Herkese teşekkürler..
Yatakta nasıl yatarsınız ?
Herkese teşekkürler..
şşşt :))) aynen öyle dediğin gibi iştee :D :D kol yastık altı olmazsa uyuyamam asla :) bazen uyusuo gece bi uyanıorum kol yok :D korktuumda oluo tabi :) bacagın bitanesi Brucee lee'nin ucan tekmesi gibi biri içerde biri dısarda :)) Ama hep özendiiim yatış şekli link :)))
ya olm ben kaç kere öyle korkarak uyandım.. kolum yok bilader, hareket etmiyor :))
linke çok güldüm ya hahahhahaha :) +1
:))) ölü gibi oluo dimi :D:D:D:D cok kötü ya boş bir cisim tutar gibi oluo
ya sen nediyorn kafayı yiyorum bazen, öyle bi uyanma şekli yok.. nası heyecan, nası bi tırsmadır o :D
Ozaman kardeşim demekki tek bende olmuomus :))) Bide herseferindede korkmazki insan :)) Ama yorgun yorgun gelmişsin işteen güzel bir duş üzerinde sadece boxer... çarsaflar serin üzerinde ince bir pike kolun yastıgın altında yine :)) bacagıda cekmişin... offffff :)) 2 saat uyku ile duruyorum üzerime gelmeeeee :)))
bende tek olmadığıma sevindim :)))))
Peki bişi daha sorcam :))) benim odam kocaman oldugu halde yatagı duvar kenarıına altım :)) Yatağın yarısını kullanmam öyle duvara yapışırım sendemi olesin :D
şakasın ya.. harbimi diyorsun :) kendimi küçük alanlara hapsetmeye bayılırım ya.. duvar dibi her daim :)))))
kardeşimmmmmm :)))))
:)))))))))))))))))
yatakta yatmam sanki yatakla kavga ederim, uyandığımda çarşafla pike yer değiştirmemişse o uykuya uyku demem:DD
ayakta yatarım dicektim cıvıma hemen diye demedim:D
hahahahhaha:) sen cıvı pampa sana her yol açık :))
aklıma cüneyt arkının bi filminde ayakta öldüğü sahne geldi :D:D
kahramanlar ayakta ölür :G
Aynısı ve sırt üstü eller baş üstünde bacağın birisi yana çekilmiş vaziyette yatarım .Kışın hiç kıpırdamam uyurken nasıl yattıysam öyle kalkarım ..
kıpırdarsan soğuk oluo demi yatağın içi :) aynen yaa hahahaha :D
Korkuyoum kıpırdamaya :)) aman açılır bir yer dekoder soğukta kalır :D
hahahahhhahhahaha dekoder hahahahah :DD:D::DD::D allah seni her daim güldürsün :))))))))
aminn :D sen tranformıs olduğun için sende eski model karbüratör vardır :))
hahahaha aynn.. muayeneden geçemedim, ruhsat vermediler bana :D transformıs hahahahaha.. günüme renk katıosun saolasın :D
Yok balım ben ısıtmakla uğraşmam takarım battaniyeyi 1 saat önceden , soyunup girdinmi çıkasın gelmez ,her sabah geç kalışlarım bu yüzden :))
Sen vizeden geçemezsin tabii altdan muayene şart sana :))
:))) alttan derken :D
hahhahaah bu günümü sana adadım ben hahahahahaha :D çok iyi çokkkk :D
Askerde onbaşımıydın sen ? :))
çavuştum sonra apoletimi söktü komutan.. çok mualifsin diye :D geri kalan günlerimi onbaşı olarak yaptım.. da neden sordun :) keşkül titremesi ya hhahaa :D
görmem mi ya.. bizzat muhattap oldum.. içeriye doğru faaliyet olayını bizzat yaşadım valla :D
:))
Cevap
29Cevap
çok deli yatarım :D
çift kişilik yatakta yatıyorum zaten kaç defa yere düştüğümü biliyorum :) yorgan üstümde kalmaz pek dönerken hep düşürürüm annem babam gece üstümü örter arada sadece yastığım düşmüyo kolumu yastığın altına koyarım diğer elimlede ucunu tutarım yastık sağlam kalır :D
:))))))) akşam yenildik ya :(( haketmedik ama umut verdi takım :)
deli :D
olsun napalım :((
biz hep arkasındayız takımımızın :))
aşk bu aşk beşiktaşkkk <3
tabii yaaaa :)))))))
Ameliyat olup da kestaneyi çizdirmeden önce hep yan yatardım ben dizleri karna çekip... Kestane çizilince yüzüstü yatmaya alıştırmışım kendimi... Şimdi yastık kafanın altında, eller de yastığın altında, yastığı çapraz tutup sarılıyorum, bi bacak uzun, diğeri yatağın yanından sarkar modelde...
kışın fazla dönmeden yatarım soluma dönük duvar tarafına yazın çok deli yatıyorum üstüme çarşaf örtüyorum sadece zaten çok sıcak oluyor sabah uyandığımda çarşaf belime dolanmış oluyor ben de şaşırıyorum aslında öyle deli yatan bi insan değilimdir.
kışın dönmüyoruz evet sağa sola.. @aneksenamun beni kırdı geçirdi altta yoruma baksana :))))
şu şekil. Yastığın altına ellerimi koyarım. Yastığın en uç tarafına da kafamı koyarım. Yorganı kulağıma kadar çekerim. Bacaklarım arasına alırım. Yorganın sonunu ayaklarımın altına sıkıştırırım. Yorganda boşluk olursa uyuz oluyorum. Bazen çarşaf büyük geliyor anneme değiştirmesini söylüyorum. Bir de ben yayıla yayıla yatmayı sevdiğim için çift kişilik yatakta yatıyorum.
yüz üstü yastığın köşesine kafamı koyarım.
bi kolumu yastığın üstünden diğerinide yastığın altından ellerimi kavuştururum.
yani yastığa sarılarak uyurum :) link
Çoğu zaman yüzüstü yatarken buluyorum kendimi bazende sağ kolumun üzerine yatarım ayaklarımı kendime çekerim öyle uyurum.
anne karnında bebek gibi yani :)
:))))
sağ kolum yastığın altında bacağımı karnıma çekip yan yatarım genelde. sabah uyandığımda da kendimi ya yüzüstü yada sırtüstü bulurum:)
:)))
bi nevii yatarak nişan alma pozisyonuymuş seninki de:)) Ben kapıya bakacak şekilde, uslu yatarım olmadık şekillerde uyanmam:)
aynen nişangah hesabı :)
teksem sabaha kadar döner dururum,o yanımdayken sırtüstü,omzumdan başını kaldırmaz,bende genelde uyumam zaten onu seyretmekden..
:( aşık kardeşim benim :)
sen sev, sana bütün artılar feda :))))
zararlı olduğu halde yüzükoyun yatar, sol bacağımı karnıma çekerim, bir kolum yastığın altında bir kolum ve kafam yastığın üstündedir.
neden zararlı ?
eyw bak bunu bilmiordum: ) atın ölümü arpadan ya :))))
sağımda yastık solumda yastık kafamın altında yastık ayagımı yastıpın üzerine atar veya yastığı bacaklarımın arasında sıkıştırır,kollarımla sarılırım, ve bacağımı veya bacaklarımı karnıma doğru çekmişimdir. Ama sarılmadan uyuyamam. ÖYle uyurum ve kalktığımda hala aynıyımdır hiç kımıldamadan
Yüz üstü yatarım ve sağ bacağımı karın bölgesine doğru çekerim hani askerdeki ateş etme pozisyonu gibi.
Bazende sol yanım alta gelecek şekilde yatarım.
aynen ya :) +1
Ne sen sor ne ben anlatayım: ) Bi elim göbeğimde( göbegım acılır nedense uyurken: ) diğer elim yastıgın altında 2 ksıılık yatakta çapraz bi şekilde çok deli yatıyorum ya: )
:))))) göbek sıkıntı oluo evet :)
ben yan yatarım gece 1 defa öbür yanıma dönerim oda uyanırım öyle dönerim.hareketsiz sakin yatarım.
:)
eşin yaşadı ozaman :D
böyle bir sorunun cevaplarını okumak çok garip oldu... herkezin tek tek yataktaki hali gözümde canlandı
seninkini de merak ediyoruz :)
şimdi, nöbetçi nikah memuru ara işin yoksa :))
gözlerim yarı acık uyudugumu söylüyordu oda arkadasım bir zamanlar kuzenımde bunu bir kere fark etmiş ama ben fark etmetim uyuyordum hep
öyle uyuyanlar var evet :))
yüz üstü sağ bacağmi karnima doğru çekerek sağ el yastiğnin altinda sol el yastiğnin üstünde. Yastiğnin ennn kenarinda ve yorganida kulağma kadar çekerim..
neden kulağına kadar :)))
kulağım buz kesıyo napım =))
benimde burnum üşür :))
aynen o 24/7 buz gibidir zaten.
ama kulagma kadar çektiğmde zaten burnumda yorganın altında oluyor yani :)
öyle çekemiom ben işte.. nefes darlığım var sigara ve astım saolsun.. nefes alamıorum o zaman :((
allah yardımcın olsun.. üzülme ya bir burun üşümesinden bişeycik olmaz
saolasın :) olmaz olmaz deme olmaz olmaz :D
yaz-kış şort-tshirtle, yatağını soğuk taraflarında, yorganı-pikeyi bacaklarımın arasına alıp seperatör olarak kullanıp, yastığın altında elimle, uyuduktan sonra sırtüstü oluyor.
kışın yorganı iki ayağımın arasına alıp yorgana sarılarak bi bacağım yukarı çekik vaziyette sağa yada sola doğru :))
belim filan ağrıyo ya düz yatınca :)
aynı bende öyle yatıyorum :))
@rakaus yanlız değilsin @silentnight' da var aynı dertten muzdarip :)
Karışık kuruşuk bide yanaklarımı yastığa gömüp şişirip yanaklarımı öyle uyuyorum sık sıkda cenin pozisyonu ..
yanaklarını niye şişirion ? :)
Yastığa gömünce kafayı öyle komik bir halim oluşuyor benim fotoğraflanmıştım ozaman gördüm
hee ondan sonrada sürekli şişiriorum diyorsun :D
Yüzüstü şekilde kollarımla yastıgı sarıp sarmalarım. eger 1 yastık daha varsa iki bacagımla sıkıstırırım öyle uyuyuveririm.
iyi uykular :)
gece yatagın basında yatarım sabah dıger basında uyanırım 360 derece donuyorum resmen ama uykuya dalarken sağ kolum yastıgın altında olur ve yan yanarım
Üşüdüğüm zamanlar ve çok uykum olduğunda cenin.Uykunun en güzel yerinde hafif serinlik varken sırt üstü kollar ,bacaklar yana açılmış.
Deli dana gibi yatarım. Uyurgezerim bir de üstüne, bazen saçma yerlerde uyanıyorum :)
ciddimisin hahahah :)) yoruo olm bura seni ondan oluo bak :))
tahmin edebiliyorum :)) bir arkadaşımla kahvehanede çalıştık bir gün.. ama nasıl yorulduk.. gece bu, sen kalk anne babasının odasına gir " boş var mı abi ? " de hahhahahaa :)) yorgunluk yapıo bazen böle şeyler :)))
seninkileri anlatma tamam :D
Sabah uyandığımda kendimi çok ilginç şekillerde buluyorum.
sürekli gezerim bi yerde yatmam salon dan yatak odas ıordan oturma odası ole bı ınsanım
sende mi uyurgezersin :)
ellerim yamuluyor yatarken eklem agrılarıyla uyanıyorum :(
:)))
Yüz üstü kolum yastığın altında bacaklarım karnıma kadar çekilmiş ve sürekli dönerek uyurum ben.
çoğu kişi böyle galiba :) +1
uyurken birilerine fotoğrafını mı çektirdin naptın?
sen soruya yanıt versene dadlım ... girme oraya :)
deli derken; gece yumruk filan atıyor musun yani ? :) biri atmıştı ya bana yumruk :(
gıcık :)))
:))) gelio :)
Ağızüstü, sağ bacak yorgan üstünden karna çekilmiş, sol kol yastık altından yatak başlığını tutar, sağ kol da bacak altına alınan yorganı kavrar..
:) bağlayıp kaçıyorlar uykularım.
Sırt üstü yatarım eller ensede sanki yıldıZları izler gibi tavana bakarım üstümde bir battane vs olacak yoksa zor uyurum sabah kalktığımda sadece ellerimin yeri değişmiş olur çıta uyanırım bide..
kol biyerde, bacak biyerde çok pis dağınık yatarım :)))
nasıl yattığını anlatırken bile kavgaya karışacakmış gibi söze giriyosun :)) çok pisss :P :D
çok sert yapılıyım sanırım ben :))))
dışardan öyle gözükmese bile :)
:)) senin kanında varrr elinde olan bişi değil bu :D:DD
malesef yine ben topluyorum :D
çek cezanı :)) yok öyle artis gibi yatmak :)))
haftada 2 defa topladığımı varsayarsak rahatım :D:D:D
tembell :D
hahaha :)))
oyyyy günah sana rosalinda.. nedir bu çilen :))
toplican tabi ben sabah kalkıp işe gidiyorum para istemesini biliyosun
farkındayım :D:D
kim büyük ? sen mi rosalinda mı :D
ben büyüğüm beeennn en büyük benim :D.D
ah rosalinda ah :)
2 yaş 2 yaştır yavrum anamla babam beni senden 2 sene önce istemişler :D:D
vallaha uyurken saçına sakız yapıştırırım :D pantolonu unuttun sanırım :D:d
aile faciasına az kaldı :))
hay uyumaz olaydım :D:D
:)
deli yatıcılardanım yüzüstü yastığı kucaklar ve uyurum kalktığımda yerdeyim :)
Ellerim yastığımın altında yüzüm sağa dönük bacağımın biri karnıma doğru :)
ayaklarimi havaya diker dilimi de uzatirim oyle uyurum
Yanımdakine göre değişir..
herkese göre ayrı muamele diyorsun yani .. o da gzl..
sabaha kadar 40 defa yatak icinde doner dururum
benim öyle sinirlarim yok her sekil yatarim.
hatta kendime özel stillerim vardir yastik altinda uyumak gibi.
ahaha :)))) yastık mı büyük sen mi kücüksün ?
:))) anladım ben merak etme :D
kolum muhakkak yastığın altında olur ve yan yatarım..
genelde sol kolum yastığın altında yüz üstü we de 1 bacağımın altında mutlaka 1 yastık vardır.
Pozisyon zenginliğini severim ben. Eller bacaklar falan filan.
uslu yatarım ama sol elimi alnıma koyarak uyuma gibi bir huyum da vardır
Tek başıma yatıyorum, ten tene uyumak varken...
:(
cenin . kambur olcam böle giderse :D
Allah korusun :)
çıplak yatarım yaz kış...
yananı görür Allah..
görür inşallah :)))
amin :)
sag tarafa dönùk ellerı yüzùmün altına koyarım.bacaklarımı vucuduma dogru çekerim..sabah aynı şekılde uyanırm.
Çok iyi serbest stilde yatarım bir de kurbalama
kurbağalama enteresanmış :)
yan yatarım bazen yatakla kavga edermiş gibi yatığım zamanlar oluyor
genelde sol yada sağ yana dönerek...
:) aksiyon yok yani :)
yeter yeter :)
çoğu zaman yüz üstü tam tarif etmeyeceğim ama :)
niçün ?
hmm saol yazdığın için..
Uyuyormusun diye soran yok :))
siteyi senle ben kapatıoz zaten gece.. uyamadını biliom yani, gerek yok onu sormaya :)))
uyamadını ne ya uyumadını olcak o.. kayıtlardan silinsin ilk kelime :)
Hahah
Cevabım : uyuyacağım odanın sessiz olması şart. Yastıksız uyuyamam. Bacak arama yastık koyarım. Pikeyi çekerim üstüme. Yaz ise bunalmış isem ayaklarımı kaldırıp duvara koyarım link . Herhangi bir sebepten ötürü korkmuşsam pikeyi kafamın üstüne çekip nefes alabilecek bir delik bırakıp uyumaya çalışırım :))
sen uyumuon, bildiğin pilates yapıon ama.. bi dop eksik hahhaahah :D
Benden cok uyuyosundur emin ol :)))) günde ortalama 4 saat :)) 5 saat 6 saat uyudugum zaman ohhhh uyudum diyorrm :D
kaç defa kafası klavyenin üstünde uyurken yakaladım ben bunu ya
biliom ki ben.. yorumlar akıcı gidiyor gidiyor bi yerde kesilio.. orda anlıorum klavyede uyuyup kaldığını :))
yok öyle bişiy :D:D
:)))) ultimatom geldi herhalde nası çevirdi lafı ya hahahaha :D
yüzüstü yatmayı seviyorum
kendimi uyurken görmek hiç nasip olmadı
onu bilmem ama çok deli yatarım :D:D
Mutlaka ayagım acıkta kalacak yoksa uyuyamam
Bilmıyorum , sabaha kadar her konuma gecıyorumdur
Ben çok deli yatarım her türlü pozisyona açığım.
yüzü koyun...bir el baş altında...
deli yatarım kalktığımda yatak darmadağın:D
uzanarak
:)))))) çok seviorum bu huyunu çokkkk :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar