Koltuk altımi almaya çalışırken epilasyon aleti benimi kavradı 😩 Tenimden ayrılmadi ama yarısı kopmuş, kanıyor da.. Annem de tutturdu "ben kopunca azar" diye 😕 ne demek onu da bilmiyorum. Kanıyor da korkuyorum 😯
Ne yapabilirim?
Arkadaşlar epilasyon aleti Ben'imi kaptı ne yapacağım?
Öncelikle geçmiş olsun. Panik yapma. Ben ve çevresini güzelce enfeksiyon kapmaması adına temizle. Hatta imkanın varsa atla git acil dr'una bırak dr temizlesin, gerekeni yapsın. Her kopan et beni ilerleyen zaman diliminde kötü bir şeye çevirecek diye bir kaide yok. Ama sen gene de tedbiri elden bırakma. Can korumayla yaşanır.
Doktora git. Çünkü ben derinin bir yerde toplanmasıdır ve kesildiğinde veya koptuğunda zamanla kansere yol açabilir diye okumuştum bir yerde. İstersen internetten iyice araştır.
En basta bene vurmussun heralde, tuyler duruyor :/ Gecmis olsun, kanamasi sabaha kadar durmazsa doktora git
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Aynen makineye alışkın değilim bende en son da daha koyduğum gibi kavradı bende tirstim bıraktım 😐 ama onlar küçücük tüyler salak flash yüzünden öyle gorunmusler 😭
Ufo kızım saccmalama ya ben benimi tırnak makasiyla kesmistim bir kere yemin ederim bak ergenlikte kanadı baya bir baktım bir kaç gün sonra yeniden çıktı eskisi gibi oldu bişey olmuyor yani benimkide böyle et bendi bunun gibi takma bile
Büyük değil ki çok yakından çektim diye öyle hem yarısı gitti derken derimden ayrıldı demek istedim yoksa yerin de. Neys3 Özür dilerim midenin bulandirdigim için ✋
En İyi Cevaplar