Arkadaslar kafayi yiyecem, yarin kan vermeye gidecem fakat bekleyemiyorum, penisimin ust bolgesinde kahverengi bir suru sivilce gibi seyler cikti 10-15 gun oldu cikali. internete aradim ama birturlu bulamadim. lutfen varsa birisinde de boyle birsey yazsin nedir bunlar?
Kardeşim korkmana gerek yok aids degil bu. Ayni sey bendede cikti dermatoloji uzmanina gittigimde ise mollaskum hastalığı dedi, bolgeyi soguk bir tup ile yaktı ve merhem ile cinko hapi yazdi. tedavi edilmese bile 6 ila 12 ay arasinda kendiliginden iyilesen bir hastalik ama yinede bir uzmana gorunmeni tavsiye ederm. Gecmis olsun.
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bir an önce git benim arkadasimda da vardi aidsin belirtisi bu su an aids arkadaşım ama erken evre olduğu için antiviral ilaçlarla kontrol altinda tutmaya çalışıyorlar umarım değildir ama aynısı onda da vardı. Allah şifa versin :(
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ayni boyle miydi? Yani kahverengi koparinca kaniyor, peki erken teshisle ne oluyor olecek miyim?
En İyi Cevaplar