Sağlık Metre ile ölçülen boy 5-6 cm kısa mi? Traceuese Takip Et Xper 4 Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Merhabalar metre ile ölçügumde Boyum 1.70 çıkıyo fakat 1.75 boyunda olan kişiden uzunum araştırdım metre ile ölçülen boy 5-6 cm kısa gösterirmis Mezura ve metre bakın Mezura da bır sayı dan sonraki sayıya 16 çizgi var ama metrede 11Sizce doğru mu bu? Metre ile ölçülen boy 5-6 cm kısa mi? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Metre ile ölçülen çoğunlukla doğru çıkar. Mezura ile hiç ölçmediğim için bilemeyeceğim ama sanmıyorum bir fark olacağını. Sana öyle gelmiştir. 0 0 Yorumla
istanbulhastasi Takip Et Yoda Yaş: 34 +1 yıl Bende aynı çıkıyor 0 2 Yorumla Traceuese +1 yıl Yanılıyor sun eczane git ölçtur ya da metre ile Mezura arasındaki çizgiler i say Yorumla istanbulhastasi +1 yıl Kendi ölçtüğüm, cihaz ile ölçtüğüm ve askerlik şubesinde ölçtürdüm hepsi aynı Yorumla
Kleo-patraa Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Bence doğru değil hastaneye de gittiğimde aynı boyda çıkıyorum evde metreye olcuncede aynı boyda çıkıyorum 0 0 Yorumla
bjkandahmet Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Sağlık konusunda 1b cevap paylaştı. Ben 1.75 im diyen kişi 1.65 tir yiyo seni ahahaha 😀 metre yalan söyler o kişi söylemez o derece inanmışsıniz pes ahahaha :D 1 0 Yorumla
İmmert23 Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Metre nin bir bölümü feet ve inch içindir diğer bölümü cm dir. 0 0 Yorumla
Donner Takip Et Bilge Yaş: 40 +1 yıl Çok saçma böyle şeymi olur😅😅😅, kısa insanların kendini tatmin etme yoludur bu😋😋😋 0 0 Yorumla
Çelikpoyraz Takip Et Xper 6 Yaş: 48 +1 yıl İceride o oksijeni nasil yakiyosunuz anlamiyorum neyin kafasi bu 😄 0 0 Yorumla
malloyend Takip Et Xper 7 Yaş: 35 +1 yıl öyle olsa ne fark eder ki yine kısayız yine kısayız :D 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kizlar boylarını 5cm fazla söylediği icin böyle sanılması normal :D Erkeklerle boy ölçül. Bizlerde kizlardaki gibi boy takıntısı yok 0 0 Yorumla
Kazanovaaa Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Sağlık konusunda 420 cevap paylaştı. Sacmalık 😜 0 2 Yorumla Traceuese +1 yıl Metre ve Mezura arasındaki çizgiler i say Yorumla Kazanovaaa +1 yıl Tatlım mezuranın bitarafı metrik, diyer tarafıda inc olcum sistemiyle yapılmıstır. Sen metreyle aynı olan kısmıyla olcersen aynı cıkar, farklı cıkma gibi bir ihtimali %0 tabi hatalı uretim degilse 😄 Yorumla
En İyi Cevaplar