Sağlık Sol Ayak Ağrısı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 merhaba arkadaşlar, benim son 1 aydır sol ayağımın arka kısmı ağrıyorfakat normal evde değil de, dışarıya çıkınca yani yürüyüşlerde ve koşunca ağrıyorArkadaşlar ayakkabı numaram ne küçük ne de büyük, sağ ayağım ise hiç ağrımıyor. Sizce neden sol ayağımın arkası ağrı yapıyor?Ağrı yapan yerler; Sol Ayak Ağrısı? Cevapla Ayakkabı Soruları Numara Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
TıbbiAtık Takip Et Xper 6 Yaş: 29 +1 yıl Yaptığın bir spor varsa ondan kaynaklıdır tendonda zorlama olmuştur ayağının hareket etmesinden kacin 0 6 Yorumla Soran +1 yıl ne kadar sure boyle kacınmalıyım Yorumla TıbbiAtık +1 yıl Ya ilaç tedavisi verebilirler ama çok mühim bisey olduğunu sanmam asıl tendonunda büyük bir yaralanmanın iyileşmesi zaten 6 ay sürer ama. Sende o kadar büyük bisey yok bir hafta dikkat etsen yeter. doktor a gitmeyi unutma ama Yorumla Soran +1 yıl kardesim 1 aydir dikkat ediyorum ama hala ayni Yorumla Soran +1 yıl hala ayni derken kosunca top oynayınca falan agrıyor Yorumla TıbbiAtık +1 yıl Kardeşim buradan ne desem boş kesin tedavi muayeneyle ve ilaç tedavisiyle yapılır buradan yardımcı olmak zor Yorumla Soran +1 yıl anladım tesekkurler Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl kemıkte sıkıntı var 0 1 Yorumla Soran aşil tendon un yanları ağrıyor. Yorumla
En İyi Cevaplar