Arkadaş tüketiyormuş hem tadını beğenmiş hemde formda kalmayı sağlıyor tok tutuyormuş tüketen var mı doğrumu yani dedikleri? Bilmediğim birşeyi tüketmiyim sağlık önemli sdfg
Sağlığını düşünüyosan önce tırnaklarını kesmelisin uzun tırnakta daha çok bakteri birikiyo altlarına tabi görmüyosun. Bakımlı olmak güzel bişey ama bilinçli bakım en güzeli
Sağlık önemli yazmasaydın değildi. Meselende nesfitse tahıl özlü bir karışım neden makina üretimi ve reklam bedeline o kadar para bayılıyosun ki. Ben hasta olunca bile ilaç kullanmaya karşıyım kullanmam. Gider aktardan doğal ürünler alırım. Şimdiye kadarda hastaneye diş bakımı için gittim bir kerede zatürreden
tok tutuyor ama şöyle bişey var aklında olsun 100gr 350 kusur kalori tabi kuru kuru yenmiyor sütte eklersen en az 400 kalori oluyo sabah kahvaltısı için fazla diye düşünüyorum
Annemler şehir dışına gitti bana bırakılan bütün paranın anasını ağlattım sonra evdekilerle karnımı doyurayım derken bunu buldum sütsüz atıştırdım sonra ben deyim motor sen de f18 yediğimin 5 katı sı*tım az daha zorlasam iç organlar gidecekti :( Tabi benim ki nin son tarihi geçmişte olabilir evde duran bir şeydi emin olmamak lazım :) Ayrıca tadı iğrenç sade olanın
Bedensel olarak mide gurultusu veya ağır karın sinyalleri duymazsın vücut ben açım demez gerisi kafa da kalmış zaten. Yemeye odaklanan kafa bir dana yı bile yer.
En İyi Cevaplar