibi oluyorsun dünya dışına çıkıyorsun uyandığında ne olduğunu ancak 30 saniye ya da 1 dk sonra hatırlıyorsun hatta uyandığında konuşmayı unutuyorsun ne olduğunu unutuyorsun karşında tv varsa yabancı geliyor mesela , adını koyamıyorsun ama artık sağlamlaştım galiba bayılmıyorum artık
O zaman farklı çeşitleri var bunun. Geçmiş olsun bu arada.
sağol çok eskiden oluyordu bunlar şimdikine sinir krizi denirmi bilmem ama şimdide ağlayarak yastığı ağzıma tıkayıp bağırarak geçiştiriyorum sonrada uyumuş oluyorum
Hayır, geçirmedim ama çok sinirlendiğimde duvara yumruk atarım. Onun acısı zaten yetiyor ^_^
depresyona bağlı sinir krizi geçirdim bir gün Hastanede acilde yattım
Peki nasıl oldu? Kırıp doktün mü ağlama krizlerine mi girdin? Ne oldu yani?
kırıp dökme yoktu sadece nefes darlığı vücutta oksijen miktarının azalması acilde yatarken sanki şeytan çıkartıyorlarmış gibi ani yataktan kalkıp yatmalar nefes alamama sanki yolun sonu gelmiş gibi hissetmeler.
Bu durum gün boyu yarım saatte bir tekrarladı taki vücut serumlarla birlikte verilen ilaçlara tepki verene kadar.
Anladim. Peki, teşekkürler.:)
rica ederim :)
eig için teşekkür ederim
Rica ederim :(
Yanlış ifade :)
Cevap
23Cevap
Geçirdim zaten kriz geçirince kendinde olmuyorsun hani o yuzden nasıl birşey oldugnu hatırlamıyorum tam olarak :D
Yok ya geçirmedim. Sinirlenmek yerine sinirlendirmeyi seviyorum :)
İnsanların %99 u ergenlik dönemlerinde sinir nöbetleri / krizleri geçirmektedir. Bu insan doğasında olan bir şey ne yazık ki. Hoş bir durum değil, fakat illa ki herkes belli bir dozda yaşıyor.
Aklımı kaybetmedim lakin koltuk falan devirdim. Az biraz saclarimi yoldum ama elime hiç gelmedi. Demek ki iyi yolmamisim. Aklım yerinde ya hani..
Olduğu kadar 😅
Yok be ne alaka hatta tam tersi bazen küçük dağları değil büyük dağları da ben yarattım hissiyatına kapılıyorum inanılmaz mutluyum.
Ne güzel :)
O an etrafindaki hic bir seyi algilayamiyosun bir kere oldu benimde. Her seyi kirip dokmusum. bir de asiri bir guc geliyo sana karsinda kim olsa yerle bir edebilirmissin gibi.
Hmm anlıyorum 😕
Her gecirdigimde en az 3 4 binlik teknolojik alet kiriyorum gozum donuyo baskalarininda canini yakmak istiyorum
Ölüm gibi bişeydi ama ölmüyorsun. İçinden bir sen daha çıkmak için içini yırtar gibi..
😕😕
kriz denebilir mi bilemiyorum ama kendimi çok kötü hissettiğim zamanlar oldu
Cok degisik birsey ben odamin kapisini kirmisim sonradan soylediler 😂 hicbirsey hatirlamiyorsun cigliklar ortaligi yikiyosun kirik esyalar felan iyi yani
Çünkü engelli ve sorunlu olduğum için insanlar benim yüzümden hep korkuyor ya da bakarken rahatsız oluyor sanki ben bir türk askerini öldürdüm sanki * böyle dünyayı ya :(
ben öfkeli bir insan degilim ama biraz kızan birinim ama öfkelenip kırıp sacan bir insan degilim.
Sınıfta geçirdim titremeye başlamıştım elimi sıkmışım baya hocalar falan zor açtı çok kötüydü
Geçirmedim sakin bir yapım var zaten geçirceğimide sanmıyorum.
Çoğu zaman tam detaylı hatırlayamıyorsun ki.
bayılmak falan değil de, sinirlendiğim oldu.
Ee tabii hepimiz bir şeylere dsinirleniyoruz :))
aşırı sınırlencek kadar önemsemıyorm ınsanları
Geçirmedim o nasıl oluyor
Bilsem :)
GEÇİRDİM..
1 GECEDE saçlarımı beyazlattım.
Geçirdim çok geciririm hemde
O asamaya gelemedim henuz 😁
Geçirdim. Karakolda bitti sonu
Geçirmedim ne kascam l*n kendimi :P
Geçirdim ve yaptığım puding olmadı diye.
Normal pudinglerden değildi o
İnsanın gözü hiç bisy gormuyoo
Düzenli olarak geçiririm.
Hı çok çok cksbckwbdk
Geçirdim. 1 hafta hastanede yattım
Gözün bir şeyi görmüyor.
geçirmem ben hayatın güzel yanlarıyla ilgiliyim
aklima melek subasi geldi ahahahahaj 😂😂😂😂😭
en yakını dün dü.
geçirdiğimi sanmıştım :)
gecırmedım..
geçirdm gibimsi