Prozac kullananız var mı? Faydasını gördünüz mü?

Lustral ve Selectradan sonra deneyecem yarın. Doktorum daha az yan etkili tek farkı diğer antidepresanların tam tersine iştah kapatır kilo verdirir dedi.

Yani öyle çok ciddi bir sorunum yok. Belki bir borderlineyim, belki Obsesif kompulsif bozukluk ve ya anksitiye gidi rahatsızlıklarım var. Ekşide yorumları okudum, daha çok olumlu şeyler gördüm. Ee ama sanırım uyuşturucu gibi kullanmayı kesince arıyormuşsunuz.

Ben lustral ve özellikle selectra kullandığım zamanlar bildiğniiz aseküel olmuştum. Libido da azalma bunda da varmış. Bu çok kötü bir şey. Sevgilinle öpüşmek bile istemiyosun. Umarım bu olmaz...

Ha birde ben böyle bir salaklık yaptım, geçen sene aman iyileştim diyip ilacı bıraktım. Ama öyle olmuyomus. Kesinlikle doktor kontrolü. Ben ilacı bıraktım,2 kat daha kötü oldum. Bunda aynı hatayı yapmıcam.

Bir de yarı da kesme huyum var. Yani başladığımız işi bitirmemiz gerek,6 aysa 6 ay.

Ha birde bir tespitim daha var. şu an Ekime kadar terapi göremem, haftalık 200 tl bir psikoloğa da veremem. Doktorum çok tatlı bir bayandı en azından dedi törpüler dedi terapi aşamasında. Yani bazı şeylerin sivriliğini alırız dedi.
Prozac kullananız var mı? Faydasını gördünüz mü?