gastrit için hangi ilaç daha iyi?
lansor
nexium
rennie
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Bebek Bakımı
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Rennie çiğneme tableti tarzında bir ilaç gaz giderici ve asit düzenleyici özelliği var
Lansor mide koruyucu asit giderici mide yanmalarını hafifte olsa azaltıcı etkiye sahiptir
Nexium mide de yanma şikayetlerini ortadan kaldırır etken özelliği mide de ki yiyeceklerin sindirimini kolaylaştırır farinkse yani yiyeceklerdeki asitin yutak kısmına kaçmasını önler
Ben lansor kullanıyorum önceden lansoprol'du adı etken ve yardımcı maddeleri yine aynı adı değişti sadece
Sen kullanıyor musun canım ya da hiç kullandın mı? @üzgünkız215
yok ben de hiç öyle sorun olmadı ilaçlarla ilgili bilgim dahi yok :D bu ne kız doktor gibisin, maşaAllah :D geçmiş olsun bu arada sen kullanıyormuşsun :/
Sağolasın bacım Ben de 14 yaşımdan beri mide sorunum var mide kanaması yanması eşkimesi falan hep geçirdim ve mide ilaçları hakkında midem ile alakalı her şeyi araştırdım doktorluk böyle araştırmayla öğrenmeyle olmuyor maalesef ama bir kaç yıldır diğer yıllara nazaran daha iyiyim ilaçların hepsini bir kaç yıl önce bıraktım ağrıdığı zaman aç karnına varsa evde ilaç alıyorum onun haricinde param varsa hindistancevizi alıp sütünü içiyorum yağlı biraz ama iyi geliyor mide eşkimesine bulantıya rezene çayı mesela o da iyi geliyor şişkinliği gazı alıyor midende bir rahatsızlık olursa bana uğra bacım ☺️ @üzgünkız215
bacım mı :D tamam bacım olursa uğrarım ama umarım olmaz :D sana da çok geçmiş olsun cidden yaa :/ hindistancevizi sütü ne lo?
yok yaa ben marketlerde görmedim hiç :/
ahiretlik mi ahahahah :D deli :D dur biraz yaşlanalım ondan sonra deriz uygun olur :D BACIM :D
Dizi de öyle diyorlar ya 😄 @üzgünkız215
bunu doktora sorarak öğrensen, ordan burdan öğrenmiş ya da bir kere kullanıp bırakmıs bilmem ne olmus kişilerden öğrenmesen olmaz mı? neden insanlar sağlığının kıymetini bilip iyileşebilmek adına yıllarını buna adamış insanlara başvurmak yerine böyle cahil cesaretli işlere başvururlar bilemem ki. beni yanlış anlamayın kimseye cahil falan demiorum. ama yapılan çok yanlış. ben hemşirelik yapıorm ve bir kere bile doktora danışmadan ağrı kesici almış değilim. her gün hastanede neler görüyoruz. lütfen yapmayın böyle şeyler.
Aaa benim sorunum :) bende de var rennie super bu konuda yalniz ben devamli ilac kullanmiyorum arada oluyo oldugu zamanda sade soda (kizilay olacak ama) cok iyi oluyo tavdiye ederim surekli ilac kullanmaktan iyi dogal mineralle tedavi ediyorum kendimi :)
lansor ve nexium proton pompa inhibitörüdür ... renine antasittir.. tedavide antasit ve proton pompo inhibitöründen biri verilir.. ben kendim nexium ve renine çiğneme tableti kullanıyorum
Cevap
3Cevap
Lansor mide koruyucu benim bildigim. Ama benim en yakin arkadasim rennie.
Esom ve motilum
gaz için hangi ilaç iyi?
Onu bilmiyorum
yan etkileri çok mu onların
Hayır yan etkisi yoktur
rennie bence gecmıs olsun
Lantı hap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar