Sizce şizofren miyim?

Merhaba arkadaşlar, ben gördüğüm görüntüleri, duyduğum sesleri, hissettiğim şeyleri sizinle paylaşmak istiyorum ki biraz korkum hafiflesin ya da bilgi sahibi olayım ve şizofren olup olmadığıma da kafayı takmış durumdayım bunun hakkındaki düşüncelerinizi alabileyim.
İlk olarak bu olaylar yaşlı bir adam görmemle başladı. Her gördüğüm, duyduğum, hissettiğim vs şeyin hayali olduğunu farkındayım ancak çok korkuyorum. Yaşlı adamı iki kez gördüm ilkinde bana sadece gülümsüyordu. İkinci gördüğümde ise binada ayakkabılarımı giyeken arkamda durduğunu beni izlediğini farkettim. Ona baktığımda bana gülümseyerek el sallıyordu. Sonraları bir siyah adam gölgesi görmeye başladım. Beni her yerde takip etmeye başladı. Arkamda veya yanımda onu hep hissedebiliyorum. Nefes alıp verişlerini ve arada ismimi söylemesini bazen de kendi kendine bir şeyler fısıldamasını duyabiliyorum ama ne dediğini anlayamıyorum çünkü çok kısık ve boğuk bir sesle konuşuyor. Böyle durumlarda Nas Suresi'ni okuyup kendimi rahatlatmaya çalışıyorum ve işe yarıyor çevremden bir süre gittiğini düşünüyorum çünkü onu yanımda hissedemiyorum. Bu problemin dışında bazen havada uçan beyaz cisimler, karanlıkta simsiyah gölgelerin yanımdan geçmesi vs değişik şeyler de görebiliyorum. Çok korkuyorum, ilk başlarda bana zarar vermek isteyecekleri aklımdan geçmemişti ama geçen namaz kılarken arkamda bekleyen siyah gölge adamı gördüm ve elinde balta ile benim arkamda bekliyordu. Dualar ettiğim takdirde hala yanımdan ayrılmıyorlarsa bu psikolojiktir diye düşünüyorum ve pazartesinden itibaren psikologtan randevu alacağım. Şimdi sizin bu konu hakkındaki fikirlerinizi öğrenmek istiyorum. Lütfen gerçekçi bir şekilde bana yardımcı olabilir misiniz? En azından psikoloğa gitmeden önce biraz rahatlamak istiyorum. Ayrıca ben avukat olmak istiyorum eğer psikolog bana şizofrensin der ise avukat olursam bu durum avukatlık hayatımı engeller mi?
Evet, şizofrensin.
Hayır, şizofren değilsin.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
GÜNCEL!!!
Sizce şizofren miyim?