Heyecanlaninca mide bulantisi?

Arkadaşlar heyecanlaninca aniden midem harekete geçiyor bulaniyor kusasim geliyor. Su anda zaten ask acisi cekiyorum platonik önceden sevdiğim kişi swsinin adini durumuna yazmisti bende onu görünce hemen lavaboya koştum swsinin olduğunu öğrenince bunun gibi şeyler oluyor depresyona girdigim filan da oldu. Sevdiğim kişi bana beni sevdiğini soyleyince midem bulaniyor sevinmem lazimken hemen lavaboya koşuyorum asiri heyecanlaniyorum zaten panik atak baslangici var bende bu mide bulantisi olaylarından nasiil kurtulabilirim verdiğim örnekler dsinda strese girince de oluyor ya da arkadaşlarla buluşmaya gittgmde rahatça yemek yiyemiyorum mide bulantisi korkusuyla yasiyorum ne yapabilirim? İlaç gibi öneriler dişinda ne yapabilirim? bir de sunu ekliyim sevdiğim kişiyi yemek yerken düşününce de oluyor 😂 Bu ask acisi beni beter etti. Yemek yerken aklima geliyor hic birşey yiyemiyorum midemde hareketlenme hissediyorum onu düşününce yeme icmem kesildi resmen iştah kalmadi bende. bir tavsiye verin lütfen..
Heyecanlaninca mide bulantisi?