İz bu arkadaşlar estetik olmuyor ne gibi bir çözüm önerebilir sinir? Veya bu durum da olup duzelten azaltan var mı?

Ameliyat yeni olmussun, zamanla dahada düzelir ama her zaman görünür ve caresi yok.. Ameliyatta iz mümkün oldugu kadar az kalsin diye genellikle duruma göre iplik ve dikis teknigi zaten uyguluyorlar, daha sonra hastanin cildinin iyilesme derecesi görüntüyü etkiliyor..
Zamanla dedigim gibi dahada düzelir, kizariklar azalir ama görülür.. Günümüzde bu derecede bir Ameliyat izini tamamen görünmeyecek sekle getirmek mümkün degil. Estetik ameliyatla belki yardimci olunur ama daha kötümü, iyimi olur hicbir doktor kesin garanti veremez, verende doktor degildir..
ameliyatla düzelir başka bir alternatif görünmüyor estetik.
Estetikle malesef yapamıyorlar başka bir tipbi çare arıyorum bide gittiğim çoğu doktor para peşinde yaptıkları işlemleri uzatiyorlar o yüzden güvenilir bir çözüm bulup sağlam bir doktora gitmek istiyorum
estetiksel bir sorunum olmadıgı için araştırmadım ama sigorta varsa belki devlet hastaneleri bu konuda yardımcı olamaz mı. sonuçta bu tedavi edilmesi gereken birşey burun kaldırma filan değil.
Micro estetik cerrahiyle anca duzelir ki tam da gitmez ama cok iui noktaya gelebilir doktor ismi verebilirim o mukemmelligi tutturmam her yigidin harci degil cunku
O nasıl oluyor peki ilk defa duydum. Bide ameliyat iki senelik faydası olur mu
geçmiş olsun kanka da bu geçse bile iz yine de kalır :/
İzin kalması sıkıntı değil ama bu kuculsun istiyorum
Cevap
2Cevap
Geçmiş olsun kapanması zor gibi googla doktorum yaz 2. sıradakine gir üye ol orda doktorlara da bidaha bir danış
Sende hipertrofik skar var yani ne kadar ameliyat olursan ol o iz kalır 3 4 sefer iz için ameliyat oldum doktor estetik dikiş yaptı incecik bir çizgi oldu 2 aydan sonra kolum bağ dokusu oluşuyor
Kortizon igne yaptı iyi geldide bu seferde deriyi incelti oraya lazer yaptirabilirsin oda çok masraflı geçilmez ama rengini açar
Allah şifa versin geçmez!!! maalesef.
gecmez kardes gecmiş olsun
Dovme yaptirabilirsin hosuna gidiyorsa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar