Paxera ilaç kullanmaya başladım psikiyatristin önerisiyle. Bir hafta oldu, kendimi çok daha iyi hissediyorum.. Paxera kullananlar var mı? uzun vadede ne değişiklikler gördünüz kendinizle? iştah ve kilo durumu nasıl? Paxera kullananların yorumları nasıl?
Cevabın nedir?
+1 yılBen de aynı ilacı kullanıyorum. Doktor sana hastalığın ne olduğunu söylememiş ama ben söyleyim; obsesif kompulsif bozukluk. Aynı durum bende de var. İnsanın aklına mantıksız olduğunu bildiği halde bazı düşünceler gelir ve bu insanı rahatsız eder. Buna obsesyon denir. Kompilsiyon da bu düşüncelerden kaçmak için yapılan davranış oluyo. Mesela bende merdivenleri sayma takıntısı var, artı olarak baş ve işaret parmağımın arasına küçük bir çöp alıp sıkıştırmak var. Ve bir de bana lanet olarak verilmiş olan en büyük takıntım; yemek yerken boğulacağım korkusu ile yemekleri yutamama durumu var. Uzun süredir bununla boğuşuyorum, ama bende OKB olduğunu daha bu senenin başında öğrendim ve hastalığımın adını öğrendiğim zaman çok rahatladım. Çünkü insan adını bilmediği şey ile mücadele edince inan çok yorucu bir durum oluyo ve kendinle ilgili bir anormallik olduğunu düşünüyosun ve normal olmadığını düşündüğün için insanlarla rahat konuşamıyosun; çünkü içinden bir ses sana senin normal olmadığını söylüyo. Ve o anda daha da çok geriliyosun ve toplu ortamdan kaçasın geliyo. Çok şükür deli olmadığımı öğrendim ve hastalığımın beynimdeki bazı hormonların yeteri kadar salgılanmadığı için genel bir kaygı durumu meydana getirdiğini öğrendim. Yani sorun psikolojik olmaktan daha çok biyolojik. En azından ne ile mücadele ettiğimi öğrenince çok rahatladım.
9910 Yorumla- +1 yıl
peki çözüm bulabildin mi?
- +1 yıl
İlaç kullanıyorum. OKB hastalığı psikiyatrinin kanseri olarak nitelendirilir. Kesin bir çözümü yok. Sadece etkilerini azaltarak günlük yaşamını normal bir şekilde devam etmen için ilaç kullanımı gerekiyo. Zor bir durum yani
- +1 yıl
Abicim merhaba senin şu yemek takıntının aynısı bendede var ve doktor paxera önerdi prospektüsü okudum intihar falan diyor sende nasıl durum ve yemek yiyebiliyormusun rahatca bende 3 4 ay oldu halada geçmedi:(
- 1 yıl
@Paxera123 ya boş yapma ilaç kullanmadan geçmiyor milleti kandırma
- 2 ay
@Doguscan04 kullandın mı ilacı
En İyi Cevaplar
+1 yılSelctra kullandım etki çok az cipralex kullandım 1 hafta bomba gibiydim vücut ağrılarım gitti sonra herkesin dediği gibi vücut alıştı ve etkisi gitti ilk 1 hafta mide bulanti iştah kaybı her depresyanda olduğu gibi oluyor bundan korkmayın şimdi direk 40 mg bu ilaca geçtim üzerinden 2 saat geçti ve hemen etki etti çünkü benim hastalık pskolik aşırı empati var oturrurken bile sağındaki solumdaki insanı düşünüyorum istemsiz oluyor kalabalıktan kaçıyorum yalniz iyi hissediyorum ama mesela bu ilaç napıyor beynimi uyusturuyor düşünmüyorum sadece bir tek şey ya da olana odaklaniyorum vücudum rahat liyor diğer türlü fibromiyaji oldum demek istediğim kesinlikle ilaç kullanın etkisi var ama kullanmadan önce ne için olduğuna bakın bazıları sarece kaygı için bqzilqri uyku sorunu felan
120 Yorumla
+1 yılSEnde ters etki yapmış heralde. Bu ilaç genellikle ilk 1-2 hafta adamı duman ediyor. Bünyeye göre kilo aldırıyor ya da verdiyor. Tamamen yan etki. İlk 1 hafta ölü gibi oluyorsun yataktan felan kalkmak istemiyorsun yatağın yolunu bulmak için uğraşıyorsun sarı benizli bişey olup çıkıyorsun. Daha sonra depresyon etkisini almaya başlıyor. Anksiyete ve panik ataklara çözüm olur mu bilmem ama bir süre depresyona iyi geldiği garanti.
1410 Yorumla
Soran+1 yılcipralexden ona geçtim.. belki ondandır
- +1 yıl
Olabilir birde bağışıklık diye bir gerçek var. Bildiğim kadarıyla Cipralex Paxera'dan daha etkili. Sen geçiş yapınca istediğin dozu bulmuş olabilirsin. Deneyip görmek gerek. Deneyimlerini ilerleyen zamanlarda aktarırsan sevinirim.
Soran+1 yılteşekkürler :) bana da doktor paxera daha etkili demişti.. dozajı da yüksek verdi diğerinden.
- +1 yıl
ilginç. Bende paxera 40 mgdan cipralex 10mg'a geçen birini tanıyorum. Doktordur ne yapsa yeridir :)
Soran+1 yıl:) cipralex en hafif antidepresan diye biliyordum ben de.. azaltmıştır doktor onun ilacını belki.. bilemedim:)
- +1 yıl
:)
- +1 yıl
@Rockn-Roll ne zaman yazdın bilmiyorum ama bana bir mesaj atman mümkün mü acaba?
ben kullanıyorum yaklaşık 2 haftadır iştahım çok arttı felaket uyku yapıyor 2 haftada yaklaşık 2 kilo aldım yemek yedikten yaklaşık yarım saat sonra bile açlık hissediyorsun .Sürekli bir şeyler yiyesin geliyor günde 4-5 öğün yiyorum istesem de istemesem de mecbur bir şeyler yemezsem bitkinlik çöküyor üstüme.
Yan etkileri baya var.Psikolojime gayet iyi geldi.İlaca yeni başlamama rağmen etkilerini hemen gördüm.147 Yorumla- +1 yıl
Çoğu antidepresanlar da iştah ve uyku üzerine oynuyor. Aç olma hali var sürekli bu ilaçta yani birkaç gündür kullanıyorum önceden de bayağı tedavi gördüm. Tedaviye en çok cvp veren ilaçlardan biriymiş. Ayrıca çoğu insandan duyulan şu:İlaçlar zararlı kullanmayın bu sizinle ilgili bir şey. Psikolojisi bozulmuş biri çıkış yolu aramak için her türlü yolu arıyorken çıkıp çevrenin böyle demesi de çok düşüncesizce. Antidepresanlar vücutta eksik olan bazı hormonların dışardan takviyesini sağlar. Kimilerinin genetik olarak eksiktir bu hormonlar. Hastalara çok da anormal gözüyle bakılması toplumumuzdaki cehaleti gösterir. Teşekkürler😊
- 2 ay
Öncelikle geçmiş olsun yan etkileri nasıldı nasıl yasadin
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende kullanıyorum 2 ay oldu. Acayip istahim acildi elimde değil okulda surekli hamburger yiyorum bitanesi bitiyo teneffüste bidaha yiyorum ac hissediyorum bide tadi da çok güzel olunca :) napıyım dayanamiyorum hem biraz ac hissediyorum hemde canim cekiyo o haplar felaket kilo aldirir sende benim gibi olma boğazı tut rica ediyorum yani. Ben 2 aydir kullanıyorum normalde de bogazima duskunumdur kilo almam ama bu sefer farkli iste cok istahim acildi napicam bilmiyorum 2 ayda 8 kilo aldim fizigim güzel di benim ama şimdi baliketliyim hatta araa bir sismansinda diyolar moralim bozuluyor ama halada yiyorum cok istahliyim geceleri de cok yiyorum mutfaga su içmek için gidiyorum bir lokmada bisi atiyim azima diyorum gerisi geliyo işte herseyi yiyorum bide bu hap hareketsizlik yapti ilk hafta acayip uykuluydum ama sonra gecti biraz azaldı. Pskolojima bilmiyorum iyi gelcekmi daha etkisini göremedim ama 8 kilo aldim 50 kiloydum şimdi 58 uff rahat edemiyorum kıyafetler yakismiyo üzülüyorum pskolojimi dahada bozuyo diyet yapmistim ama ilaclari bırakmadan 2 gun yaptim sonra devam edemedim 2 saat yemek yemeyincede midem ağrıyo * * bişiler yemek zorundayım oturunca gobegimin halini görmelisiniz felaket. ... lütfen pskolojik hap kullabiyosaniz bogaziniza hakim olun lütfen. ...
102 Yorumla- +1 yıl
Bayanlar kilo alımını ve yağdan kurtulmak istiyorsanız yemeyi kesmeyin devam ama sağlıklı şeyler yiyin karbonhidrati azaltin ve günde min 2litre suya 3 limon sıkın için sporda yapın hatta bir hareketi soyluyeyim squati sabah akşam yapın ben 3 ayda kot pantolonda 34 bedenden 32 bedene düştüm limonlu şu ve uzun mesafe yurusler usk Çamlıca arası ilacın kiloya olan artışını bir Hassa yağı yavaşlatıyor ve azaltiyor
Arkadaşlar hiçbiriniz hasta değildiniz. Bunu kafanızdan çıkartın lustral, atarax, prozac, gibi yararından çok zarar oluşturacak ilaçları içmeyin izzet Güllü ve Bülent sevinç hocayı dinleyin sorunlarınıza ilaç çare sunuyor ben paxera kullanıyorum bırakmak üzereyim Rabbim de yardım etsin ilacı bu hocaları dinleyerek doktor kontrolunde bırakıyorum bırakırken bile bu ilaçlar adamı depresyona sıkıntıya farklı hallere sokuyor bir an once bu etkilerin geçmesini ümit ediyorum izzet hocanın YouTube den telkinlerini dinleyin bulent hocada ilaçlarla ilgili gerçekleri anlatıyor
297 Yorumla- +1 yıl
O kadar haklısın ki bende ağır bişey geçirdim paxera bir ayda mahvetti beni iyice ve izzet güllü falan dinledim kafamda bitirip hayata adapte olmaya zorladım kendimi Rabbime şükürler olsun ki bitti gitti inşallah burdaki herkese şifa diliyorum kafanızda ve kendi elinizde bu hastalık değil çevreden insanlardan kaynaklanan bir duygudurumu çevrenizi seğiştirin ailenizle olmaya çalışın acı verecek çok ama dışarıya hayata atmaya çalışın kendiniİ kesinlikle geçiyor ve geçecek ilaçlara bırakmayın kendinizi bu durumu vesveseli acılı bi süreç geçirmiş bir insan olarak söylüyorum hayatınızı değiştirmek sizlerin elinde Duayı eksin etmeyin Allaha emanet olun
- +1 yıl
@Melikexxs melike bana ulaşırmısın instagramdan ya da herhangi bir yerden
- +1 yıl
Merhaba @Sbbaey yaklaşık 1 buçuk ay önce bu ilacı kullanmaya başlamıştım 4 gün kadar içtim. Faydasından Cok zararı oldu ataklarim daha da şiddetlendi. İlaç nedir, kullanan yorumu derken senin yorumunda İzzet Bey'in adını duydum hemen o gün açtım videolarını en eski ilk videolarından başladım izledim. Bugün 1 ay olacak hergun telkin, video, kitabı derken panikten ataktan eser kalmadı. Artık umursamıyorum gelse bile etkisi olmuyor artık. O ilk gün zaten yeni başladığım ilacı da bıraktım. Hepsi senin sayende. Çok teşekkür ediyorum. Hayatım kurtuldu diyebilirim. Çok kötü bir durumdaydım. Bende gördüğüm herkese kesinlikle tavsiye edeceğim. Burada bir kişinin hayatını kurtarmakta bir rolün olduğunu bildirmek istediğim için yazmak istedim sana. Allah razı olsun. Vesile oldun...
- 1 yıl
Ya boş yapma ilaçsız hiç bişey olmuyor onlar anca boş konuşuyor
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
26
Cevap
28Cevap
Merhaba arkadaşlar Paxera kullanmadan önce aşırı derecede ölüm korkusu yaşıyordum sanki sol kolum uyuşuyordu kalp kirizi getireceğim sanıyordum çok ama çok korkuyordum ve çok kötüydüm yemek yiyemiyordum doktora gidiyordum nerdeyse haftada
4-5 hastaneye gidiyordum ambulans çağıyordum bi süre doktor bana bir şeyin yok dediğinde bana çok iyi geliyordu hemen attıklarım geciyordu bu böyle 1 hafta beni korkularımı unutturuyordu sonra daha kötü olmaya başladım doktorlara inanmadım hiçbiri doktora hemde bana sağlıklısın dediği halde inanmıyordum bu doktora beni anlamadı diyordum kaç doktor gezdim başka şehirlere gittim ama yok hiçbiri beni anlamadı diyordum bu arada doktorum ev doktoru psikolog değildi en sonunda psikiyatriste gittim ve bana Paxera yazdı ilk bir hafta yarim almamı söyledi 10 mg ediyoru kullanmaya o kadar korkuyordum ki bu ilaç bana kalp kirizi geciricek diye ama başardım ve kullanmaya başladım tam bir hafta sürdü bir hafta sonra bi rahatladım bir rahatladım ki yemek yiyebiliyordum rahat uyuya biliyordum yalnız evde kala biliyordum kısacası resmen yeni bir insan oldum şimdi 16.05.2023 8 ay olunca kullandım ve 16.05.2023 randevum var yavaş yavaş ilaç bırakıcam ben şimdiye kadar çok memnun kaldım allahım kime nerde varsa bütün hastalarımıza acil şifalar versin allahım bütün doktorlara sağlık versin rabbim doktorlarımızı başımızdan eksik eylemesin AMİN18810 Yorumla- +1 yıl
Merhaba ❤️ ben de babamı kaybettikten sonra bu söylediklerinizin aynısını yaşadım ölürken ne hissettiğini düşünmeye başladım ve kalbimin duracağını düşünmeye başladım hatta göğüs kafesim daralıyor sol tarafım acıyor gibi hissettim kardiyolojiye gittim kalp damara gittim tabiki de bir şey çıkmadı ben zaten psikolojik olduğunu düşünüyordum çünkü ben babamın hastalığı boyunca da hep yanında kalmıştım hastanede gözümün önünde eridiğini görmüştüm Allah kimseye yaşatmasın çok çok zordu.. 2 gün önce psikiyatriye gitmeye karar verdim ve bana da bu ilaca başlattı umarım bana da bir yararı olur yarın da terapilere başlayacağım. Allahım herkese şifalar versin ❤️ yazınız bana umut oldu size cevap vermek istedim
- +1 yıl
Şuanda nasılsınız iyi oldunuz mu?
- +1 yıl
Aynı beni anlattın. Ben eşim gece vardiyasina giderken evde nefesim kesiliyordu. Sanki bana bir şey olacak yetisemeyecek diyordum. Üstelik evde 22 aylık bir bebek 9 ve 13 yaşlarında iki çocuk var. şu an 3 gün oldu ilaca başlayalı. Sabah bulantilarim var. Ne zaman geçer bilmiyorum. Zaten 1 hafta oldu annemlerde kalıyorum. Yarın eve gececim inşallah kendimi kötü hissetmem. Yetememekten korkuyorum, sorumluluk alamıyorum şu an ki ben 2 ay öncesine kadar gümbür gümbür her yere ışık hızı ile yetiştirdim şu an o halimden eser yok. 3 gün oldu yarım yarim içiyorum ilacı panik bozukluk demişti doktor. Bende siz gibi hergun her akşam doktora gidiyordum kaç kez EKG çekildi neredeyse her bölüme gittim 2 ay uğraştım hiç bir şey çıkmadı çok sinir olmustum. Ben nefes alamıyorum diyordum nasıl bir şey çıkmaz. Allah'a şükür en son psikiyatri doktoru bu ilacı verdi nefes darlığı ara sıra kendini gösteriyor onun dışında bulantım da olmasa çocuklarımla daha iyi ilgilensem keşke. Rabbim tüm hastalara şifa versin inşallah
- +1 yıl
Ben aynı birebir sorunu yaşıyorum her hafta farklı bir doktora gittim kalp göğüs genel cerrahi beyin en son ruh ve sinir hastalıkları gitti paxera verdi şimdi daha iyiyim ama plasebo olabilir henüz çok yeniyim siz nasıl olsunuz peki?
- 8 ay
- 2 ay
Arzu tamamen kurtuldunmu
+1 yılBen 41 yaşındayım bu ilaca 22 yaşında başladım 10-20 - şu an 40 mg kullanıyorum hayatımı bu ilaca bağlıyım demek gerçekten doğru doktorların o zamanlarda yok tansiyon yok bilmem ne deyip tesisler koyup farklı ilaçlarla beni az kalsın öldürecekler di inanın cebimde bı ara elma sirkesiyle geziyordum sarapcilar gibi ama verdikleri ilaçları içince daha kötü oluyordum bayılıyor ve inanın gözlerim açık Allah'a canımı al diye yalvarıyordum böyle bir şey Allah kimseye yaşatmasın inanın bı ara güneşe bile çıkamaz hale geldim rüyalarımda boğuldugumu görüp gecenin bı yarısı affedersiniz baxsirla hastaneye gidip nasıl gitdigimi bile bilmeden diyazem vurdurmak çok sıkıntılı halisilasyonlar devamlı ölümü yaşamak yani panik atak geciriyormusum sonra bu ilaçla tanıştım ve inanın bana hiç bir yan etkisi olmadi ilk 1 ay sonra normal bir insana döndüm her şey bitti o zamandan beri her gün 1 tane alıyorum ama 2 gün içmedim mi çok fena her şey başa dönüyor birakamazsiniz soyleyim ama benim onu bırakmaya hiç niyetim yok zaten oda beni bırakmıyor hem daha iyi sitres kavga gürültü yok hem kendim herşeye boş veriyorum hem çok rahatım eşim istediği kadar herşeye sinirlensin ben de herşeye gülüp geçiyorum
Vaala hiç yan etkisi ni görmedim belki çok uzun yıllardır kullandığım içindir sadece içmedim Zaman 2 veya 3 gün kendini bana hemen hatırlattı hemde fena Bir şekilde diyorlar ya ıssız bir adaya düşersen yanına ne alırsın diye ilk aklıma gelen paxera evimde bir kaç yerde arabamda iş yerimde eşimin çantalarında yazlığında gitdigim her yerdee mutlaka yedeğini bırakıyorum tek korkum onusuz kalmak inanın ölmek daha iyi o anda ben rahat rahat kafama sıkarım o acıyı çekemem223 Yorumla- 8 ay
Paxera 35 mg içiyordum 2.5 aydir. Bugün paxera 40 mg ye başladım. Siz tam olarak ne zaman iyi oldunuz. Bir yıl önce ilaca başladım yüzde 70 daha iyim ama halen tam iyi değilim halen aynı şeyleri yaşıyorum sadece şiddeti azaldı. Dengesizlik hissi. Bayılma hissi. Göz hareketlerimle gelen değişik bir iç boşalması gibi. Bunları yasayincada içim sıkılıyor ve başımda uyuşukluk oluyor. Ayakta çok kalamiyirum. Artık 40 mg a başladım ve bu sefer de bitmezse diye çok korkuyorum. Siz bu mg da siz tam olarak iyi oldunuz mu. Yoksa halen sizde mi tam iyi değilsiniz. Ya da iyi olmak için ne kadar süre beklediniz ne olur yardımcı olun
- 8 ay
Cevap yazar mısın lütfen benim için çok onemli
- 2 ay
@Eylülbaşak86 Eylül ben yıllarca kullandım 10mg 20mg koronada çok kotüydum iyi oldum duzeldim sonra iyi olunca ilacı kendim bıraktım şimdi yine aynı sorunları yasiyorum
+1 yılMerhaba arkadaşlar biraz uzun ama mutlaka okuyun. Bu ilacı ben 4 gün kullanabildim sadece günde yarım yarim iç dedi bana psikaytri. Sonra tam alırsın 1 ay sonra da gel dedi. Ben ilk 4 gün kullandım ataklarim şiddeti ve seyri arttı. Zaten o süreçte kendi evimde kalamiyordum. Annem- babamın yanına gitmiştim çocuklarımla birlikte. 2 hafta orada kaldım. Çünkü evde eşim işe giderken fenasmalarim baygınlık hissi bulantı ağız kuruluğu nefes alamama her şey oluyordu. Hemen hemen her akşam bazen günde iki kere acillere gidiyordum. Gitmedigim doktor kalmadı 1 ay içinde tüm tahlil tetkik röntgen ultrason her şey bakıldı nefes testi vs her şey süper iyi. Ama ben kötüyüm. Bu doktorlar kesin bilemiyor bendeki rahatsızlığı diyordum. Son gün aklima psikaytri geldi, dedim gideyim belki psikolojik bir şeydir. Öyleymiş meğer. İlacı kullanırken faydasını göremeyince kullananlar nasıl yorum yapmış diye buraya bakmak istedim. Buradan bir bayan Allah ondan razı olsun inşallah İzzet Güllü nün adını vermiş merak ettim dinledim. Ne olur Allah'ım kurtar beni bu illetten ya da al canımı derken çıktı karsima. En eski videosunu açtım izledim. O gün zaten yeni başladığım ilacı bıraktım. Sonrası telkin, günde bir video ile toparladim. şu an evimdeyim. Çocuklarımla ilgilenebiliyorum. Yemek yapamiyordum özellikle nefes alamamak çok yoruyordu beni artık onu da atlattım. Şunu söylemek istiyorum ben atlattiysam ki çok zor durumlar yaşadım anlatamiyorum da bazı şeyleri çünkü çok uzun emin olun herkes atlatır. Çünkü burada idrak edilmesi gereken en önemli şey aslında biz hasta değiliz, duygularımız değişti, bazı şeyleri eyvah hasta oldum diyip beynimize yanlış kodlamisiz. Duygular- hisler hasta olmaz, sadece değişir. Biz olumsuz telkinler vererek onu değiştirdik sadece. Ve yine aynı şekilde bu işi tekrar en başına almak da yine bizim elimizde. Mutlaka İzzet Güllü panik atak ile ilgili bir videosunu izleyin. Ben yeniden doğmuş gibiyim şu an. Umarım sizlere de şifasi olur.
341 Yorumla- +1 yıl
Merhabalar bu ilacın etkisi ne zaman geciyor bende sizin gibi oldum 6 gün kullandım bıraktım 2 hafta geçti sizin gibi etkiler var üzerimde doktor doktor gezdim bir çağrı bulamıyorum kötü hissediyorum kendimi
Arkadaşlar MÜJDE MÜJDE
sevinçten ağlayın artık. bu mesajimi gördüğünüzden itibaren Sabah ise akşama kadar akşam ise sabaha kadar ağlayın sevinçten ağlayın çünkü kurtuluyorsunuz artık. çare IZZET GÜLLÜ videoları.. yotube'ten izleyin biter. bu diğer videolara benzemez kesinlikle. ama kesinlikle sabredin izlemekten üç beş videosunu izleyiniz ve İzzet güllü canlı tanıklar videoları da var. onu da izleyin. Uc beş videosunu izleyince zaten anlarsınız ne demek isteğini. dediklerini anlayıp uygulayın iş tamamdır. lutfen bu kardeşinizi dinleyin.15 yıl yaşamış ve bunun sayesinde kurtulmuş Bir kardeşiniz olarak. iki kelimeden çok bahsediyor orada algı ve telkin
Algi=İnaç
Telkin=tekrar demektir. İşiniz kolaylaşin diye yazdım.Not: damdan düşenin hâlinden damdan düşen anlar Kardeşler ondan yazdım bu mesajı. sizde benim yerimde olsaydınız diğer insanlarda kurtulsun diye elinizde geleni yapardınız.
170 Yorumla
+1 yılBen bu ilacı iki buçuk yıl olacak kullanıyorum çok etkisini gördüm bende depresyon okb anksiyete dépersonnalisation vardı bana paxera ile beraber tranko buskas da verildi o zaten en fazla bir ay kullanılabiliyor bu ilaçlar her zaman üstünü örten ilaclardir bunun yerine telkinlerle psikolojik danışmanlık öneririm. Çünkü 58 kilodan 74 kiloya çıktım ve şu an vermeye çalışıyorum yakın zamanda doktor aracılığıyla birakcam. Çok aşırı derecede iyilesemicem diyorsanız yani o raddedeyseniz doktor tavsiyesi ile kullanılır bence iyi geliyor ama sonrasını da düşünün lütfen.. teşekkürler
20 Yorumla
+1 yılGenelde OKB için kullanılan bir ilaç. Yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum kilo yapıyor bu bir gerçek ve hapı kullanırken bile depresyona girebiliyorsunuz belkide benim kullandığım doz yeterli gelmediği için olabilir. Bende sinir krizleri, her şeyi kırıp dökme, takıntılar vs olarak başladı hastalığımın tanısı konulalı 3 yıl olacak çok kötü süreçlerden geçtim ama şu an öncesine göre iyiyim. Ayrıca kafaya göre bırakılacak bir hap değil yaklaşık 3 gündür içmiyordum şu an yazı yazmakta bile güçlük çekiyorum baş dönmesi, uyuşma, kulaç çınlaması, vücuduna sanki iğneler batıyormuş gibi hissetmek hepsi yoksulluk olunca ortaya çıkıyor..
81 Yorumla- 2 ay
Peki ne yaptın duygu şu an nasılsın nasıl oldun
+1 yılBende paxera 10 mg kullanıyorum bende 2 yıldır vardı ama bunu insanlardan soğudum diye yorumluyordum bende insanlarla flört ederken sorun yok sevgili olduktan sonra bir hafta sonra içime ansızın korku elllerim ayaklarım buz kesiyor kusmaya başlıyorum vücudum titriyor aşırı terliyorum gece uyuyamıyorum ve aşırı iştahsızlık oluyor bir hafta da 3 kilo verebiliyorum ya da işe girdiğim de oluyor kalbim hızla atmaya başlıyordu bu durumda dik durmanız nefes alış verişinizi kontrol etmeniz gerekiyor aksi takdirde korku vücudunuza yayılıyor aslında mantıklı değil düşündükleriniz ama o an absürt bir şekilde kontrol edememek kötü ilacı 1 haftadır kullanıyorum biraz düzelmeye başladı gibi hissediyorum mutlu olabilicebileceğiniz şeyleri yapın inanın haliniz bile olmasa daha iyi oluyorsunuz hiç bir şey bizden önemli değil fiziksel bir acıyı iyileştirmek kolay ama mental ağrıyo biraz dindirmek zor olsa da biraz çaba ile toparlarız
101 YorumlaMerhaba ben doktor kontrolünde major depresif teşhisi kondu sulinex kullanıyordum 3 aydır cok iyi geldi tek sıkıntı gece ayak yanmasi bundan dolayı 2 aydır hiç gece uykum yoktu doktorum dun paxera 30mg verdi 4 gun sabah yarim sonra bütün..
Bu sabah başladım cok fazla mide bulantısı yapti ve halsizlik var hic kalkasım gelmiyor fakat cocuklarim var ilk haftanın etkisimi bilemiyorum mide bulantısından yemek yemek bile aklıma gelmiyor lutfen kullanan arkadaşlar ilk haftalar böyle olan var mı cevap verirseniz sevinirim80 YorumlaBende de aynı sorun var sende ki gibi çok araştırdım tam olarak obsesif bozukluk olarak tanımlanmıyo sadece bende oluyo sanıyodum ben sürekli kafamda dusundugum canlandırdıgım şeyleri tekrardan tekrardan düşünme zorunluluğu hissediyorum sürekli olarak bir kere kafayı yeme noktasına gelmiştim hatta sana tam olarak nne dedi psiyatri
40 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılaynı ilacı dr dün bana da verdi... depresif bir halim yok ama, toplum önüne cıkma halinde aşırı endise ve gerginlik var kontrol edemiyorum. stres yönetimi yapamadığımı söyledi.. başka bir hastalıktan dolayı da kila olmamam gerekiyor amaleyit olacağım icin :( ne yapmam gerekiyor ki yaa? cevapları görünce sok oldum ve umutsuzlaştım iyice
@Rockn-Roll @Birzat?21 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle kimsenin yorumuna aldanma Allah'ın izni ile iyi gelecek devam et kullan kilo alma verme bu kişinin hormonal dengesi ile alakalı şöyle düşün sağlıklıyız sadece kısa bir sürede olsa ilaçla desteğe ihtiyacımız var en ufak gördüğümüz ilaçların bile yan etkisi var paxerada en ağırlıklı ağız kuruluğu var
Gizli Üye(25-29)+1 yılYani doktor bana da psikiyatrik ilaç önerdi ona da uzun süredir kullanmadım yine değişiklik görmedim düzenli kullanıyorum yine değişiklik yok hafif etkili psikiyatrik ilaçlar başta olmak üzere hiçbir ilaç bence insan psikolojisini çok etkilemiyor. Sizi yine de iyi hissettiriyorsa kullanınız
00 Yorumlabende depresyon ilaçı kullanmıştım sahte mutluluk olayı psikolojik olan tüm hastalıkları vucut iyileştiriyormuş bunuda daha sonra doç.dr dan öğrenmiştim bana demişti kendını iyi hissettin zamanları düşün sürekli bi süre öyle takılmıştım 1 aya çıkmıştım ilaç falan 1 hafta kullanmıştım öneri sadece
10 Yorumlayan etki nerdeyse sifir, anksiyetem varmis norolog verdi, 30 yildir icmedigime cok pismanim, baskasinin arabasina binemez, tek basima yolculuk yapamaz, hastaneye giremez, kopegim kacsa nerdeyse kalp krizi gecirirdim hepsi bitti 1 yil 20lik 5 yil 19 luk kullandim simdi hayatim cok huzurlu artik birakiyorum
81 YorumlaPaxera ilk gunler biraz sikintili uykusuzluk cok uyuma istahsizlik cok olabiliyor o an yasadiginiz bir cok olumsuz olayin altinda yatan bir ilac ama sonrasi guzell kesinlikle tavsiye ederim ama birakma konusunda bir fikrim yok nisandan beri kullanmaktayim
92 Yorumla
+1 yılMerhaba bende 2/3 gündür paxera 30 mg kullanıyorum şiddetli mide ağrısı uykusuzluk istahsizlik çekiyorum. Yoğun anksiyetee endişe ve sinirlilik hali olduğu için bende, bana iyi geldi. Ama yan etkileri maalesef beni bitirdi. Herkes yorumlarda yan etkileri geçiyor diyor. Ama uyutmuyor ve midem hep ağzımda hissi arkadaşlar.. ne yapıcam bilmiyorum
52 Yorumla- 1 yıl
Merhaba hala mide ağrısı çekiyo musunuz acaba, bende yeni kullanmaya başladım ama felaket mide ağrım olduğu için uykularımda alt üst oldu
- 2 ay
Slamlar geçmiş olsun mide ağrısı deyilde mide bulantısı yapiyo huzursuzluk yapıyor kilo yapiyor
+1 yılAnksiyete bozukluğu teşhisiyle bende kullanmaya başlamıştım 4 gün yarım sonra tüme geçtim 4 gün kadar da tüm kullanınca göz bebeklerimin büyüklüklerinin birbirinden farklı olduğunu fark ettim gözler beyinle bağlantılı ve bu ilaçların da etki alanı beyin göz sinirlerime baskı yaptığını ya da tıkadığını falan düşünüyorum direk bıraktım 5 gündür falan kullanmıyorum sorun düzelmeye başladı. Gözlerimi kaybetmektense sorunlarımla yaşamaya kendi kendime çözmeye çalışmaya uğraşmayı tercih ederim.
70 Yorumla- Sağlık konusunda 308 cevap paylaştı.
+1 yılPaxera bence çok etkili olmadı. Paxil daha başarılıydı halen zaman zaman kullanıyorum. Uzun süreli etkisi çok başarılı.
Yan etkileri uyku sorunu, ağızda kuruluk vs.
10 Yorumla Arkadaşlar ben 9-10 senedir paxera ilacını kullanıyorum. panik atak tan dolayı kullanıyorum. günde 1 tane içiyorum. ilk başladığınızda biraz sıkıntılar oluyor sonrası düzeliyor. kişiden kişiye yan etkileri olabilir. kendi başınıza ilacı bırakmaya çalışmayın. kuvvetli bir ilaçtır. Oruç tutmak istiyorum ama tutamıyorum olmuyor.
70 YorumlaPaxera 30mg kullaniyorum 15gun oldu hareket ederken ve yururken durdumda ciddii bas agrisi yapiyor ve vin diye sesler geliyor ilac almadan once boyle bisey hic olmadi doktorlan konistumda isene ilac boyle bise yapmaz dedi ama ilacsiz halimde yoktu boyle bir durum lutfen kullananlar yardimci olsun
32 Yorumla- +1 yıl
Ben 8 aydır kullaniyorum anksiyete var ilk zamanlar normal bunlar ama ciddi yan etkileri var cinsel isteksizlik ve ben son 2 ayda 15 kilo aldim doktorumla görüştüm 20mg verdi aksam yarim iç dedi tedaviyi bitirmek istedi 1 ay kullanamadim yine kendimi kötü hissettim doktor tekrar 30mg çıkardı 3 ay daha kullanıcam şimdi çok iyiyim ama ciddi kilo aliyorum
- +1 yıl
@12e455678 Merhaba arkadaşım Ben ağır depresyon geçirdim ilk teşhisi bir bayan doktor anksiyete bozukluğu dedi kafasına göre ilaç yazıp gönderdi beni kullanmadım sonra başka bir doktora gittim panik atak+ağır depresyon dedi bana misol ve xanax yazdı kullanmaya başladım misol ilk hafta yan etkiler yaptı intihara meyilli hale geldim çok korktum evden çıkamıyor aileme beni kurtarın diye yalvarıyordum sonra başka doktora gittim bana paxera yazdı değiştirdi ilacımı okb teşhisi koydu paxeraya başladım bir ayda mahvetti beni iyice ataklar geldi kendimi kötü hissediyordum çaresizdim ölmek daha iyi gibi intihar düşüncesi geldi (Allah korusun) ve ben ya kendimi kurtaracağım ya da ilaçlara teslim olup hayatımı zindana çevireceğim dedim intihar etsem Allah katında affı yok sakın ha öyle şeyleri düşünmemek için meşguliyet bul saçma da olsa izzet güllü dinle ben dinledim çok etkisi var kafamda bitirip hayata adapte olmaya zorladım kendimi çok canım yanıyordu aklıma olmadık saçma şeyler geliyordu umutsuz karamsar kaygı sorunları yaşıyordum öyle zordu ki bir ayda kendimi dışarıya odaklamakla zorladım ataklarım hergün azalmaya başladı ilacı da kafama göre kestim 3 hafta kullanımdan sonra çok şükür bişey olmadı Allahım hepimizi korusun Rabbime şükürler olsun ki bitti gitti inşallah burdaki herkese şifa diliyorum kafanızda ve kendi elinizde bu hastalık değil çevreden insanlardan kaynaklanan bir duygudurumu çevrenizi değiştirin ailenizle olmaya çalışın acı verecek çok ama dışarıya hayata atmaya çalışın kendinizi kesinlikle geçiyor ve geçecek ilaçlara bırakmayın kendinizi bu durumu vesveseli acılı bi süreç geçirmiş bir insan olarak söylüyorum hayatınızı değiştirmek sizlerin elinde yorgun hissediyorsunuz çok uzun zaman gerektirecek gibi geliyor bu düşünceler ama inanırsanız atlatacak normal yaşantınıza geri dönecek bana da dua ediceksin unutma Rabbim şifa verdin duayı eksin etmeyin sakın 🫶🏻
geçmiş olsun. ne tur rahatsızlıklara önerilen bir ilaçtır bu?
01 Yorumla
Soran+1 yıltakıntılı düşüncelere engel olmak için verdi şimdilik
+1 yılKilo problemim antidepresan kullanmaya başlayınca mı oldu
00 Yorumlamerhaba
Ben bu ilacı yaklaşık 12 yıldır kullanıyorum herhangi bir yan etkisi
yok birara bırakmaya çalıştım lakin başağrısı eskiye geri geri dönüş fobi hastalığına geri döndüm ayrıca uyumak isteyenler için iyi uyku yapıyor31 YorumlaBen 1,5 yıldır kulkanoyorum 60 mg başlayıp 5 mg bitirdim, 20 önce, çok fazla kilo aldım, ŞİMDİ onları vermeye bsşlama vakti,.. AMA BENİ HAYATA BAĞLAYAN MÜKEMMEL BİR İLAÇ, ÖNCE RUH SAĞLIĞIM DI. KİLO BİR ŞEKİLDE VERİLİR
60 YorumlaBir süredir kullanıyorum. 45 kilodan 54 kiloya çıktım. Bu beni çok üzüyor ama bugün ekmek yemeyi minimuma indirdim. Umarım işe yarar. Akşamları egzersizlerde yapıyorum. Yeni başlayacak olan kişilere önerim yemenize içmenize dikkat edin.
11 Yorumla
+1 yılArkadaşlar selamlar bende pexara 30 mg kullanıyorum bu ilacı kullanmaya başladığımdan buyana 9 kilo aldım 2 ay içerisinde eğer bu ilacı değiştirsem veya bıraksam kilo verebilir miyim merak ediyorum şimdiden teşekkürler
00 Yorumla2 aydir kullanıyorum panikatağim için. ilk günden gördüm etkisini cok cok iyi hissettirdi. Yorumlari okuyunca şaşırdım herkeste farkli etkisi var demek ki çünkü benim istahim kesildi ve iki ayda 7 kilo verdim.
142 Yorumla- +1 yıl
inşallah benimde iştahımı keser kilo almak istemiyom
- +1 yıl
Bende yeni basladim bakalim nasil binetki edecek yorumlar hep olumsuz ins iyi gelir
Gizli Üye(36-45)+1 yılmerhaba soruyu tesadüfen gördüm de nasıl oldun bu ilaç nasıl ben yeni başladımda bilgi almak isterim.
00 Yorumla
+1 yılkilo çok yapıyo uykuda psikiyatri ilçaları..ben kullanmadım bılıyom sadece
00 Yorumla
+1 yılyakında 100 kilo olursun ablam kullamaya bşladığında 49 kiloydu şimdi 69...
01 Yorumla
Soran+1 yılboğazı durdurucam :(
Ben bugün basladim, kalp carpintim çok fazlaydı. Yan etki olarak uyuklama ve sersemlik var biraz. Yan etkiler ne zaman geçer? Faydasını ne zaman girmeye baslarim acaba
00 Yorumladr banada paxera verdi bende keyifsizlik var solian 200mg kullanıyorum yanında paxera 20mg daha 3 gün oldu kullanalı henüz bir faydasını görmedim
00 YorumlaArkadaşlar mrhb bende başlayalı 2 gun oldu paxerayı ama acayıp yan etkkısı var bende kafayı yıyecem unutkanlık tutreme hafızamı kaybedecek gıbı oluyorum lutfen yardımcı olun benım gıbı olan varmı?
21 Yorumla- +1 yıl
evet 2 gun oluyo baslayali uykum cok var surekli ama titremekten vucudumu kasmaktan uyuyamiyorum. esnerken midem yerinden cikicak gibi oluyo. ara ara ben napiyorum su an ve son dakikalarda naptim diyorum. umarim etkiler gecer zamanla bir an evel faydasini gørmek istiyorum
+1 yılYan etkiler bir hafta sureden sonra gecicidir. kafani bukadar takma herseye receteleri okuma. eger halaizligin felan oluyorsa bu ilac ile alakali olmayabilir
34 Yorumla- +1 yıl
Paxera 30mg 15gun oldu halen hissizlik ve surekli hareket ettimde 15dk boyunca basimda agri ve siddetli vin diye ugultu sonra geciyor ilac almadan once boyle birsey hic olmadi doktorumla konustumda ilac boyle bise yapmaz diyor bisiklet bile suremez oldum kullanan arkadaslar lutfen yardim edin boyle bisey oluyormu gecicimi ilacsiz halimde boyle bisey yoktu
- +1 yıl
- +1 yıl
@Jameskurt ya benımde öyle oldu geciyomı ya allah için yazsan asırı yaygın anksiyete hastasıyım
+1 yılRabbim şifa versin inşallah bende kullanıyorum 4 senedir ama olmuyor içim acıyor kimseye derdimi anlatamıyorum yaşamayan anlamıyor
34 Yorumla- +1 yıl
Merhaba arkadaşım Ben ağır depresyon geçirdim ilk teşhisi bir bayan doktor anksiyete bozukluğu dedi kafasına göre ilaç yazıp gönderdi beni kullanmadım sonra başka bir doktora gittim panik atak+ağır depresyon dedi bana misol ve xanax yazdı kullanmaya başladım misol ilk hafta yan etkiler yaptı intihara meyilli hale geldim çok korktum evden çıkamıyor aileme beni kurtarın diye yalvarıyordum sonra başka doktora gittim bana paxera yazdı değiştirdi ilacımı okb teşhisi koydu paxeraya başladım bir ayda mahvetti beni iyice ataklar geldi kendimi kötü hissediyordum çaresizdim ölmek daha iyi gibi intihar düşüncesi geldi (Allah korusun) ve ben ya kendimi kurtaracağım ya da ilaçlara teslim olup hayatımı zindana çevireceğim dedim intihar etsem Allah katında affı yok sakın ha öyle şeyleri düşünmemek için meşguliyet bul saçma da olsa izzet güllü dinle ben dinledim çok etkisi var kafamda bitirip hayata adapte olmaya zorladım kendimi çok canım yanıyordu aklıma olmadık saçma şeyler geliyordu umutsuz karamsar kaygı sorunları yaşıyordum öyle zordu ki bir ayda kendimi dışarıya odaklamakla zorladım ataklarım hergün azalmaya başladı ilacı da kafama göre kestim 3 hafta kullanımdan sonra çok şükür bişey olmadı Allahım hepimizi korusun Rabbime şükürler olsun ki bitti gitti inşallah burdaki herkese şifa diliyorum kafanızda ve kendi elinizde bu hastalık değil çevreden insanlardan kaynaklanan bir duygudurumu çevrenizi değiştirin ailenizle olmaya çalışın acı verecek çok ama dışarıya hayata atmaya çalışın kendinizi kesinlikle geçiyor ve geçecek ilaçlara bırakmayın kendinizi bu durumu vesveseli acılı bi süreç geçirmiş bir insan olarak söylüyorum hayatınızı değiştirmek sizlerin elinde yorgun hissediyorsunuz çok uzun zaman gerektirecek gibi geliyor bu düşünceler ama inanırsanız atlatacak normal yaşantınıza geri dönecek bana da dua ediceksin unutma Rabbim şifa verdin duayı eksin etmeyin sakın 🫶🏻
- +1 yıl
@Melikexxs bana acil instagramdan ulaşır mısın selcanakn instagramın
Evet bende kullandım o ilacı gerçekten çok iyi uzun vadede daha çok faydasını göreceksin. Geçmiş olsun 🤲🏻
30 Yorumla
+1 yılBende paxera kullanıyorum cok memnunum yani hani cok iyi bir ilaç bir yan etkisi yok öylecok fazla yeterki düzenli içilsin
40 YorumlaBende paxera kulanmaya başladım yan etkileri oldu istahsilzik sersemlik esneme ve yabancılaşma oluyor nedeni ilaç mi sizce?
11 YorumlaArkadaşlar 3 yıl ara verdim paksera kullanıyodum şimdi yine kullanmak istiyom başlasammı diye de düişünüyom kararsızım doktor görüşü almak istiyom
00 Yorumla
+1 yılBende kullaniyorum ilacin etkisindenmidir bilinmez bas donmesi ve yururken: dengesiz vibi hissediyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılpaxera kullanıyorum.sosyal fobim var.dikkat et bu ilaç bazı insanlarda kabızlığa neden oluyor.ayrıca kilo da aldırıyor.
13 Yorumla- +1 yıl
bana yazabilir misin acaba?
ben iki yıldır kullanıyorum sana tek tavsiyem ara verme veya kendi başına bırakmaya çalışma
13 Yorumlaselam yeni öye bırakma paxera yine hastalanırsın ben 15 senedir içiyorum
00 Yorumlabende kullaniyorum onun surubunu cok guzel tatli tat gliyor
00 Yorumla
+1 yılCinsel fonksiyon bozukluğu yapıyor uzun süre kullanınca
10 YorumlaKamerayı 1 aydır içiyorum tansiyonum yükseliyor aranızda benim gibi olan var mı
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl1 senedir kullanıyorum, anksiyete ve sosyal fobi hastasıyım
14 Yorumla- +1 yıl
iyi akşamlar şu an nasılsın peki iyileştin mi ilaç iyi geldi mi?
- +1 yıl
Faydasını gördünüz mü. Ben bugün başladim
- +1 yıl
@Başlıcamısmıne hanfendi gayet güzel ilaç ilk günler pek etki olmuyor. sonrası acayip güze enerji neşe uyku oluyor tavsiye ederim sana.
sıkıntı nedir? depresyon mu? merakımdan soruyorum.
05 Yorumla
Soran+1 yılaynı düşüncelerin sürekli tekrarlaması kafada. kendi kendime cevabını buldupum soruları tekrar dönüp dönüp düşünme. istemsiz.
Soran+1 yıltam olarak birşey demedi doktor. bir sürü soru sordu. birçok sıkıntı yok ama takıntılı düşüncelerle kendi kendimi huzursuz ediyorum. isim koymadı.
Kilo iştah problemi yaratmıyorum..
00 Yorumla
+1 yılBu vatandaş iydiir
10 Yorumla
+1 yılŞimdi bende aldım kullancamm kilo aldırıyormu
01 Yorumla- +1 yıl
Kullaniyormusunuz hala
+1 yılNe işi yarıyor bu ilaç neyden ötürü kulanılıyor
00 YorumlaCiddi ağız kuruluğu yapıyor
10 Yorumla
+1 yıl1 haftadir kullaniyorum
01 Yorumlalustral önerırım ...
11 Yorumla- +1 yıl
Lustral 50. mg kullandım. ilk günden çok iyi etkisini gördüm korkularım. yok oldu 2. ci gün faydasını göremedim doktor ilacımı değiştirdi paxera verdi ilacı içtim kendimi çok iyi hissettim korkularım yok oldu fakat cinsellik işinde zevk duygularımı yok etti adamı boşalmıyor ayrıca sertleşme sorunu oldu diye bıraktım fakat adamı çok iyi hissettiriyor
Devamını Gör(39)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası