Lütfen doğru şekilde cevap verin
zorlu şekilde
rahat
az sancılı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
alsan sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Ben daha önce düşük yaptığım ve kansız olduğum için düşük tehlikem var çok zor geçiyor ilk aylar bir de midem bulanıyor uykum geliyor hep anne olmak kolay değil :(
Hamile degilim.
Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin.
Benim acayip rahattı. Hatta öyleki doktora gidip hiç midem bulanmıyor, bir sıkıntım yok. Bebekte sorun yok değil mi diye sorup kontrol ettirmiştim :D
Evli degilim fakat yengemden gördüğmu söylüyorum sukur hic kusmadi bile son aylar sadece midesi yandi o kdr cok rahat gecti
Bu gün iki kere oğlum olduğunu gördüm ama evli değilim hamile de değilim hamile olacak bir şey de yok zaten. Evlenecek miyim acaba?
Așermelerim olmasa çok iyi kocișim gecenin bir köründe erik avına çıkıyor
Hamile oldugunu nasıl anladın cok merak edıyorum ilk baslarda nasıl oldu :)
Hamile değilim. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. :)
Rahat geciyor. Gercekte hic hamile kalamayacsgim cunku
Anne olmak istermiydin ki?
@blondewoman tabii ki
Anne olmak illa ki karnın da taşımak demek değildir , bence sen çok iyi bir anne olabilirsin istersen. Yetimhaneler de çok var sıcak ev özlemi çeken :)
@blondewoman o imkana kavustugumda yapacagim ilk sey. O benim 8 9 yasindan beri hayalim. mutlaka bir çocuk evlat edineceğim :)
Bende istiyorum ama benim çocuğum olmayacakmış küçükken geçirdiğim bir rahatsızlık yüzünden :)
@blondewoman biz de yuvasiz cocuklara birer aile veririz iste :)
Seninle kavga ettik ama olsun ben yüreğini sevdim senin ☺
Dostumsun bundan sonra istersen özelden adını söyle burdan sormuyorum
Canım arkadaşım @MarilynWomanson bazı anneler çocuklarını biyolojik olarak vücudunda büyütür ve doğurur. Ama senin gibi güzel insanlarda eğer evlat edinirlerse çocuklarını kalplerinde doğurmuş olurlar
@Betilady ne guzel soyledin canim benim. Bazen doğurmuş anneler babalar goruyorum diyorum ki bunlar da ebeveyn olmuş. O yuzden ben iyi bir anne olmaya calisacagim ve bebegi karninda buyuten annelerden farkim olmayacak umarim :)
Ne bu hep birlikte hamile olmaya mı karar verdiniz nedir
Çok iyi geçiyor sads ah birde tekmelemese
Harbi mi kız? Hamile misin?
Aman ne biliyim bir an şaşırdım. Ben şok ben iptal sfsadf
Profil fotoğrafın da uzaktan düğün fotoğrafınmış gibi duruyor :D Bir an dedim la noliyi sadsa
Hamlie değilim kanki :D
Yuh hamilemisin senle ayni yastayim
iyi geçiyor asdf ama bulantım çok. s. s. s
Çok zor geçiyor benimki
hamile değilim
Hamile değilim
hamile değilim :/
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar