Dün çarpmıştım, ama dün bir şey yoktu. Bugün ağrıdı ve morardı. Şişmedi pek. Yarın doktora gideceğim. Sadece tek parmağımın üzerinin morarmasını tuhaf buldum. Daha önce böyle bir şey yaşayan varmı? Kırık olabilirmi?

Kırık tan cok çatlaktan korkacaksın derler kırık zaten kendini belli ediyor ama çatlak belli etmiyor ve kırıktan tehlikeli çünkü araya damar girme ihtimali var ve kangırene kadar gider miş bunları bir doktor söylemişti bir abi motordan düştü bir hafta sonra ayağı morarmıştı doktora gitmiştik doktor şimdi niye geldiniz diye bize kızmıştı ;) yani anneni babanı uyandır doğru acile sağlık şakaya gelmez enfazla uykunuz yarım kalır
Korkutma beni :(
Ya korkulcak bir şey yok gidecen film cektircen bizim de kolumuz kırıldı hemde dört yerden çok canım yanmıştı ama çatlak canın yancağını zannetmiyorum :D asıl ihmal edersen korkulacak bir şey olur dediğim gibi en fazla uykunuz bölünür babanada naz yap çok ağrıyor falan direk götürür hem değişiklik olur ;)
ağrı ve şişme var mı hareket ettirirken acıma var mı
Şişme yok, bir ara çok az şişti, geçti. Morluğa dokununca ağrıyor...
Pek yok
Sıkarken yok, ama parmaklarımın arasına açmak için kasarken var, (Türkçem çok iyi değil, yanlış yazdım galiba)
Buz koydum zaten... Buz var şu an
Çarptım, ama ev taşıyoruz ben farkında olmadan bir şeyde düşmüş olabilir. Hic carpmaya benzemiyor aslinda, ama dun gercekten carptim
İnşallah yoktur... Sağolun
Kirik olsa o seni dünden beri durdurmaz merak etme, agrisi siddetli olur sislik cok olurdu... Hafif zedelenme olmus olabilir..
Bende ayagimi cok masaya vuruyorum.. Kaartisini 2 gün sonra görüyorum dokununca agrisini falan hic basina gelmedimi böyle bir sey..
Kıpırdatabiliyorsan kırık yoktur. Ancak et ezilmesi var gibi bu yüzden morarmış olabilir. Kremle masaj ve buz koy üzerine. Geçmiş olsun
Cevap
7Cevap
Tatlım bu kadar şey için doktora mı gidiyorsun? :)
Kırık olsa duramazdın sanırım.
Umarım dediğin gibi 'bu kadar şey' dir... Hiç zamanı değil çünkü şimdi :( yinede doktora gitmekte fayda var
şimdilik buz tedavisi uygulamaktan başka çaren yok.
Öyle yapıyorum, yarın doktora gideceğim
Teşekkür ederim...
kırık olsa çok ağrı olurdu geçer belki :) ama sen bilirsin doktora gitmekte fayda var
Ağrıyor zaten... Umarım geçer! Evet fayda var
ama bekle geçer derim kırık olsa çok fena ağrırdı yerinde duramazdın
Sen morluğu bırak şimdi o geçer.
O tırnakları ne yapacağız?
Soruyu 'sağlık' konu başlığı altında sordum. Benim problemim tırnaklarım değil.
3 kere kırık yaşadım, olma ihtimali var yarını bekleme acile git derim.
Bir şey olmaz bundan. Ayağının bakıma ihtiyacı var.
Ne bakımına? Neyi var ayağımın?
Pedikür lazım. Tırnakların çok kötü gözüküyor
Ay sağol ya, derdim oydu benimde
Güzel olmaktan hoşlanmıyormusun?
Şimdiki derdim tırnaklarım değil. Pedikürde yapıyorum, merak etme. Zamanı gelmiş olabilir, fakat şu an onu düşünmüyorum
Baş parmak çok mahsun 😞
Nasıl yani?
Şöyle yani 😊
kırık değildir o kırık olsa duramazsın
Fetiş çekmediler demi kesin?
Böyle bir sorunun altında bile bu şekilde yorum yazanlar var demekki... Acıyorum
Denize dussen bogulmassn palet massallah
Gecmis olsun :(
Teşekkür ederim...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar