Elimden ne gelir 6. sınıftan beri uzamıyorum yaklaşık 20 yaşındaym bende böyleyim bende isterdim uzun olmayı ama yok işte yok napiyim ben
Cevabın nedir?
+1 yılBir insanı sadece boyuyla değerlendirmek doğru mu?
Lütfen kendinize haksızlık etmeyin. Bu yaptığınız hiç doğru değil. Takıntı haline getirmemelisiniz bunu.
Hepimizin beğenilen yanları ve zayıf yanları var. Kimisi gözlük takar, kimisi kel kimisi de selülitlidir. Mükemmel olmaya çalışmamalısınız. Hiç birimiz mükemmel değiliz. Önemli olan zayıflıklarımızla, kusur olarak adlandırdığımız yanlarımızla, hatalarımızla ve günahlarımızla kendimizi kabul edebilmemizdir.
Cuma günü kötü bir gün geçirdim. İşler istediğim gibi gitmedi. Planladığım şeyler yolunda gitmedi. Karamsarlığa kapılmadım. Haftanın ilk iş gününü bekledim ve bir anda güneş çıktı. Her şey yoluna girdi. Yarın belki yine ben mağlup olacağım. Bunun yanında hiç değiştiremeyeceğim ve düzeltemeyeceğim şeyler var. 38 yaşındayım. Yakında 40'lı rakamları telaffuz etmeye başlayacağım. Halbuki ben 20'lerin başını çok sevmiştim. Tekrar o günleri yaşamak istiyorum. Bu durumu kabul edip hayatıma devam etmek zorundayım.
Gelelim sizin boy meselesine. Biraz farklı bir bakış açısı getireceğim. Ünlü bir p*rno yıldızı var. İsmi Ashlynn Brooke. Güzelliği her erkeği büyüleyecek nitelikte. Boyu ne kadar biliyor musunuz? 1.57. Ya seksi Shakira? yine 1.57.
Boyunuz değil sizi güzel veya çekici kılan. Sizin kendinizi nasıl gördüğünüzle alakalı. Siz güzelliğinizin ve kendi kıymetinizin farkına varmazsanız 1.75 olsanız bile nafile.
Uzun olmak neyi değiştirecekti? Voleybol takımına mı girecektiniz? Yoksa basketbol alanında kariyer mi planlıyorsunuz. Kendinizi küçümsüyorsunuz. Boyunuzun ortalamaların altında olması neyi değiştirir. Ben yanıt vereyim HİÇ... eğer siz kendinizi yıkmazsanız. Boyum kısa diyerek takıntı haline getirmezseniz.
Lütfen hayatınızın tadını çıkartın. Bu tür konuların düşündüğünüz gibi olmadığını ve sorun teşkil etmediğini göreceksiniz.111 Yorumla
Soran+1 yılBen hala alısamadım hep uzarım diye bekledim olmadı olmadı simdi sevgilimde uzun ve o da benim uzun olmam isterdi elimde değil kendmi hırpalıyorum
- +1 yıl
Neden insanları uzun/kısa diye kategorize ediyorsunuz?
Dünya üzerinde ırkçılık karşıtı çalışmalar yapılıyor. Siyah ve beyaz diye ayırmayalım deniyor. Ya da siz kilolu bir insanlar "şişko" diye dalga geçip onu ötekileştirir miydiniz? Gözlük takan birisine dörtgöz der misiniz?
Yanıtlarınızı az çok tahmin edebiliyorum. Peki, kendinizi neden acımasızca eleştiriyorsunuz? Bunu hak etmiş miydiniz. O zaman bu boy muhabbetini bitirmenin zamanı gelmedi mi?
Erkek arkadaşınız var. Sizi beğeniyor ve değer veriyor olmalı ki sizinle görüşüyor. Sevginizi, yakınlığınızı ve güzel hislerinizi boy farkınız yüzünden mi kaybedeceksiniz? Bu kadar ucuz mu yani?
Lütfen yapmayın bunu. Hiç doğru değil.
Hayatın içinde gerçek acılar var. Büyük sorunlar yaşıyoruz. Boyunuz bir sorun değil, yeter ki siz bunu fark edin.
Soran+1 yılherkes böyle düşünmüyor ki işte
şu an o kadar kötü durumdaym ki anlatamam- +1 yıl
Herkesin ne düşündüğü önemli mi?
Bu hayatta bir kişinin ne düşündüğü önemli : SİZ.
Atatürk imkansız bir görev için yola çıktı. Gandhi bir ulusu canlandırdı tek başına. Lincoln dünyayı değiştirdi. Daha saymama gerek var mı?
Siz inanın ki başkaları da size inansınlar. Siz inanmaz ve kendinize güvenmezseniz kimse peşinizden gelmez.
Soran+1 yılben zaten insanların kendi seçemediği özellikleri yüzünden yargılanmasına çok karşıyım
bişey için yarglayacaksan bu kendi tercihleri olmalı- +1 yıl
Yargılamak yanlış olmasın?
Soran+1 yılanlamadm
oraya uygun kelime bulamadm- +1 yıl
Yargılamak kimseye düşmez.
Hepimizin beğenilen yanları olduğu gibi değiştirmek istediğimiz ya da hoşlanmadığımız tarafları var.
Kimse mükemmel değildir.
Soran+1 yılaynen öyle
- +1 yıl
Daha iyi hissediyor musunuz?
Kendinizi yıpratmaktan vazgeçecek misiniz?
Soran+1 yıldaha iyiyim evet
En İyi Cevaplar
+1 yılBoy meselesi genetiktir eğer ailende sorun yoksa spora yönel ve adam akıllı beslen abur cuburu bırak bu arada ayaklarını sudan çıkarma iyi uzarsın. 5 metre falan olursun.
02 Yorumla
Soran+1 yılanne baba 165 genetik yani ama ailede uzunlard a var abim 180 mesela
20 yasından sora uzanır mı- +1 yıl
Çok değil de 3-5 cm uzayabilirsin. Abin erkekmiş erkeklerin boyu genelde uzun olur sen kısa olduğunu düşünüyorsun ama Türkiye şartlarında sende uzun boylusun aynı abinin 1.80 olması gibisin yani. senin daha uzun olabilmen demek abinle orantıladığımız zaman onun 1.90 ve üzeri olması demek ki gayet uzun boylusun merak etme hem bu boyla sayısız erkeğin gönlünü fethedersin merak etme. 10.-15 cm pek anlaşılmaz zaten.
Gizli Üye(30-35)+1 yılKız sen manyak mısın ne ağlıyosun? Boy uzun olup ne olucak minyon ne güzel işte tek derdin bu olsun neler var ya sağlığına sahip olduklarına şükret boş yere üzersen kendini hakikaten başına bir şey gelir anlarsın bu günlerinin kıymetini anlarsın
012 Yorumla
Soran+1 yılöyle ama başa gelmeyince bilinmiyor , özgüven 0
Cevap sahibi+1 yılBunu yenebilirsin kendinle barışık ol ben de uzun olmayı sevmiyorum ama sorun da etmiyorum
Soran+1 yılkaç boyun?
elimde değil alınıyorum bak yine nası haldeym aynaya baktm
Cevap sahibi+1 yıl170 küsür heralde ya da o civar. Ya saçmalama 160 kısa sayılmaz ki çok da 50de olabilirdin 😊 boyuna bakacağına güzelliğine bak aynadan başka sorunun olmadığına göre eminim gayet de güzel kızsın
Soran+1 yılbence senin boyun çok iyi neyini beğenmiyorsn
Cevap sahibi+1 yılNe biliyim çevredekilerden uzun kalıyorum hep erkek olsun bayan olsun
Soran+1 yılfizik çok önemli bence değerini bil 165 175 arası çok güzel
bak 175 üstü içn aynı seyi söyleyemem bayanda
Cevap sahibi+1 yılAynen o da çok uzun bence 165de buluşalım 5cm için üzme sen de kendini 😊
Soran+1 yıltamam daha iyiyim :)
Cevap sahibi+1 yılSevindim daha da iyi olursun umarım 😊
Soran+1 yılçok sagol çok tesekkur ederim
Cevap sahibi+1 yılRica ederim 😘
Bende aynen oyle ama herkes kucugum minnagim diye seviyo beni hosuma gidiyo herkes cok tatlisin diyo alistim ben yani minyon olmak her zaman iyidir 😊
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
24Cevap
+1 yılbişe yapma na gerek yok kimi kısayım diye üzülür bende fazla uzunum diye bunalıma giriyordum ama zamanı gelince bir barış antlaşması imzalarsın kendinle
01 Yorumla
Soran+1 yılalışamıyorum
+1 yılÜzülme çevrene çok takılma. Çevrendeki kızlar uzun boylu olsada üzülme. Boyun tam olarak nasıl bilmiyorum ama ben kısa boylu bayanlardan çok hoşlanırım ve benim gib bir çok erkek var unutma.
06 Yorumla
Soran+1 yılbenim sevglim var ve o uzun omamı isterdi
- +1 yıl
Terbiyesizlik yapmış insan sevgilisini kırarmı boyu uzun değil diye. Sende sevgilim benden hoşlanmıyor diye düşünme
Soran+1 yılkırmadı ki ufak bişey söyledi ama ben biliyorum onun uzun sevdiğini
- +1 yıl
Ufak bir şey söylese bile kırıcı olmuş ama. Sen üzülme sevgilin için senin hakkında ne düşündüğünü sen düşünme. Kendini daha çok üzersin.
Soran+1 yılben katlanamıyorum fazla geliyor ayrılamıyorum da
- +1 yıl
Canım ayrılmak zorunda değilsin. ÜZÜLME. Yarın kendine biraz daha özen göster. Şık ve güzel ol , güzel giyin. Kendine güvenin gelsin. Mutlu bir gün yaşa.
+1 yılsenin uzun olmanı takan kim ki? beynin kısa olmasın. yapma böyle. hem kısalar daha şekerler. boşver sen.
13 Yorumla
Soran+1 yılsevgilim :(
- +1 yıl
o zaman yolu göster o sevgiliye. madem boyunu bu kadar önemsiyordu, neden ilişkiye başladı ki. yarın öbür gün güzelliğin gitse, sırtını mı dönecek denyus.
Soran+1 yılbende öyle dedim yok ben seni böyle sevdm dye cok bsey soylemesede ailelerinin boy takıntılı oldgnu biliyrm
Benimde boyum aşırı kısa 1:52 yim ama kendini olduğun gibi sevmelisin ve unutmaki kısa boylu kızlar daha etkileyicidir
03 Yorumla
Soran+1 yılsevgilim öyle düsünmüyor
Soran+1 yıldemese de biliyorum ailede var takıntı
ben 196'yım da ne oluyor? :D hem 160 kızlar için kısa sayılmaz özelikle Türkiye'de zaten topuklu ile 170 olacaksın :D
00 Yorumla
+1 yılTopuklu ne gune duruyor. Altina topuklu giydin mi ispanyol pacanin tamam iste
013 Yorumla
Soran+1 yılsevmiyorm ki topuklu
- +1 yıl
Sende ama. Her insan uzun dogmaz. Kurtaricilari bilmek lazim. Benimde boyum kisa. Giyiyorum topuklumu oh. Bir de yuzun guzelse daha ne. Ki karakter en onemlisi. Boya takma. Bende kompleks yspmistim kuzenim/178 diye alay ediyordu. Yapacak bir sey yok mutlu olmak gerek :D
Soran+1 yılolamıyorum :( dönemimde geldi ondan bu kadar duygusalda olablirm
- +1 yıl
Bencede ondandir. Baska sebebi olamaz komik cunki. Cok sukur halime de. Simdiya kadar iki kisiule ciktim. İkisidr 1.80 den uzundu yani.
Soran+1 yılbenim takıntılarım var içe dönünce ne kadar güçsüz bir insan oldgmu farkediyorum
- +1 yıl
Sen gucsuz olursan cok canin yanar. Boy konusunda diyorum ya benimle cok ugrasmislardi. Ee arrik takmiyorum toouklu var bir sey diyemiyorlar. Kendinle barisik ol. Kendinle sen alay et
Soran+1 yılediyorum ama biri edince ağız burun dalmak istiyorum
topukluya gelince o istemiyor topuklu
senin boyun kaç bu arada- +1 yıl
165 falan yani. İnce degilde gunluk dolgu topuk kurtarici. Ben giyiyorum surekli. Cok rahat. Benim 155 arkadasim var. Ve halinden cok memnun cok begenilen bir kiz. Hayat sadece boydan ibaret degil
Soran+1 yıl165 iyi ya zaten 65-75 arası süper
nereye kadar topuklu ki ben ypay hiçbişey sevmiyrum
inan bana benim kafada oydu ben kısa oldgmu duusunmeszdm bile ama cevredekiler bir değişik- +1 yıl
Banada kuzenim topukluyla benden kisasin diyordu. Hayatta insanlarla dalga gecmem bende en sonunda onun yuzune lag soykenistim belki savunma olara yaptım sindi olsa yapmam asla. ama ogundn sonra asla bir sey diyemediler
Soran+1 yılçok gereksizce ya uzzun boyun bişeye yaradığını görmedim ben daha
fizik olarak elbette güzel keske daha uzun olsaydım amakısa diye bsey söylenecek gibi de degil- +1 yıl
E o zaman. Bir daha boy mevzusunu luttden takma haytta uzulecek daha buyul seyler var
Soran+1 yılpeki ins takmıycam
+1 yıl1.60 kısa bir boy değil. Canını sıkma bu yüzden lütfen.
01 Yorumla
Soran+1 yılkısa iste :( :'(
+1 yılağlama intihar et bence. saçmalama ne ağlaması bu halini kabullen
02 Yorumla
Soran+1 yıl:'( çok sıkıldım artık son uzadıgım güne kadar ortanın üstündeydm kaç senedir yok yok yok
- +1 yıl
özelden sohbet edelim mi?
+1 yılSaçmalama bunda ağlancak ne var bende kısayım ufak tefek yani ne olacakki kendini sev bence hem ayrica cokta kisa deglsin 160 turkiyede normal bir boy ☺
00 YorumlaSağlık konusunda 410 cevap paylaştı. genetik olabilir anne baba kısaysa boy kısa olabilir ayrıca bol süt ürünleri tüketip basketbol yüzme tarzı sporlarla uğraşabilirdiniz
03 Yorumla
Soran+1 yılbu kadar zamandan sonra fayda eder mi nrdee
annemde babamda 165
Soran+1 yılaynen babam kısa ne yazıkki
20 yaşındasın bence artık uzama şansın yok gibi ama şunu da unutma türk erkekleri de çok uzun değil yani
00 Yorumla
+1 yılMinyon olmak ağlancak bir şey değil ki.. Kıymetini bil ;)
00 Yorumlaboyunun uzanmasina diyil hayatinin uzanmasina bakican :)
00 Yorumla
+1 yılÜzülme her kor saticinin bir kor alıcısı vardır derler
00 YorumlaYapacak birsey yok. Herkez farklı bir şey icin üzülüyor
00 Yorumla
+1 yılOlduğun gibi kabullenirler üzülme canım
02 Yorumla
Soran+1 yılkabullnildm sanmıstım
- +1 yıl
Öylesin
+1 yılboyun kaç santimetre?
04 Yorumla
Soran+1 yıl160 falan
- +1 yıl
sıkıntı yok önemli olan işlevin portatif. bkz:Asa Akira
Soran+1 yılben ne diyorm sen ne diyorsn ya
- +1 yıl
l*n ne önerelim sana 20 yaşındasın boyun uzamaz daha böyle kalcan yani ne diyeyim nasıl öneri olabilir zıpla, süt iç mi dicem bu saatten sonra üzülmemen için teselli etmeye çalışıyorum ne diyebilirim sana ben bu saatten sonra.
Verende alanda allahtir sabret isyan etme
14 Yorumla
Soran+1 yılelimde değil üzülüyorum
Soran+1 yılevet
+1 yılBoyun kac 1.60 dersen sikayet edicem sorunu
02 Yorumla
Soran+1 yılneden
- +1 yıl
Sen kisa diyince ne anliyorsun benim bu ulkede aklima 1.55 falan geliyor. 1.60 da gayet normal. Sikayet edicem sorunu. Daha kisa olanlara haksizlik etmene izin vermicem.
Gorende boyun 120 sanacak
00 Yorumla
+1 yılBoyunu da yazsaydın bari.
01 Yorumla
Soran+1 yıl160 falan
Gizli Üye(36-45)+1 yıl160 iyidir candır biz uzunların ilgi odağıdır ;)
01 Yorumla
Soran+1 yıldeğil ki :(
* boş vere eli ayağı olmıyanlar var şükret
00 Yorumlakaç ki boyun
05 Yorumla
Soran+1 yıl160 falan :(
Soran+1 yılSevdiğim adam şikayetci ondan sorunum zaten vuruyor vuruyor bn bsey demedm diyor
Soran+1 yılo kadar ve hala uzuyor
Takma , topuklu giyersin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılvücudunda eksik yer var mı? ya da özürlü?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen 1,57 memnunum kendinle barısık olmalısın :)
06 Yorumla
Soran+1 yılgercekten mi
biri bişey dese alınıyorum asamıyorum
Cevap sahibi+1 yılbosver insanları takmıyacaksın :)
Soran+1 yılgeçmiyor işte
Cevap sahibi+1 yılduyma insanları kulaklarını tıka sende
Soran+1 yılen yaknımdaysa
Cevap sahibi+1 yılyine tıka duyma bosver
+1 yılBVoyun kaç ki?
12 Yorumla
Soran+1 yıl160 falan
- +1 yıl
tamam ağlama ya türk kızlarının geneli kısa zaten bende 160 ım ama ağlanacak bir durum göremiyorum ortada.
Boy kaç senin?
03 Yorumla
Soran+1 yıl160 falan
Soran+1 yıl:'((
Sağlık konusunda 537 cevap paylaştı. Kaç ki boyun
04 Yorumla
Soran+1 yıl160 falan
Soran+1 yıldeğil miyim
+1 yılboyun kaç?
00 Yorumla- Sağlık konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılkendinle barışık ol
01 Yorumla
Soran+1 yılolabilsem keşke
+1 yılkac cm ki
05 Yorumla
Soran+1 yıl160 falan
- +1 yıl
cokta kisa degilsin aslinda
Soran+1 yıl180lik adamın yanında cüce gibi kalıyorm
- +1 yıl
iyide niye 1 80 den baz aliyosunki msl ben cok uzun sevmem
Soran+1 yılsevgilim ööyle ve daha da uzuyor lanet olsun
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendini sev! :)
02 Yorumla
Soran+1 yılnasıl?
Cevap sahibi+1 yılBenim boyim senden kisa ben sorun etmiyorum :) baska ozelliklerinle kendini on plana vikar mesela
Kader..
00 Yorumlatopuklu giy
00 Yorumla
+1 yılminyonlar çok tatlı
02 Yorumla
Soran+1 yılsana göre :'(
- +1 yıl
öyle ama
Devamını Gör(22)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı