40 kiloyum. eczaneci ilacı verdi. Akşam tok karnına 2 ölçek desi ama ben sabah ve akşam 1 er ölçek içicem daha ikinci günüm. Sipraktin kilo aldırır mı merak ediyorum. bide sabah aç karnına keçi boynuzun yiyorum ne tavsiye edersiniz? Sipraktin şurup ne işe yarar biliyor musunuz?
Doktorların ve eczanelerin çok fazla önerdiği sipraktin şurup hakkında daha önce kullanan biri olarak biraz bahsedebilirim.
Sipraktin Şurup Nedir?
sipraktin şurup nedir kilo aldırır mı?Sipraktin isimli şurup, şurup şişesinde üretilir ve eczanede şuruplar kategorisinde satılır. Bu şurup öncelikle alerjisi olan kişiler için üretilmiştir ve alerjik kaynaklı hastalıkların tedavisi için kullanılır. Ürtiker, egzama, alerjik deri hastalığı, nörodermatit, anjioödem, alerjik rinit, alerji kaynaklı burun akıntısı, ilaç ve besinlere bağlı alerjik deri ve sindirim yolu, reaksiyonları, su çiçeği, kaşıntı, göz sulanması, kızarıklık, göz yanmalarında kullanılan şurup formunda bir alerji ilacıdır.
Sipraktin Şurup Ne İşe Yarar?
sipraktin şurup kullananlar yetişkinHer ne kadar yukarıda sağdığım hastalıklar için kullanılsa da, bu şurubu kullananlarda zamanla iştah açılması tespit edilmiş. Bu nedenden dolayı başta uzun yıllar alerjisi olan kişiler için kullanılırken, daha sonra iştah açıcı ilaçlar kategorisinde yerini almıştır.
Kilo Almak İçin Sipraktin Kullananlar Neden Kullanır?
sipraktin şurup ne işe yarar kilo aldırır mı?Daha çok iştahı olmayan çocuklarda kullanılır. Çünkü Sipraktin şurubu iştahlarının açılmasına yardımcı ve destekleyici olur. Yaşıtlarından zayıf olan, iştah kaybı yaşayan veya doğuştan az yemek tüketen çocuklar için gıda takviyesi olarak tercih edilir. Sipraktin şurubunu kullanan çocukların iştahının kısa bir süre içerisinde açıldığı ve ayrıca hızlı bir şekilde kilo aldıkları tespit edilmiştir. Yetişkinlerde de iştah açarak daha çok yemek yemeyi destekler. İştah açtığından dolayı kilo da aldırır.
Sipraktin İştah Açıcı Şurup Kilo Aldırır Mı?
Evet, yukarıda söylediğim gibi iştah açıcı özelliği olduğu için kilo alımına destek olmaktadır. İştahı olmayan kişiler bu şurubu kullandığı zaman iştah sorunu yaşamazlar. İştah sorunu yaşamadıkları için de daha fazla yerler ve kilo alımını desteklerler.
Evet bende kullanıyorum kilo aldım 3 ayda 5 kilo alfım devam ediyorum kullanmaya. hafta sonu gündüz kullan ama önce vucudun alışsın iki hafta sonra çok uyku tesiri yapmaz ilk başlarda uyku yapıyor
Gündüz uykulu olursan uyursun, yemek yemezsin :) İştah açar merak etme gece kullan, balık yağı da kullanabilirsin, hem hafızayı güçlendirir hemde kilo aldırıcı özelliği var
Bnde eczanecime sordm kilo aldiran hani ilcalar falan var mi diye bna dediki bu yasta kullanma bnce gerek yok onermem ilerleyen yaslarda sna zarar olur dedi. Acaba bu ilacin bir yan etkisi ya da zarari varmiymis ya da sonradan ilerleyen yaslarda olusturabilcegi zararlar var mi?
Merhaba abim 43 kilo ve Ona vermek istiyorum kilo alsin istoyorm cok kilo verdi son zamanlarda nasil kullanfiniz aceba Her aksam yatmadan önce bi kasik mi ictiniz?
Sus-Öperim | Sağlık & Diyet konusunda 86 görüş paylaştı.
En İyi Erkek Görüşleri